Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

LM Sparta Praha

Tak dnes to dávají na Nova Sport 3 Slovan na NS6.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 74
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LM Sparta Praha

Blamáž je skôr to , že ludia to čakajú na RTVS Sport a vôbec nevedia nič o športových právach a cez net trepú chobotiny . Zrazu keď je Bratislava v LM tak kvôli ním by mali byť práva LM pre RTVS Sport ? z akého dôvodu ? práva na LM má nova hold smola kto zaplatí ten vysiela . Nova Sport 6 HD je dostupná na SK u piatich operátorov tak nech sa ludia zariadia keď nechcú ich chyba nie novy .

CANAL + Online PL má vlastnú appku , samozrejme ako aj Fran CANAL+ má vlastnú appku tak aj Slovenský CANAL+ má svoju appku . VPN má zas svoje pravidlá 🤭.

https://cardsplitter.pl/dodatkowe-pakiety-kanaly-prepaid-c-232_254.html
K dispozícii sú národné a európske možnosti v závislosti od miesta použitia (pre zákazníkov mimo krajiny je k dispozícii iný prístup).
Pri nákupe uveďte, či bude služba využívaná mimo krajiny(myslené mimo Polska), nedostatok informácií od zákazníka znamená aktiváciu domácej verzie.
Základná verzia služby je ekvivalentom balíka ŠTART HD, zákazník si však môže vybrať vyššiu ponuku prakticky pri akýchkoľvek programových balíkoch.

Mal som CANAL+ iba cez satelit keď sa človek chce informovať o CANAL + online tak najbežnejšie na email - https://cardsplitter.pl/kontakt-pm-17.html

Janci19
Registrace: 5/2008

@Zetor25

Email mě nedají. Ty mě ho nemůžeš napsat do PM když ho nemáš?

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@Zetor25

Ked mas spravny plateny iptv link kde je full ponuka a kde ani nevypadava
napr.zapas ako Slovan-Celtic tak ako vcera malo ofiko Voyo vypadok tak nema problema. ;)

coral
Registrace: 9/2009

par vterin reklamy a tady se polovina fotbalovych fanatiku zhroutila 😂

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

@coral

Veď o Tom mi aj ide skúšal som aj Maďarsku verziu Sweet TV a tam Liga majstrov je na a bez reklám a bez padania prenosov.Len chcel som vyskúšať RTL + HU len neviem či to pôjde bez problémov na Slovensku?
Dávajú tam aj zápasy Slovana. ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

https://zive.aktuality.sk/clanok/oDRzyC6/markiza-robime-vsetko-pre-to-aby-voyo-pocas-futbalu-fungovalo-ponukneme-kompenzaciu/

vokounek
Registrace: 9/2023

@Zetor25

Tak to netusim nepouivam sweet Tv, To co pouzivam je sukromny server a ten funguje aj mimo Europu odskusane. R^ ;)

coral
Registrace: 9/2009

pěkně TV Nova se hráje s kanály :laughing: 2 kolo ŠK Slovan Bratislava - Manchester City na kanále Nova sport 5 a VfB Stuttgart - AC Sparta Praha na kanále Nova sport 6 :laughing:

vokounek

@vokounek

A problém je kde?

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

no v tom ze vokounek nechce platit za balicek SPORT 😂

Bohemia cz

LM - NS3 - NS6
BuLi - NS3 - NS6
NFL - NS1 , NS2 , NS5 ,NS6
La Liga - NS3- NS6
NBA , NHL - NS1 a NS2

Janci19

Musím vás zklamat mám Vodafone TV sport mám tam všechny kanály nova sport takže nemám problém zapnout Spartu na nova sport 6 a na Slovan na nova sport 5 R^ ......

vokounek

některým tady už ten fotbal fakt leze na mozek...pardon,ale je to tak.

dawis77
Registrace: 9/2011

preto máš cca 11 tisíc príspevkov o futbale :D

prípravné zápasy NHL
Dnes v noci 1:05 Dallas Stars vs St.Louis Blues na Nova Sport 1
zajtra 23:05 Boston Bruins vs NY Rangers na Nova Sport 2

Janci19

@dawis77

No a ?🤣
Dnes som sledoval druhú nemeckú ligu Norimberg - Hertha Berlin, potom som sledoval Werder Brémy - Bayern Mníchov, potom Juventus - Neapol, teraz som dopozeral koniec zápasu Crystal Palace - Man United a ešte ma čaká Real Madrid - Espanyol 👍
Fotbal môžem sledovať nonstop, lebo je to najlepší šport na svete.
Keď máš problémy s platničkami a obmedzený pohyb, tak si zmysluplne vyplníš čas🤣🤣🤣

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

@Montevideo

fotbal je život R^

William cz
Registrace: 10/2016

@William cz

asi jak pro koho 1 😂 pro me je to ztrata casu 😂👍

Bohemia cz

@Bohemia cz

jasný tak každý máme jiné priority :)))

William cz
Registrace: 10/2016

@William cz

⚽⚽⚽👍 :)))

Samsung QE55QN95D, Skylink Premium

Montevideo
Registrace: 5/2023

@Montevideo

Ja som na to tiež podobne tiez mám nejaké zdrav. Problémy.Viem o čom píšeš.
Ja pozerám iba hlavne zápasy.Žijem futbalu už roky takže asi tak. R^ Hlavne som fanúšikom Anglickej Premier League. :8) LA ligu pozerám iba občas.
Skôr Bundesligu (Bayern a Dortmund). a Talianskej ligy,Neapol a Inter. :8) Takže asi tak. :)))

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25

@Zetor25

A kolik máš doma televizorů, nebo jsi šťastně ještě svobodný?😀 To já bych doma nebstál s jedním tv.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@milde

TV mám 2. Ale tv nepozerám celý deň.
Ja mám SAT prijímač napojený na Pc monitor.
Lebo som to chcel duálne spolu s PC.
takže monitor mám ako tv ale je tam aj Pc pripojený.
Už Takto fungujem 3 roky. :lookaround:

Zetor25

@Zetor25

Ano já koukám i na tablet. V posteli se hodí pro ležáka . Bohužel. A jak tak koukám na tomto fóru je hodně nemocných. Někdy mě to tady štve, ale na Abforum tak nepokecám😄ať se vede

milde

@milde

Vďaka aj tebe nech sa darí.Ja nám TV tiež na tablete ale to mám iba na cesty. :8) Inak používam iba klasickú TV. :8)

Zetor25
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 74

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra