, sekce: Skylink |
|
Barandov-hrozavšetko pochopím,aj to ako naša 20-tka urobila svetový rekord v prehre z Kazachstanom,ale nikdy nepochopím,ako možu všetky tri Barandovi na Silvestra vysielat taký ODPAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
nick211
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 220 |
|
|
@nick211síce vyhrali,ale berie sa to ako prehra...a Barandov?...nič novéhoAB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 534 |
|
|
RE: Barandov-hrozaA barandov vysilá pro sk region.. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
|
|
@jsivakÁno vyhrali sme ale hra jedna katastrofa.Ešte aj gól v presilovke na 5 minút dostaneme my. Veselého Silvestra prajem. A Barrandov sa ani komentovať nedá to isté aj naša Markíza preto reality šou na Silvestra nepozerám. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@nick211Barrandov mám buď vymazaný alebo to nepozerám vôbec do kopy ako píšeš je tam veľké nič.Taký béčkový kanál ako Relax a A11 TV. Žiaľ. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
mám zákazníky,kteří chtěli dát barandov na pozici č.1,nebo vymazat všechny sporty a rádia,každý jsme jiný |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 552 |
|
|
RE: Barandov-hrozaNa Seznamu celý den Lajna Hrouzek Go 👍👍👍Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 034 Galerie: jackino |
|
|
RE: Barandov-hrozaTak si pustite kanál TV SPARK, tá vysiela nielen dokumentárne filmy, ale už aj filmy ... napr. talianske komédie s Paolo Villaggio (Fantozzi), či české filmy - Pelíšky, Deďictví aneb (nevhodné slovo)hošigutntág, atď. ... a koho bavia politické diskusie, ten od 7.januára bude môcť sledovať aj Petra Bielika, ktorý donedávna moderoval reláciu "Téma dňa" na spravodajskej stanici TA3.DIGI SK SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, DIGI GO, Antik SAT / IPTV SK - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ
|
Biatec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 253 |
|
|
@BiatecTak Spark je podobným kanálom ako je Seznam TV.Dáva dosť dobre dokumenty rád to pozerám. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
Slovenští hokejistési včera udělali mezinárodní ostudu. Snad dnes proti Švédům nebude ostuda u nás |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 272 |
|
|
@jackinoa sú cez film aj reklamy?AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 534 |
|
|
@jsivakAno jsou tam reklamySkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 034 Galerie: jackino |
|
|
RE: Barandov-hrozaNo a já 67 letý důchodce právě vyrážím za kámošema pořádně zapařit. Hele na Silvestra čumět na bednu je vopruz. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 2 008 |
|
|
@jackinoU nás je hrôza že nikto nedáva zápas Švedsko - ČeskoU20 ešte že mám k dispozícii ČT SPORT. Neviem načo to kupovali keď aj tak nedávajú všetko. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25nekupuje sa všetko ak je cena premrštená, niekedy je i časový posun i to je už lacnejšie a ešte niekoľko repríz, čo by ináč stále dávali |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 376 |
|
|
@pierrepetrmáš pravdu a náhodou silvestr byl na Barandově pěknej do 23.00 kdy jsem šel k vysilačce popřát kamarádům- a dnes jsem ho dokoukal!Jeho nový majitel se snaží. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 539 |
|
|
@korkoranjá koukal na novu,ale viděl jsem program,docela dobrý a slovenská dvojka super muzika,ještě kouknu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 552 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|