![]() |
|
Octagon SX 88 SE-4K a spojenie nahrávky v PcZdravím.Ak by mi vedel niekto poradiť mám takýto problém. Keď nahrám na externý HDD film na tomto Octagone film rozloží na viacero súborov ts. To by nevadilo ale vadí mi že keď film spustím so záznamu že si ho chcem pozrieť celý tak medzi tými rozdelenými súbormi filmu ako to Octagon spája je viditeľný nepríjemný zásek. Moja otázka je akým programom v Pc by som daný film spojil do jedného aby Octagon už videl iba jeden súbor ts. a nie dva alebo tri (pri dlhšom filme), teda že by tie rozložené súbory už nemusel spájať. Ďakujem za radu. T90 - (39e,23e,19e,16e,13e,1w)- Octagon SX88 4K, Amico HD 8265+
|
THXKO 77
Registrace: 1/2022 Příspěvků: 137 Galerie: THXKO 77 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
@SpacerAký linux? - Marnax tu má jediný vstup do diskuse a nikde v něm nepíše o tom, že by pracoval na mašině s Linuxem... Nebo mi něco uniklo a Total Commander je už ve verzi i pro linux? |
DPetr
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Octagon SX 88 SE-4K a spojenie nahrávky v...Linux je v tom Octagone. Hádam sa dá pripojiť SSH klientom, napr. PuTTY, alebo ten je hneď aj vo WIN 10,11 dostupný cez command line. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 034 |
![]() |
|
RE: Octagon SX 88 SE-4K a spojenie nahrávky v...Ak sa chce človek len trošku naučiť základné príkazy Linuxu, tak sa s tými boxami dá urobiť čokoľvek. Dokonca aj urobiť si script na spájanie súborov, aby človek nemusel písať dokola to isté.Ja nie som žiaden guru, ale dnes si už viem naprogramovať komplet stláčanie klávesov na ovládači a takto si sťahujem EPG z VU+DUO2 do môjho Androidového boxu Formuler Z7. Možnosti sú nekonečné. ![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 034 |
![]() |
|
@SpacerAch tak. Ale o opruzu a dobrém řešení pomocí TC psal Marnav (z toho jsem vyvodil, že mašina - zde myšleno PC - na které chce slučovat rozkouskovanou nahrávku, mu jede ve widlích).Nikde ani nepíše, že má Octagon. Později v diskusi šlo i o slučování obecně (třeba i těch VOB souborů z DVD). Octagon má původní zakladatel tematu THXKO 77. Proto mi ta reakce na Marnava přišla mimo mísu. |
DPetr
![]() |
|
DPetrMám na NAS rozkouskované videa z HDBoxu (4GB+něco). Nyní používám linux box resp. Lunix 4K. Spojuji to na PC ve windowsech v Total Commanderu dle tvé rady, jde to rychle. Takže ještě jednou. Díky! |
marnav
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
@marnav![]() ![]() ![]() |
DPetr
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |