ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

AB PULSe 4K

Od recenzie, ktora nebola zla, uplynul polrok:

https://www.parabola.cz/clanky/7135/ab-pulse-4k-vykonny-uhd-satelitni-prijimac-s-2-ci-sloty-a-dual-transcodingem/

Zaujimalo by ma, ci ho uz niekto tunajsi kupil, resp. otestoval a aky ma nazor. Vo verzii s 2x DVB-S2X som ho videl za dobru cenu (pod 200€), vykonovo a celkovo hardverovo vyzera OK, podporu od vyrobcu by mal tiez mat dobru.

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo, Zgemma H7S. (OpenATV 7.0)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 4 247
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K

Ja ho mel a hned jsem ho druhy den vratil. Na nekterych iptv programech nesel zvuk. To mne vadilo. Takove VU+ se zvukem na iptv programech nema zadny problem.
uživatel
marianst
Registrace: 2/2008
Příspěvků: 204
Odpověď v diskusním vlákně
 

AB PULSe 4K - T2-MI?

Ja som sa zatial nikde nedocital, ci tato masinka dokaze aj napriamo T2-MI tak, ako to zvlada Octagon 8008.
DVB-S2,DVB-S2X ci Multistreamy su OK, avsak kupit v dnesnej dobe masinu bez lahkeho pristupu k T2-MI??

Ak by to zvladala, s podporou od Open PLi, 3x tuner a 2 x CI by to bolo prave to, co zatial neponukol ani sam Octagon.
Preco sudruzi v NDR robia stale take chyby nepochopim.
Pritom samotny Octagon by to dozaista dal aj malym doplatkom aj s tymi 2 x CI slotmi. Predavaju sa aj drahsie veci s horsimi parametrami :/.

Be independent and your TV screen will never be the same.
uživatel
sato
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 1 171
Odpověď v diskusním vlákně
 

@LucaBrazza

Ahoj.

Mám jeho levnější verzi (možná originál) AXBox4k61 ... spokojenost. Jen jsem nepochopil, proč tam už nedali USB 3.0 ... jedu na OpenATV 6.4 ...

U nás cena kolem 4700 Kč

T90 (28E-1W), AX4KHD61 twin
uživatel
ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 5 168
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K

Na vedlajšom fore popisovali pri dvojtuneri problem s nefunkčným tunerom č.2 .

GI LX3, Octagon SF8008, T-90
uživatel
Rasto
Registrace: 4/2003
Příspěvků: 923
Odpověď v diskusním vlákně
 

@sato

A co T2-MI s kombinací multistream a 16APSK na 9E?Tam si mně to nepodařilo ani locknout s Octagonem.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Skylink,AntikSAT,Experimental image+GP4,T90,125 USALS 75E-35W,universal+circular+Cband LNB,AX HD51 4k 2xS2+DVBSkyT330T2,Qviart LUNIX 4K,Octagon SF8008Gold OpenATV7.0,Egami10.1
uživatel
lz405
Registrace: 7/2006
Příspěvků: 712
Odpověď v diskusním vlákně
 

AB PULSe 4K

mal som tento prijímač doma. Na jednom fore je komplet záloha image ATV, ktorý je celkom dobre nastavený a je tam aj oprava pre dvojtuner a vylepšená funkcionalita čítačky kariet. Čo sa mi pozdávalo na tomto prijímači je jeho rýchlosť prepínania programov. Za tú cenu je ten prijímač v pohode.
uživatel
elektrik
Registrace: 4/2008
Příspěvků: 108
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivo2001

jeden o koze a druhý o voze AB com není opticum
uživatel
hogofogo11
Registrace: 9/2014
Příspěvků: 709
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K

Ja som minule dal blind scan na 24,5W a v pohode mi signal s 16 APSK naslo. Vsetko su to vsak data, takze bez obrazu a zvuku..ale lock bol.
Problem na 9E moze byt ten, ze bud nemas dostatocny signal (12265 V, 12380 V a 12418 V) a na 12111 V je to u teba zarusene tym severskym pokrytim (vysielanie Xtra TV).
Skusim natocit svoju 140cm na 9E a dam vediet ci to moj Octagon 8008 zvladol. Pocasie vonku je vsak momentalne dost mizerne a kazdy vie, ze prechod z QPSK na 8APSK je uz dost velky skok co sa tyka narocnosti na kvalitu signalu. U 16APSK to bude este horsie...

Zatial sa vsak nik neozval, ci ten AB PULSe popripade AX Box 4k 61 zvlada to T2-MI.

Be independent and your TV screen will never be the same.
uživatel
sato
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 1 171
Odpověď v diskusním vlákně
 

@sato

Dobře,vyzkoušej,signál mám dostatečný,dva streamy(111,23) na stejném tr.bez T2-MI fungují.T2-MI na těch přijímačích pravděpodobně jen s atra-sm,ale třeba někdo dá vědět.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Skylink,AntikSAT,Experimental image+GP4,T90,125 USALS 75E-35W,universal+circular+Cband LNB,AX HD51 4k 2xS2+DVBSkyT330T2,Qviart LUNIX 4K,Octagon SF8008Gold OpenATV7.0,Egami10.1
uživatel
lz405
Registrace: 7/2006
Příspěvků: 712
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K

oprava:astra-sm

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Skylink,AntikSAT,Experimental image+GP4,T90,125 USALS 75E-35W,universal+circular+Cband LNB,AX HD51 4k 2xS2+DVBSkyT330T2,Qviart LUNIX 4K,Octagon SF8008Gold OpenATV7.0,Egami10.1
uživatel
lz405
Registrace: 7/2006
Příspěvků: 712
Odpověď v diskusním vlákně
 

@hogofogo11

Mě ten AB PULSe 4K připadá stejný jako AXbox4k61 ... tak, možná lepší a levnější ... pokud se pletu, tak mně oprav ...

T90 (28E-1W), AX4KHD61 twin
uživatel
ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 5 168
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivo2001

Ako pozeram porovnanie s AX 4K-BOX HD61 Twin, tak to vyzera byt na chlp to iste, trochu rozdiel v dizajne prednej casti.

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo, Zgemma H7S. (OpenATV 7.0)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 4 247
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ lz405 (prijem 16APSK @ 9E)

No neviem ako teda u teba ked pises ze mas signal, ale tu na vychode SK nemame z Italy beam ani tuk. Ukrajinci na "Nordic & Eastern beamu) mozu byt vypnuty, ale vsetko je aj tak hlboko pod lockom nielen u mna na (momentalne Kovosat 140cm), ale aj na Peonovej 2.5m.

Pre ukazku som urobil detailnejsi sken, plus je tam cele pasmo od Peona naskenovane dnes kvoli tomuto pokusu.
Cize prijem 16APSk z tohto satu u mna osobne nie je mozne uskutocnit, co je skoda.

https://www.parabola.cz/album/foto-1650/

https://uloz.to/file/vRnBhXoaehr1/eutelsat-9b-9e-zip#!ZJZjLwR2ZmD1MQqwBQV4AmV2LGqyZwSlnTImEl1QZ1x2EwH3ZD==
sekce Album: Eutelsat 9B @ 9.0E (12.1-12.75 GHz sken s Kovosat 140)
Popis fotografií:
[1] Eutelsat 9B @ 9.0E (12.1-12.75 GHz sken s Kovosat 140)


Be independent and your TV screen will never be the same.
uživatel
sato
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 1 171
Odpověď v diskusním vlákně
 

@sato

Hezká práce,díky za zkoušku a info.Ale zase tam pálí ten ZeonBud,u mě bez signálu.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Skylink,AntikSAT,Experimental image+GP4,T90,125 USALS 75E-35W,universal+circular+Cband LNB,AX HD51 4k 2xS2+DVBSkyT330T2,Qviart LUNIX 4K,Octagon SF8008Gold OpenATV7.0,Egami10.1
uživatel
lz405
Registrace: 7/2006
Příspěvků: 712
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K

Pri AB Pulse som cital, ze vyrobca priamo komunikuje s AB a robia sa drivery priamo pre tohto predajcu u nas. Tie drivery su vsak sucastou priamo image, napr. OpenATV, ci je ich potrebne instalovat nejakym inym sposobom, napr. osobitnym feedom ? Dik.

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo, Zgemma H7S. (OpenATV 7.0)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 4 247
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K

Přijímač je opravdu úplně stejný jako Opticum AX 4K UHD HD61, pokud někdo chce, tak si do něj dokonce může nahrát Image z AB PULSe 4K i dálka má stejné povely.
uživatel
gsmobil
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 465
Odpověď v diskusním vlákně
 

@gsmobil

Na strankach abcom som nasiel ich image, na baze OpenATV 6.4, kde su vsak kadejake pluginy, ktore nepotrebujem (Antiksat atd...) a nechcem. Preto ma zaujima, ze ked chcem trebars OpenATV 7, ci v nom je feed na pluginy priamo od abcom, resp. ci uz v image su zakomponovane aj "vylepsenia" od abcom. Skusim tam priamo napisat.

Xtrend ET8000 (2x DVB-S2, 1x DVB-T2), Formuler F3, F4Turbo, Zgemma H7S. (OpenATV 7.0)
uživatel
LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 4 247
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: AB PULSe 4K

Myslím, že na 99 procent vlastní feed nemají, možná mají nějaký plugin, ve kterém je možno stáhnout a nainstalovat nějaké své pluginy. Mít vlastní feed není úplně jednoduché, jelikož v tom případě by bylo nutné aktualizovat například knihovny. Teoreticky by bylo možné přidat svůj soubor, ve kterém by byl jejich link na feed, ale jak jsem psal, myslím, že to u nich tak nefunguje. Jinak platí stejná věc jako u počítače, pokud odinstalujeme daný plugin a ten potřebuje nějaké knihovny, ty v přijímači už zůstanou.
uživatel
gsmobil
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 465
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra