Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Canal+ Sport

Ahojte, mám zaplatený balíček Kombi+ a naladilo mi programy:
Canal+ Sport - ide mi a zobrazuje upútavku na zápasy
Canal+ Sport SK - nejde mi, píše že je zakódovaný
Canal+ Sport CZ - nejde mi, píše že je zakódovaný
Canal+ Sport 3 - nejde mi, píše že je zakódovaný
Canal+ Sport 4 - nejde mi, píše že je zakódovaný

Neviete akým spôsobom to plánujú páni v Skylinku spustiť?

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
uživatel
Matrix44
Registrace: 11/2009
Příspěvků: 523
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 151
Odpověď v diskusním vlákně
 

@milde

Ano na 23,5 jiné Canal sporty nejsou. Pláci mají canal+sport 1-4 na satu, ale jen na Hot birdu. Já mám Polsatbox a Canal+sport 3 a 4 mám. Tam je jen polský fotbal.
uživatel
kolenáč
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 1 693
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kolenáč

Tak tak. Trochu se to tady s tou nervozitou ostatních zamíchalo.😐
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 983
Odpověď v diskusním vlákně
 

@milde

jinými slovy - " někerým z toho fakt už hrabe!!! "...
to fakt není normální... :sly: :sly: :sly:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
uživatel
jamess96
Registrace: 11/2005
Příspěvků: 3 687
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

a neni lepsi si koupit PL primo z Polska na jejich kartach? :-)))
uživatel
josseph
Registrace: 3/2006
Příspěvků: 163
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jamess96

Taky častečně ještě ty vedra do toho. Ach jo☀️
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 983
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

Zkrátka a dobře, kolega Matrix44 to trošku pomotal... ;) :)))

Octagon SF 8008 , Skylink komplet, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
uživatel
drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 6 175
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

ono v podstate neni co resit. O2 out. Tmob out. a Skylink jedine sat. 👍 a pak jsou i dalsi moznosti
uživatel
medard 1
Registrace: 2/2021
Příspěvků: 1 072
Odpověď v diskusním vlákně
 

@drobeček

@drobeček - Ja mám satelit cez TV (23,5°E, 19,2°E, 13,0°E), a mám povolené automatické dolaďovanie TV staníc, takže keď som dal vyhľadať medzi programami "canal" tak mi našlo tieto stanice bez upresnenia z ktorej družice sú naladené:
Canal+ Sport - ide mi a zobrazuje upútavku na zápasy (statická obrazovka)
Canal+ Sport SK - nejde mi, píše že je zakódovaný
Canal+ Sport CZ - nejde mi, píše že je zakódovaný
Canal+ Sport 3 - nejde mi, píše že je zakódovaný (PL EPG)
Canal+ Sport 4 - nejde mi, píše že je zakódovaný (PL EPG)
Canal+ Sport 3 - nejde mi, píše že je zakódovaný (bez EPG)
Canal+ Sport 4 - nejde mi, píše že je zakódovaný (bez EPG)
Canal+ Sport 3 - nejde mi, píše že je zakódovaný (bez EPG)
Canal+ Sport 4 - nejde mi, píše že je zakódovaný (bez EPG)

a to je všetko :)

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
uživatel
Matrix44
Registrace: 11/2009
Příspěvků: 523
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

Stejně jsou to umělci na tom Skyline. Na satelitu fastscan najde jen Canal+sport se statickou obrazovkou se seznamem zápasu, cz a SK musím naladit ručně a je černá obrazovka. A na Skyline live je pod jménem canal+ sport upoutávka s golama ( zřejmě CZ ) a ten se statickou obrazovkou tam není
uživatel
pavelmgh
Registrace: 7/2021
Příspěvků: 59
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

Teď si to asi přečetli, tak na live přidali canal+ sport2 ale pro jistotu mi to píše , zr není součástí mě nabídky. Asi se bude platit každý kanál zvlášť
uživatel
pavelmgh
Registrace: 7/2021
Příspěvků: 59
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Matrix44

Pokud Ti nejde Canal+sport cz, tak to je divný. A ty ostatní 3,4 atd se Ti natáhly z 13°E a jsou pochopitelně zakodovaný. Tak nejdou. To je snad normální.
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 983
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

Na Live už jsou všechny Canal + Sport 1 - 7 ...

Philips 55PUS8303/12 - APEBOX C2 4K - apka O2 TV , Skylink live TV - Philips 40PFL6606H/12 - Opticum SLOTH Combo Plus Philips 32PFL6626H - TESLA MediaBox XA400 Android TV
uživatel
habr
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 7 079
Odpověď v diskusním vlákně
 

@pavelmgh

Blbost oba fungují i v základu. Já mám sice komplet, ale volal mě kámoš co má mini. A taky mu jedou oba. Ale za tím upoutávka. Pak už zaplatit jiný balíček, který bude podporovat Canal+.
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 983
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

Mně to CZ nešlo. Asi před 10 minutami teprve naskočil a už to jde i fastscanem. Ale že to do fastscanu dají 25 minut před začátkem vysílání je síla.
uživatel
pavelmgh
Registrace: 7/2021
Příspěvků: 59
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

presne tak, opet amaterina ze strany Skylinku co se tyka fastcan. To uz melo byt davno behem vcerejska. Misto toho cachry machry s epg a nazvem Canal + 1,2.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 8 496
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

Jo Canalsportcz tedyjednička už jede. Canal sport tedy dvojka má už v EPG
na sobotu a neděli ve 14:00 live zápas.
uživatel
kolenáč
Registrace: 4/2010
Příspěvků: 1 693
Odpověď v diskusním vlákně
 

@milde

Doteraz to nešlo, a to som si aj skúsil poslať nové zápisy. Teraz sa mi tam objavilo / zmenilo názov Canal+ Sport 2 (statická obrazovka) a Canal+ Sport SK už konečne ide tiež (statická obrazovka) :)

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
uživatel
Matrix44
Registrace: 11/2009
Příspěvků: 523
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Matrix44

Tak to je doré👍
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 983
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

Ve skylink live jsou kanály canal + 3,4,5,6,7 od předvolby 113 a 1 a 2 na předvolbách 1 a 2.
uživatel
Fanyn
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 4 269
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

Som rád, už nabehlo aj EPG a od 18-tej aj riadny program. Dík.

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
uživatel
Matrix44
Registrace: 11/2009
Příspěvků: 523
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

Omluva na předvolbách 4 a 6 je canal + 1 a 2
uživatel
Fanyn
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 4 269
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

Tak zpoždění na Skyline live 37 vteřin oproti satelitu.
uživatel
pavelmgh
Registrace: 7/2021
Příspěvků: 59
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

T-Mobile TV zařazuje do nabídky stanici Canal+ Sport:

https://www.lupa.cz/aktuality/t-mobile-tv-zarazuje-do-nabidky-stanici-canal-sport/
uživatel
kokun
Registrace: 5/2015
Příspěvků: 866
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

Ještě něco udělat s tím logem jak to mají Poláci,ať to nebyje tak do očí. :lookaround:

Skylink//13°+16°+19.2°+23,5°+39°+42°+52°+0,8°w+30°w//Octagon SX88+ SE WL
uživatel
jackino
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 5 057
Galerie: jackino
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Canal+ Sport

https://www.parabola.cz/zpravicky/36015/st-digi-sk-a-t-mobile-pridavaji-canal-plus-sport/
uživatel
kokun
Registrace: 5/2015
Příspěvků: 866
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 151
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra