Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

hláška na Prima programech

Nevíte někdo čím to Prima hrozí?Nějak jsem zaspal dobu jak jsem koukal na Barandov :))) :)))

korkoran
Registrace: 10/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: hláška na Prima programech

https://www.parabola.cz/clanky/7891/tv-prima-bez-dohody-se-skylinkem-programy-siri-bez-opravneni/

tondo6
Registrace: 6/2014

ja sa bez tych programou zaobijdem.

jopo166
Registrace: 1/2009

Problém na straně distributora (FTV Prima), když nejsou spokojeni s politikou Skylinku, ať přeruší distribuci, zkrátka je to (a bude) jen jejich problém.

Warpik
Registrace: 9/2016

Treba tie programy vypnut na nejaku dobu, inak takymto sposobom ten natlak Primy vyjde nazmar. Toto je zatial slabe hryzkanie len.

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

zmarian

Když to vypnou, tak budou sami proti sobě a ve výsledku to poškodí obě strany, Skylinku začnou odcházet zákazníci a FTV Prima přijde o část příjmu z reklam. Do 90 dnu se snad nejak dohodnou, uvidíme.

HYPER
Registrace: 11/2010

Vyřadit Primu ze všech základních balíčků, ty o něco zlevnit a všechny její kanály dát jako doplňkový balíček. Hned by Prima měla jasno, kolik má diváků ochotných platit.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

Vypnout NENAŽRANCE!! Kdo chce moc, nemá nic! :))) :))) :)))

janys
Registrace: 2/2016

hyper

Ahoj hlavně to poškodí Primu pokud by to vypnuly ,Skylink ani tak ne ,Prima je v pozemáku a ten přijimá většina lidí takže stačí si akorád přepnout na pozemák a pokud by jich pár odešlo čemuž nevěřím , přetáčet lavory,měnit přijimače karty poskytovatele si myslím moc lidí neudělá protože ty peníze co je to bude stát jim za Primu nestojí a pořídí si ji jinak,Jsem pro speciální placený balíček a pak se uvidí jaký bude zájem za mě si myslím moc ale moc malý.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

Tradiční uživatel, který má satelit, nemá pozemní vysílání, takže může sledovat programy pouze přes satelit. V podstatě se snaží vyjednávat o pár korunách, přičemž uživatelů jsou miliony. Vypnout nikdo to nechce, protože jde o peníze. Chtějí, aby diváci volali na Skylink a ptali se, co se děje, a tím je tlačili k tomu, aby podepsali nové podmínky, když se to Prime nedaří. Když se podíváte na web Skylinku, tak se o tom nikde nic nepíše, protože si jsou vědomi toho, že by to vedlo k zmatku a odchodu uživatelů.

rOMANrOMAN
Registrace: 12/2014

Když firma nebo potom já jako OSVČ já vždy jsme zákazníkovi montovali jako rezervu pozemní vysílání a vysvětlovali proč to tak je.

Fanyn
Registrace: 11/2007

@rOMANrOMAN

Jal píše Fanyn já mám Sat,DVB-T i IPTV.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Galerie: jackino

@HYPER

Nie som si istý, že sa potrebujú v rovnakej miere. Divák sa môže za Primou vybrať a hľadať ju u iných, dokonca aj v bezplatnom pozemáku ak ho môže prijímať. Ak ale ako divák zostaneš na vavrínoch pri tom Skylinku, tak nebudeš mať na výber a o kanály môžeš aj prísť. Takže menej priestoru na pohyb má ten operátor, od ktorého si platiaci zákazník bude žiadať Primácke programy za svoje peniaze. Vieš čo by vypnutie spôsobilo na linkách M7.... Primu si môže divák nájsť aj inde, ale Skylink si ju pre seba inde nenájde a nelegálne šírenie prevzatého vysielania neprichádza do úvahy.

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian

@rOMANrOMAN

Ještě doplním internet má každý a 90% uživatelů má chytrou TV(já ne :lookaround: ) a v aplikaci Prima+(pouze registrace)jedou všechny Primy "grátis".

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino

@jackino

Tých možností je dnes už viac a stále vyššou penetráciou širokopásmového pripojenia sa stráca aj tá neobchádzateľná pozícia satelitu. IPTV/OTT + Primácka aplikácia kde idú všetky Primy zadarmo, pre tých ktorí nedisponujú pripojením zase bezplatné české DVB-T - za kratší koniec by ťahal domnievam sa v konečnom dôsledku ten Skylink.

zmarian

@kanon69

neviem či vieš koľko ľudí si platí za prima v DVBT v CZ, skylink tvrdí že má práve cez 1,5 mil aktívnych kariet, zatiaľ od Skylinku nemáme na SK ani úpravu cien za DPH mení sa z 19 na 23%, pozeráme dočasne Primu po zavedení regionov to tiež nikomu nevadí, Prima môže síce odstaviť signál ale potom nedostane ani to čo dostáva teraz, nedohoda poškodí hlavne divákov
Na SK už bola podobná situácia s Markízou a JOJ tiež chceli oveľa vyššie príjmy , nedohodli sa ani na rôznych balíčkoch , jedne platené a druhé s reklamou, tak vznikla dohoda že platíme každému po 1 Eur a majú i 20% reklamu, a kedže nás je menej musíme zaplatiť celé náklady 2x viac ako v CZ, preto máme už základ drahší

Duzu
Registrace: 7/2005

Ja osobne zatiaľ túto "žabo-myšiu vojnu" nejak extra neriešim. V zálohe mám cez satelit ešte AntikSAT, tam je funkčných 6 programov zo skupiny Prima. A samozrejme je tu ešte ďalšia adekvátna náhrada, t.j. IPTV.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Tak teď už to info běželo i na Thoru(Prima Love)a bylo tam datum 6.1. tak v pondělí se uvidí. :O

jackino

Tak to jsem na to zvědav jestli se do tý doby dohodnou. Pak nastane asi tma. Mám to zajištěné aspoň částečně přes kyslík, Telly a pozemak.

HYPER
Registrace: 11/2010

Občas chodím dvěma sousedům ladit satelitní programy. Z nich jeden má sice anténu, ale v dívá se jen na satelitní vysílání, a v TV nemá tuner na DVB-T2. Druhý nemá ani anténu ani tuner na DVB-T2.
Třeba bude mít nějaký montér kšeft

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

@geronimoh

To už vyjde levněji nějaký android tv box za litr než volat antenáře.

jackino

@jackino

No jo, ale oni nemají ani internet, a volají mně i když si nechtě přepnou vstup na TV a neví co s tím. Naposled si přepli na boxu nechtě na oblíbené kanály, které ale nepoužívají a vyhodnotili to jako, že jim zmizeli programy. Android box by pro ně možná byl "moc složitý". Jednomu to říkám roky, co by mohl mít za programy, kdyby měl internet, ale nechce. Matku jsem dokázal používat O2 TV na nové televizi s Google TV, což ti sousedi nemají, ale už jsem i nedokázal naučit pustit si program od začátku, přeskočit reklamu atd. Ona se to hlavně nechce naučit.

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh

@geronimoh

Nemám nic proti důchodcům ale je to tak jak píšeš mám taky jednoho takovýho důchodce který si omylem(po příchodu ze sklepa) přepne vstup a hned mi volá že zase nemá signál :lookaround:

jackino

@Duzu

Všechny kanály Prima jsou v českém DVB-T zdarma.

jackino

Duzu

U nás se v dvbt2 za Primy neplatí kde jsi na tom byl? Nevím na co ta Prima čeká ať to vypnou hned většina má pozemák žádný problém.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

@jackino

nejen důchodci ....
Znám takových víc, i nedůchodců, kteří pokud se jim nepřepne vstup pomocí HDMI-CEC, tak jsou bezradní. Měl jsem sousedy, synek jim přepnul na dálkovém ovladači vstup a oni čekali celý den, až přijedu z práce, abych jim pomohl .... ( což není nic proti tomu když se za hustého sněžení chtěli dívat na satelitní vysílání a tak když jim box psal "žádný signál", tak zmáčkli automatické ladění :O )

geronimoh
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra