![]() |
|
Fotbalové poháryJsem na dovolené mimo EU, takže žádná magenta tv ani O2 sport,prosím nějaké adresy streamů na večerní poháry popř.nedelni derby.? Děkuji. |
matador
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
@matadorPokud ti bude stačit Slávie, tak stačí mít CZ IP adresu a koukáš. Nevím, co si doma platíš a co by mohlo frčet i zahraničí (řešilo se to tady v minulosti, stačí trochu zapátrat). V nejhorším můžeš vždy zaplatit pár dolarů, a máš playlist s 5 000 - 20 000 kanály, včetně těch českých. Zrovna nedávno mi do pošty přišel email s nabídkou na jednu takovou službu, která má všechny tři stanice, které dávají naše v KL, jen tam nevidím o2 Sport na nedělní derby atd., ale těch IPTV služeb jsou dvě zádele a některé mají i ty o2 Sporty. Cena je většinou od 10 - 20 dolarů (občas i víc), ale už žádnou z těchto služeb nevyužívám (nedostatečná nabídka JP TV kanálů, buď je jich tam jen pár a o ničem, nebo jich mají víc, ale většinou nefungují), takže konkrétní a funkční ti neporadím, ale většinou mají tyto služby 24 - 48 hodin trial verzi na odzkoušení, takže můžeš testovat a nic dopředu neplatit.Dřív jsem hodně sledoval US sportovní a lokální zpravodajské stanice. https://www.parabola.cz/forum/topic-104223/ Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).
|
salfa72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
@salfa72Keď máš taký široký playlist tak v nedeľu môžeš derby sledovať na Sportdigital TV a Polsat sport premium 5,keď to mám ja, máš to aj ty. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 386 |
![]() |
|
@matadorDoufam,že nedostanu ban dej do googlu strims.topSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 776 Galerie: jackino |
![]() |
|
@stamarDerby mě nezajímá (fandím Plzni), ale pokud bych se přece jenom chtěl podívat na to, co se bude dít mezi fans obou klubů (ukradení vlajek ACS), tak si to normálně pustím na o2 Fotbal, od toho si platím o2 Stříbrná (mám to i ve svém podpisu) a na rozdíl od jiných výpadky nemám (seknutí na pár sekund během zápasu ACS s Kodaní nepočítám, penalty jsem viděl). Navíc jsem i jasně napsal, že už tyhle playlisty nevyužívám a proč. Já pouze radil uživateli matador, který je v zahraničí a o2 nemůže využít, jak lze sledovat derby i bez toho, aby něco platil. Ale je to pro něj dobrá zpráva, že ten playlist nemusí obsahovat kanály o2, stačí, když tam budou výše zmíněné kanály.Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).
|
salfa72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Fotbalové poháryno pokud bych se precejenom chtel podivat na Nedelni derby tak si to pustim na sportdigital i presto ze mam i O2TV. ale neni cas. takze se koukat nebudeme. a Sparta vyhraje tri jedna. 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
![]() |