Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Přechod z o2 TV na OnePlay

Zkoušel už někdo tu novou službu OnePlay? Stačilo mi pár minut na to, abych poznal, jak je úplně k ničemu (oproti staré o2 TV). Už když přecházeli na verzi 2.0, tak sebrali uživatelům možnost volby kvality streamu (144p - 1080p) a nechali pouze základní možnost nastavení videa SD/HD. U OnePlay nenechali ani to:
Lze nastavit kvalitu streamu videa?
Nelze, protože v Oneplay se kvalita streamu automaticky přizpůsobuje výkonu vašeho zařízení a rychlosti jeho internetového připojení. Tento tzv. adaptivní streaming zajišťuje, že vždy dostanete tu nejlepší možnou kvalitu.

Je mi fuk, že mi cpou Voyo, o které nestojím, ale pokud to s kvalitou videa nějak nevyřeší, ideálně přidáním možnosti nastavení rozlišení videa, tak tu službu vypovím. O víkendu chci koukat na svůj oblíbený tým, ne na točící se kolečko. A ne připojení je v pohodě, stará o2 TV 2.0 jede v pohodě hned bez sekání.

Download - 49.52 Mbps
Upload - 9.76 Mbps
Ping ms - 25

Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).

salfa72
Registrace: 7/2011
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 178
Odpověď v diskusním vlákně

@MMorous

Tak mi vysvětli, proč mi stará o2 TV jede v pohodě, nebo proč mi na OnePlay nejdou některé stanice (hlavně ty, kvůli si ceůlou dobu platím o2 Sporty už od doby, co začaly vysílat naší ligu), ale např. BBC First jede (stejná TV, stejný prohlížeč atd.). Jako že ten stařičký Full HD Sencor se sám rozhoduje, co mi milostivě pustí a co ne a s nejnovější TV by to jelo vše a hned? Nebo je reálnější, že jim to ještě stále nefunguje na 100% a určité procento zákazníků má prostě smůlu a musí čekat, kdy to opraví tak, aby to jelo všem?

Konečně se mi ozvali z FB:
Dobrý den,
mrzí nás, pokud Vás aplikace Oneplay zlobí. Kolegové Oneplay průběžně v reálném provozu ladí tak, aby brzy šlapalo hladce. Jen za první den se do něj přihlásilo více než půl milionu lidí a průběžně s tím se načítal i obrovský objem titulů do knihovny. To vše mohlo způsobit počáteční nestabilitu. I proto zákazníky O2 TV na novou službu přesouváme postupně, v následujících přibližně 3 měsících. Pokud potíže přetrvávají, kontaktujte nás prosím do soukromé zprávy - pomůžeme vám najít řešení, třeba bude stačit jen restart nebo aktualizace aplikace.
Hanka, O2 Guru

Řešení je prosté, bud to opraví a vše pojede, jak má, nebo službu vypovím a odejdu. Nejsme v Rusku, abychom zde museli něco dělat povinně. Když se mi nějaká služba nelíbí (a zatím se mi nelíbí), tak ji zruším.

Internet o2 (ADSL 20Mb/s) + O2 TV Stříbrná, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).

salfa72

@MMorous

A ty zkus konečně pochopit (pochybuji, že to vůbec dokážeš) že sleduji všechny služby (NF, YT, o2 atd.) přes PC a ten televizor je pouze zobrazovač (monitor), takže je fuk, jak je starý a co umí, dokud funguje, tak si nový kupovat nebudu.

salfa72

RE: Přechod z o2 TV na OnePlay

Já používám moderní televizní šrot jen jako monitor. Vše připojeno pomocí externího zařízení typu od iptv boxu až po linux satelit atd... :laughing: Domácí k 20.3 zrušila voyo prakticky se na to nedívala a synátor komplet O2 a to byl u nich 12 let...:))) a přecházíme na internet ze sousedy na Starlink a tv magenta.. :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

@salfa72

Vysvětlím Ti to tak, že já mám asi jinou televizi i připojení než ty, protože mě se to neseká.
A proč to po staru jede a po novu ne ? protože Nový SW má vyšší nároky na technické vybavení a přenos. Možná jsou tam i jiné technické důvody.
Ale už dopředu mě mrzí, že kvůli standardním potížistům provede správce této služby nejspíš softwarové úpravy které budou v endu minusové. Prostě to očeše. Ale co, na zprávy dobrý.
Ono vlastně - na O2TV špičkovou televizi ani nepotřebuješ. Když to běží i na Sencoru ..
Hlavně že se obrázky hejbají

MMorous
Registrace: 10/2019

@Fanyn

Pro sázkaře je Livesport tam je to Tutovka. R^ R^ :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@Fanyn

Taky to tak mám Sharp 42 pro důchodce a k tomu připojeny Octagon SX+Homatics Box a vše šlape jak má. R^

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Právě jsem "přemigroval" na Oneplay,měl jsem O2TV + app VOYO...Teď mám všechno dohromady,platit budu o 61 Kč víc a ještě mě zmizely všechny nahrané pořady,filmy a seriály...Výborné... :fuming:

popopopo
Registrace: 4/2010

@popopopo

já je tam mám. Ale je to jen na 30 dní

MMorous

@salfa72

Zdravím, mě ještě nepřevedli a protože mám Sport placený z karty nemůžu vyzkoušet. Prosím tě přetáčí to už z obrazem? Děkuji.

mattes
Registrace: 7/2018

@mattes

tak dnes me to zase samo odhlasilo. to je fakt perfektni sluzba. pokazde se budu prihlasovat ?
jakoja nenahravam a ani nepretacim, ale co presne potrebujes zjistit a na kterem programu ? ted jsem dal ČT4, zadne plynule pretaceni mi to nenabizi, pouze preskakuji jednotlive mrtve obrazky, a to jeste ani ne plynule. :)))

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

@mattes

a to stejne dela i v O2 TV 2.0. posouvani po jednotlivych statickych snimcich, kdyz se zadari 😂

Bohemia cz

@popopopo

a to jsi migroval dobrovolne ?

Bohemia cz

@Bohemia cz

Vyhoď ty šroty co máš doma nebo na čem to přehráváš a kup si pořádnou televizi nebo další vybavení. Všem co jsem oslovil to fachčí. Jenom ty si pořád dokola stěžuješ.

MMorous

@MMorous

tak jedinej srot ses tady ty machre :)))
a kde jsem psal nekde o tom ze mi to nejede ???
zkus si rozsvit, kdyz na to nevidis.
tahle zastarala podelana app to je technicky navrat o nekolik let zpatky.

Bohemia cz

@MMorous

a uz ti to tady bylo receno vicekrat-ta televize je jen zobrazovac, a s tou app to nema nic spolecneho, ale to ty nemuzes pochopit. :)))

Bohemia cz

@Bohemia cz

Zdravím, děkuji, u O2 2.0 aplikace v LG mi to nenabízí ty snímky,jen dole modrá čára a přetáčíš odhadem třeba reklamu.

mattes

@mattes

tak tady skacou ty mrtve snimky, bez zvuku, a docela strnule, asi to musi byt voprus, ale je tak nejak videt co se v tu chvili probiha v poradu, a je to stejne jak v O2 TV 2.0.2.43.50. tak i ted v tom One Play.

Bohemia cz

A hlavním úkolem moderního televizního šrotu po připojení na net je šmírovat a fízlovat. Nedávno jsme instalovali u jednoho pána sony 55 palců za cca 65 000 kč typ už nevím. K tomu dostal i kameru a já se ho ptal chcete ji tam dát a ten rezolutně ne.. :laughing: a kamera i s krabičkou skončila v šuplíků.. :))) Kamarád má rodinné sledování stříbrnou teď jdu od něj a chtěl to změnit na Maximum pomocí PC a pořád se točí kolečko.. :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

@Bohemia cz

Děkuji,tak mám starou aplikaci.

mattes

Kanály v SD

Internet pevný od O2 - rychlost připojení stabilně 210 MBit/s.
V STB od O2 v aplikaci Oneplay (TV k internetu) mi jedou všechny kanály v SD, krom EpicDrama, History, Krb, Afrika, Akvárium - ty jediné mají HD rozlišení. To bude takhle standard?

taki
Registrace: 1/2017

@Bohemia cz

Řešil jsem nějaký problém s appkou MojeO2,(v nové verzi mě nefungovalo přihlašování biometrikou,ale už je to dobré),převedený jsem měl být 11.4.. Operátorka mě trochu přesvědčovala že to můžeme udělat hned abych nemusel čekat...Tak jsem souhlasil,mám to a teď to projíždím a zjišťuju o kolik programů mám míň oproti předchozí nabídce. Rv Zatím jsem zjistil že mě chybí CSHorror a Retro. Není to žádná škoda,uvidím kolik toho ještě najdu.

popopopo

taki

to bude asi tou automatickou volbou rozlišení v app oneplay. Zkus restart přijímače buď ze sítě nebo v menu pokud se to tam někde dá dohledat jako v předchozí aplikaci O2 v menu moje služby reset aplikace.

HYPER
Registrace: 11/2010

@popopopo

jo jo jo Stribrna proste nema adekvatni nahradu. a o tom ostatnim ani nemluvim. pro me O2 TV letos na jare skoncila. 👎

Bohemia cz

@Bohemia cz

Mě to jede jedna báseň, neseká, přetáčecí lišta v poho - obrázky v plné palbě, vyhledávání - luxus - podle názvu filmu, pořadu, seriálu i jména herce
Někde máte pravděpodobně technický problém, zkuste víc srozumitelně popsat Vaše potíže, možná najdeme řešení. Už jsem zažil u seniorů lecos - od skřípnutého kabelu pod skříní nebo chybně nakrimpovaného erjéčka až po problém s wifinou nebo malý rádius na optice.
Prostým stěžováním nic nespravíte.

MMorous

@Bohemia cz

Měl jsem Zlatou s VOYO,prostě komplet kromě HBO a teď mám Maximum a těch kanálů míň. Nějaký čas to ještě nechám a pak uvidím jak to bude.

popopopo
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 178

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra