![]() |
|
Trvalé trestyRedakce, určitě po zralé úvaze, uvalila na nicka Antonín trvalý trest. Jsem na Novinkách každý den a podle mého názoru je trest s ohledem na vysoce převyšující technickou a odbornou kvalitu velké většiny jeho příspěvků oproti jeho, asi vážnějších, provinění nepřiměřený. Ale toto je jen můj názor.T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
|
Jousi
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 478 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: Trvalé trestyMám už 82 rokov, chodil som tu 15 rokov, aby mi niekto poradil, keď som už nevedel si rady, a najviac mi pomohli takí odborníci, majstri ako Saxon ale aj oneeee s jeho osobitným humorom. A na záver musím povedať, že na tento problém mám svoj názor, ale s ktorým nesúhlasím.TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Trvalé trestyDiskuze na parabole připomínají tento vtip."Nejdřív si otevřel hospodu u silnice na Písek. Ale chodili mu tam lidi. Pak si najal hostinec na náměstí v Opočně, zas mu tam chodili. A tak si postavil tohleto ..." A tak ti nejlepší přestali chodit. VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....
|
Jjezevec
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
přátelétrvalý ban tady nikdo nedává jen tak,myslím,že tomu předcházelo nějaké upozornění,možná i emailová konverzace,to my netušíme,proto nechci dělat soudce |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Trvalé trestyNo arbitrov sa tu za krátku dobu nazbieralo vcelku dosť... Netuším však, čo také hrozné musel @Antonín spraviť, pretože jeho príspevky boli automaticky vymazané... Že sa dáva tropické ovocie aj za obyčajný nesúhlas s propagáciou a formou reklamy na erotické programy nikdy sa nemýlaceho S..linku, som si vyskúšal na vlastnej koži... A asi mám šťastie, že som do diskusie nikdy politiku neťahal, ak tá bola príčinou jeho vyhodenia... Ja som ju dokonca vytesnil úplne zo svojeho života... Zlé skúsenosti...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@ManetoTo je ovšem málo platné, politika je neoddělitelnou součástí života společnosti a má vliv i na její náladu. Dobrá politická orientace občanů patří k bazálnímu vzdělání a je zábranou proti kiksům způsobeným neorientovanými tupci, kterým je politická ignorance vlastní a nic než její vylučování odevšud jim ani nezbývá.Ale je to pochybné strkání hlav do písku. S Antonínem sympatizuju, ti, jimž vadí či vadil, mi jsou protivní a vadí zase mně. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
@knawiMáš pravdu.Teď ještě dostanou tropické ovoce všichni (včetně mě) kteří s trvalým trestem pro Antonína nesouhlasí. Já vím že s tím nic nenaděláme, ale i já si myslím že to redakce Paraboly poněkuď přehnala. |
jiriN
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 210 |
![]() |
|
RE: Trvalé trestyJsou mezi námi lidé, kteří mají za svůj profesní a osobní život vyladěný svůj motor na určité otáčky ,neboli co na srdci to na jazyku.Svým profesním nadhledem nad věcí poradí a na druhé straně ze sebe vychrlí vše špatné čím si také prošeli.Dostat proto Ban je pro ně druhotné.2x Azbox HD Elite,motor Sg 2100A,parebola Al 85+ Gibertiny 125
|
hell01
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE: Trvalé trestyPokud se chce někdo něco konkrétního dozvědět (ne omáčku kolem), musí napsat do PM. Jinak veřejně je to za ovoce. Smůlu mají noví členové bez této možnosti, kteří tu radu potřebují. Pak musí ke konkurenci.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Trvalé trestyAntonín měl v otázce politiky jasno a z mého pohledu, cokoliv napsal, sedělo jako (nevhodné slovo) na hrnec. A v případě Antonína zde hrála ještě jedna typicky česká vlastnost v jeho neprospěch. Mít tři adresy dlouhodobého pobytu se jednoduše neopouští. Snad ho na Tenerife letos potkám:)On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 065 |
![]() |
|
RE: Trvalé trestyJestli vám jeho rady tolik chybí, klidně ho zaskočím. parabola nepatří na střechu a v 21.století se audio propojuje digitálně. Akorát ty chatu v Chorvatsku a na Bahamách nemám.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@Tomik535Před lety jsem Tvé hojné příspěvky rád četl tak jako rád čtu všechny Antonínovy ale po dlouhé době se tenhle moc nevydařil.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
@Tomik535Zaplať si a můžeš také cestovat a psát. Ne závidět.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Trvalé trestyDoma mim čtyři paraboly, dvě velké na příhradové konstrukci na zahradě, T90 na vaznici nad přístřeškem a jednu na střeše, těsně nad okapem. Obsluha té antény na střeše je děsná, ve srovnání s těmi ostatními. Parabola na střeše mnohem víc trpí na vítr, korozi, v zimě je špatně dostupná. Pro penziony v horách to platí trojnásobně. Antonín má prostě pravdu i když se to někomu nemusí líbit. S tím digitálem to bylo jistě myšleno z pohledu multikanálového audia, takže taky pravda. A chatu má v Chorvatsku a na Tenerife, takže Bahamy nikoliv.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 065 |
![]() |
|
@Tomik535Že je to s anténou na střeše nepohodlné, Vám v čele s Antonínem dávám za pravdu![]() ![]() Buďte všichni zdraví a dobré mysli a ať se daří! |
knawi
![]() |
|
RE: Trvalé trestyKluci sranda. O mrtvých jen hezky![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@knawidokud je člověk zdráv,nepomyslí,že by se měl z 5.patra bez výtahu stěhovat někam dolů |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrTak, tak Tvůj popis odpovídá skutečnosti ! |
knawi
![]() |
|
@knawikaždodenní praxe,když lezu do 5. k zákazníkům,i moje rodiče celej život bydleli ve 4. a jako dítě si pamatuji,že pár pokusů o výměnu bylo |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrNikoliv. Žádná komunikace, žádné upozornění. Info od známého, který tu dostal permaban za to, že měl nesprávný názor na jistého, zde velmi protežovaného operátora. A nenechal si ho pro sebe (ale byl slušný, nikoho neurážel)... |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Trvalé trestyMožná by se mohla redakce odhodlat k vyhlášení amnestie. Třeba by se někteří banánovníci poučili a my bychom byli zase rádi za některé navrátilce. Kdo by se nepoučil, tak by opět poznal staré úsloví: "Komu není vzájemné rady, tomu není hospodářské pomoci." |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 890 |
![]() |
|
RE: Trvalé trestyMnozí už jsou zpět i bez amnestie.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Trvalé trestyv teto valecne dobe by nemeli byt udelovany zadne tresty. bude to dulezite. a Antonin by mel dostat amnestii. pokud o to jeste vubec bude stat. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Trvalé trestyOzve se opět ubohé: "netahejte sem politiku!"? |
knawi
![]() |
|
RE: Trvalé trestyJe málo fór, kde se politika řeší? Proč ji tahat i sem? Protože ji "rozumí" mnohem více lidí, než technickým věcem? |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 393 |
![]() |
|
@redakcevymazte toto uplakane vlakno, nema to vobec nic spolocne so sat technikou...🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |