![]() |
|
Canal+ SportAhojte, mám zaplatený balíček Kombi+ a naladilo mi programy:Canal+ Sport - ide mi a zobrazuje upútavku na zápasy Canal+ Sport SK - nejde mi, píše že je zakódovaný Canal+ Sport CZ - nejde mi, píše že je zakódovaný Canal+ Sport 3 - nejde mi, píše že je zakódovaný Canal+ Sport 4 - nejde mi, píše že je zakódovaný Neviete akým spôsobom to plánujú páni v Skylinku spustiť? TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 543 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 151 | |
![]() |
|
RE: Canal+ SportTen slovák co komentuje liverpool to je taky dílo to se nedá poslouchat.Obyčejná šance a on řve jako blázen.Každý zápas komentuje jako když jde o život a je to finále M.světa.Samozřejmě pokud se to někomu líbí tak to respektuju. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 105 Galerie: pat |
![]() |
|
@patPre mnohých to je najlepší slovenský komentátor.PL komentuje už cca 6 rokov.Keby to komentoval bez emócií,tak sem zas príde niekto napísať,že ten komentátor je nudný..uspávač hadov..atd..čiže vždy to bude 100 ludí = 100 názorov... |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 117 |
![]() |
|
RE: Canal+ SportŽenská u toho taky musí ječet jak vzteklá, takže za mě dobrýZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 082 |
![]() |
|
@jožkoNe jenom na Slovensku, pro mě a nejsem sám je nejlepší komentátor i v Česku |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 596 |
![]() |
|
RE: Canal+ SportTak kde máme experty va studiu ??![]() |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 476 |
![]() |
|
@avatar99Studio maji až k dnešnímu večernímu zápasu a k obou zítřejším na hlavním kanále, k tomu ve začíná konferenční přenos |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 596 |
![]() |
|
RE: Canal+ SportJak jsem psal respektuju když se to někomu líbí.Pro mě je to bída.Ten bude komentovat Ružomberok-Senica přátelák a bude to komentovat pořád stejně jako PL.Chápu že je tomu dát trochu štávu ale prostě pro mě to je až moc. U nás to platí o Bosákovi.Tam to nemužu už ani poslouchat a musím vypnout ty povídačky na urovni školní besídky pro děti at se zasmějou. "Vystřelil jako z kanonu u Verdunu" "Spadnul na zem jako pytel brambor do pivnice" "Obraný zákrok jako dva kohouti na smetišti" Na tohle fakt nervy nemám a přitom je to u nás oblíbený moderátor. |
pat
![]() |
|
@patA pak ještě Bosák začne že tetička toho a tamtoho |
![]() |
|
aktualni komentatorPAT ma pravdu. ten kdo komentuje aktualne Liverpool teda komentuje priserne, porad neco mele, tisice informaci okolo ktere s tim zapasem ani nesouvisi, a strida chvile ticha s vykriky, nepoterebuju tisice informaci ze zivota hmyzu, to at si daj do nejake talk show, komu se tohle muze libit, a opet ty jeho vykriky, hruza, tohle se snad muze libit jen konzumentum bulvarnich medii, a jeste k tomu slovensky.![]() ![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 1 870 |
![]() |
|
RE: Canal+ Sportjako ten komentator to je fakt úděsný, u toho by se nedalo ani spát![]() ![]() ty jeho výkřiky ![]() |
medard 1
![]() |
|
RE: Canal+ Sporttak to vyzera že ste doteraz PL nesledovali pretože tento komentátor to komentoval po vačšine na Premier sport a predtím na Digisport |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 052 |
![]() |
|
RE: Canal+ Sportaspon je vidieť kto mal Premiersport alebo Digisport a kto nie![]() |
jožko
![]() |
|
@medard 1Poslední roky koukám PL na Canal+Sport![]() |
![]() |
|
RE: Canal+ SportKonference konference oleeeeeeee |
Janopak
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
RE: Canal+ Sportno na PS jsem to sledoval take ale take i jinde.ted to jede na BT SPORTS 1. a samozrejme polska. |
medard 1
![]() |
|
RE: Canal+ SportKvalita obrazu je ok.Odvysielať sa dokáže všetkých 380 zápasov. Všetky zápasy majú sk-cz komentovanie. čiže ja som spokojný s Canal+Sport..kludne za 2 roky môžu kúpiť aj LM..aspon ludia budú mať možnosť si vybrať akýkolvek zápas,lebo Nova to stále v základnej skupine neponúka. |
jožko
![]() |
|
RE: Canal+ SportTak co říkáte na konferenční přenos? To je jízda, co? Nova Šrot i O2 můžou handry fajčit. |
Janopak
![]() |
|
@Janopakco to je konferenční přenos?nejak to nechapu.dik |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 785 |
![]() |
|
@Janopakcelkom zaujimavá novinka na sk-cz trhu...v sobotu o 16:00 budem asi vždy sledovať práve ten konferečný prenos![]() |
jožko
![]() |
|
@jožkoJw to supr. Taky si to vždy pustím. |
Janopak
![]() |
|
RE: Canal+ SportKonferenční přenosy miluju už z bundesligy.A at pořád nenadáváme tady na Canal+ sport to má uroven ! Tak mají vypadat moderní fotbalové přenosy. A když vezmu za jaké legrační a směšné peníze se to u nás nabízí po operátorech tak klobouk dolů. ![]() |
pat
![]() |
|
@kolopikzapni si Canal+Sport2 tam to máš...je to prenos,kde ti ukážu všetky góly v zápasoch,ktoré sa momentalne hrajú..čiže stále prepinaju obraz na štadion,kde sa práve niečo zaujimavé deje |
jožko
![]() |
|
@jožkobohuzel canal+ sport nemam tak zatim anglicku ligu nemam k dispozici..ale i tak diky za info a uz vim co to je jak si mi napsal![]() |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 785 |
![]() |
|
kolopik Canal+Sportkolopik nepotrebujes mit ani skylink jede to zatim volne takze ti staci cislo aktivni karty a muzes koukat na skylinklive 👍VY to tady chvalite ten konferencni prenos ale ja jsem to tedy na nemcich vzdy vypinal,z toho zapasu,ani z tech zapasu pak vubec nic nemam,a clovek vidi jen ty goly nebo fauly 👎 |
medard 1
![]() |
|
@kolopikjáj sorry nevedel som,že ho nemáš..no je to celkom zaujimavá novinka na našom trhu..proste na:canal+sport je Tottenham canal+sport3 je Bournemouth canal+sport4 je Leeds canal+sport5 je Newcastle a na canal+sport2 prepínaju stále prenos na rôzne tieto zápasy,kde sa niečo zaujimavé deje alebo,kde padol gól |
jožko
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 151 | |
![]() |
|
![]() |