![]() |
|
Koupě nové tv oledČauky chci koupit novou tv oled mám vyhlídle dva typy Sony 65A90j a Sony 65A83k chci pouze na sledování filmů ve 4k ne na hry poradíte mi někdo kdo má tyto tv jakou |
brumla
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 289 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88 | |
![]() |
|
RE: Koupě nové tv oled77" Sony Bravia OLED XR-77A83K toto si treba poriesit a neriesit vypaluje ci nevypaluje.Budete spokojny.![]() |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
@coralMáš přes obrazovku folii? |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 517 |
![]() |
|
RE: Koupě nové tv oledZiadna folia cez obrazovku nieje. |
coral
![]() |
|
@coralMy koupili XR-50X90S a má folii - a je tam napsáno neodlepovat. Je to polarizační folie - asi - podrobnosti neznám. V rohu byla nepatrně odchlíplá tak brácha řeší výměnu. Telka stála 24 500, než jí dovez domů tak cena poskočila na 30 499,- |
MMorous
![]() |
|
RE: Koupě nové tv oledAno mas pravdu aj u toto modelu cena pekne poskocila z 3199 na 3999 eur.No ale ziadna folia tam cez obrazovku pri tomto modely Oled nieje. |
coral
![]() |
|
RE: Koupě nové tv oledMožná není vidět. V levým horním rohu byla nálepka Caution červeným křížkem |
MMorous
![]() |
|
@coralani ja som na sony oled nemal ziadnu foliu cez obrazovku |
edhunter
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
@edhunterTohle je mocroled |
MMorous
![]() |
|
RE: Koupě nové tv oledTo netusim co je to za verziu mocroled.Tu sa bavime o Oled obrazovkach a tie ziadne folie nepouzivaju. |
coral
![]() |
|
RE: Koupě nové tv oledsorry micro led |
MMorous
![]() |
|
RE: Koupě nové tv oledMicro LED alebo MLED sa používajú pre televízory a monitory, ale aj pre virtuálne filmové súpravy. Inštalované sú drobné LED diódy, ktoré zaisťujú drobné, samosvietiace pixely - a tým fantastický obraz: Či už čierne zobrazenie, ostrosť, kontrast alebo farebná hĺbka - s Micro LED televízorom môžete dosiahnuť špičkový výkon.Ale nikde som nenasiel tu antireflexnu foliu. No mozno je to nejaka novinka .![]() |
coral
![]() |
|
@coralTa Folie je pro mě taky novinka a zatím jsem nenašel čas někde k tomu hledat podrobnosti. Asi se kouknu na stránky SONY |
MMorous
![]() |
|
@geronimohŘeším něco podobného, od Panase PDP plazmy taky přecházím na OLED jen to bude asi Philips, neb panely dělá pro všechny LG . A přesně , když jsem kupoval plasmu, tak všichni argumentovali , že je to topítko a vypalují se jako teď OLED a dále že TV se zabudovaným Satem je blbost. Dnes je Sat ve všech a spotřeba těch televizí se rovná i té plazmě![]() |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88 | |
![]() |
|
![]() |