![]() |
|
Včerajší zápas SláviaPozdravujem. Mám otázku, včera hrala Slavia Praha tuším z Ludogorec, jeden zákazník čo má zaplatený balik kombi + mu nešiel zápas ani na thomson skylink ready ani CryptoBox, tvrdí že skúšal všetko, iba nova sport 5 mu nešla, zvyšok išiel. Bolo včera nejaké obmedzenie alebo čo? Akože nechápem. Stretol sa s týmto včera niekto? Či nejaká chyba v čítaní karty?3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: Včerajší zápas Sláviaano,bylo omezeni,vysilani bylo jen na uzemi cr. |
wifinak567
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: Včerajší zápas SláviaUž keď boli upútavky, bol tam odkaz že Slávia iba v ČR. Na Slovensku bol tuším nejaký záznam z Bundesligy. Právo prvej voľby na Slovensku má Jojka, v ČR Nova Sport, ostatné práva pre oba štáty má Sport 1 a 2 |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 927 |
![]() |
|
RE: Včerajší zápas SláviaĎakujem. Toto už je celé na hlavu.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
@TamiTak, tak, ako u jebn*tých na rínku, kto platí nepozerá, a kto platí oveľa menej(share) pozerá všetko. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
@TamiNova Sport 5 má vysielacie práva na EL a EKL, konkrétne má právo prvej voľby, ktorý zápas odvysiela, ale iba jeden a pre územie ČR... ostatné má Sport TV a ten má práva pre oba CZ/SK trhy.U nás je to presne tak isto, len ten jeden vybraný zápas vždy odvysiela Joj Šport a Jojka má vysielacie práva zakúpené len pre naše územie. Minulú sezónu mal takto jeden zápas ČT Sport a u nás RTVS Šport. A áno počas včerajšieho zápasu Ludogorec - Slavia Praha bola na sat Skylink stanice Nova Sport 5 čierna obrazovka a slovenská verzia Nova Sport 5 vysielala záznam zápasu francúzskej Ligue 1 Nice - St. Etienne. Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
@TamiNa hlavu to není ... jsme dva různé státy ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 216 |
![]() |
|
@baltikAno máš prtavdu Sandokán![]() ![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 778 Galerie: jackino |
![]() |
|
@TamiProč by to mělo být na hlavu? Už nejsme dlouho společný stát |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 422 |
![]() |
|
RE: Včerajší zápas Slávia@ivo2001 @PepaJožka- vysvetli to občanovi že má zaplatené, chce vidieť a nevidí, keď sa prelaďovalo u Skylinku, to isté. Ľudia sú už znechutení, a o Digi a zaradení nova sport 6 do vyššieho balíku je tiež topka. Počas prelaďovania som iba ja zaznamenal odchod 6 zákazníkov zo Skylinku do iných platforiem. Že sme neni spoločný štát mi je jasné, ja čo potrebujem si zadovážim a mám, len je tu tá obyčajná vrstva ľudí ktorá dopláca na takéto výstrelky.@Montevideo- ![]() 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
RE: Včerajší zápas Sláviaa sme v šengene kde je voľný pohyb tovarov všetko môžeš kúpiť ale nemôžeš pozerať ,akoby bol problém pre vysielacie práva , však reklamu by mohol mať vlastnú, tak isto ako na filmových, kto iný v EU by chcel vôbec pozerať niečo zo SL a lebo cz, i s dabingom ktorému rozumejú oba národy |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 357 |
![]() |
|
RE: Včerajší zápas Slávianaviac zbytočne máme vysielanie z markízy a joj pre cz len v inom čase všetko pôvodné, tak isto z Primy a Novy na sk |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 357 |
![]() |
|
@DuzuKed tie televizie zaplatia za vysielacie prava a nie malo, tak si samozrejme tu investiciu chcu ochranit. Ale nic ti nebrani zaplatit si nejakeho ceskeho operatora a mozes pozerat...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 456 |
![]() |
|
@Tamiale on si ten tvuj kunčaft prave nezaplatil 😂 |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
Bohemia czÁno. Ale môj kunčaft? Ja mu kombi + neposkytujem.![]() 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
@black13aNa to je dobra Sweet TV CZ.Síce si tam platím iba základ ale úplne to stačí na koľko ma vytáča to vypínanie kanálov CZ na Slovensku tak som to riešil takto samozrejme že ide aj SKylink CZ ale na Sweettv som už zvyknutý. Majú dobré prostredie aplikácie. Jedine čo si vyberiem z CZ staníc je tá Prima Zoom ktorú som roky pozeral od jej uvedenia na trh. Samozrejme aj Prima Cool a Prima Max. Občas som pozeral aj Nova Cinema keď ju ešte Skylink mal ako jediný satelitný operátor v ponuke v roku 2013. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 785 |
![]() |
|
Nova Sport 5 Sk ?Píšete tu o verzi Nova Sport 5 Sk ... kde vysílá ?T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
@ivo2001Vysiela ju napr. aj Skylink a je určená iba pre SK región. Avšak zatiaľ iba cez internetovú televíziu, do 2 týždňov má Skylink spustiť slovenskú verziu aj cez satelit. Obsah sa bude líšiť pri vysielaní zápasov EL a EKL, ktoré sú určené iba pre CZ región. Nedávno vysielali nejaký turnaj v rugby, ktorý bol určený tiež pre český región. Takisto aj Nova Sport 3,4 má slovenské verzie, tam sa však za ten čas čo vysielajú obsah nikdy nelíšil, jedine reklamy sú slovenské.Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
![]() |
|
@ivo2001Nova Sport 5 SK ešte len bude...https://www.satelitnatv.sk/2024/09/skylink-bude-sirit-coskoro-na-druzici-dve-verzie-programu-nova-sport-5/ |
MasterSef
Registrace: 3/2023 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
@ivo2001Ešte detail.. v logu majú slovenské verzie označenie sk.Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
![]() |
|
@MontevideoDíky ... tak za 2 týdnyT90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
@Zetor25Mam cesky Skylink kvoli tenisu na C+ a Lepsi tv - manzelka tam sleduje najma ceske detektivky. Zatial som s tym spokojny.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 456 |
![]() |
|
@black13aTak ja z CZ staníc sledujem to čo som písal mám radšej originál a to tie naše okresane verzie staníc.Pre náš trh do zálohy mám aj Sweet TV HU tam je aspoň Liga majstrov. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 785 |
![]() |
|
@Montevideona voyo taky ve slovenský verzi jde Nova sport 6 a v Český nejde NIC. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |