![]() |
|
Milé ale otravnéUrčite viacerí máte viacmenej nepríjemné skúsenosti s tohtoročnou inváziou hrdličiek... Bývať na dedine, tak kradnú zrno sliepkam... Pretože v loggii sliepky nechovám, začali mi okupovať jednu parabolu... Nechtiac som im sám pripravil pristávacie odpočívadlo... Dokonca si už začali nosiť aj stavebný materiál na hniezdo... Jeho nedokončená konštrukcia je však pripravená pre pomocnú odlahčovaciu trojitú kladku so závesným závažím paraboly Gibertini 125 na fixnom polárnom závese, ktorý bude pniť funkciu len predlžovacieho ramena... Potrebujem sa dostať na niektoré východné družice, ktoré mi kryje roh paneláku...Prvotné zastrčenie tvrdeného polystyrénového pásu s nastrčenými bicyklovými špicami nepomohlo, ten vždy odstrčili a veselo si spolu hrkútali ďalej... Tak od konvertora, kde som nechal schválne zachumlaný rybársky vlasec, lebo aj naň si zvykli sadať, potiahol naspäť k nemu cez vrch paraboly smyčkou cez jej držiak... Podobne od pomocného ramena vrchnuých kladiek k bočným upevňovacím skrutkám motora... K tomu pár prúžkov vo vánku pohybujúcim sa zavesenýn pokrčeným alobalom... Zatiaľ sa presťahovali niekam inam, no keď ma prekúknu, nase.ú sa a silón zobákmi precviknú, môžem vymýšlať odznovu... ![]() https://postimg.cc/gallery/kM92LmW DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S 53°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 095 Galerie: Maneto |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Milé ale otravnéNie, neurazil si ma, v pohode. Vďaka tomuto fóru som si ako laik nainštaloval asi pred 10 rokmi parabolu, na tom foto,čo si videl a všetky nastavenia urobil sám, ide to doteraz bez chyby. A preto som sa len snažil pomôcť aj ja niekomu inému. A čo si napísal, tak som sa zasmial, ale zažiť by som to ako píšeš nechcel. |
S7000
Registrace: 6/2023 Příspěvků: 3 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |