![]() |
|
Iptv stream playerAhojte. Dá sa v tomto programe urobiť favoritná skupina programov?Pól ročné predplatné mám z tadeto: https://www.usevq.com/12-months-datoo-livego-global-iptv-france-spain-nordic-europe-iptv-smarters-pro-m3u-smart-tv-mag-android-iptv-subscription-p-31073.html?login_error=email-not-found Alebo aký stream player použiť v SK alebo CZ jazyku a kde by sa dala vytvoriť favoritná skupina? Poradí niekto? Angličtinu tam nechcem. Ďakujem. 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
@Tamihttps://play.google.com/store/apps/details?id=de.herber_edevelopment.m3uiptvJa používam tento je aj v CZ jazyku a je to fajn. ![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 798 |
![]() |
|
@Zetor25Dik, pozriem to potom.![]() 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
@TamiZámalo ja som to našiel minulý rok na Google Play tiež nemám rád Anglický jazyk v aplikáciách škoda že tam nie je ako Český lebo polovica aplikácií je v Anglickom jazyku.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
@TamiZdravím já bych potřeboval player iptv na tv samsung tzn.z samsung store nenašlo by se něco nejlépe i v češtině takových je na android hafo ale na tizen no děkuji již předem za tip. |
joe25
Registrace: 8/2019 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: Iptv stream playerVšechny ty apky jsou většinou v en a jsou placené,někde jedou i free (osekané) verze mě se líbí nejlepší co jsem zkoušel IM Player![]() ![]() https://play.google.com/store/search?q=im%20player&c=apps Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 779 Galerie: jackino |
![]() |
|
@jackinoTu čo som na našiel je aj po Česky.Takže za mňa celkom prehľadna apka aj čo sa týka zadávania playlistu MP3U takže za spokojnosť a je pre boxy Homastics tv.Co je dobré. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
@joe25No ja používam android box, cez tv to nemám aj keď Samsung mám. Takže to ti neporadím. Snáď sa niekto nájde kto skúsenosť má.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
TamiJa mam iptv pro |
ander1
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: Iptv stream playerMňa by skôr zaujímalo ktorá iptv playerDokáže telefónu zrkladlit zdieľať do tv (V krčme telka z internetom yotobe viem zrkadli5ť Do tv, ale moje Iptv nie.) Ďakujem |
ander1
![]() |
|
@Ander1Mne poradil službu niekto z paraboly, ale už sakra neviem kto. Aj touto cestou by som chcel poďakovať, naozaj kvalitná a široká ponuka.![]() ![]() 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
@TamiJa od týchto ten istý balíček ako tyhttps://amp.usevq.com/ |
ander1
![]() |
|
@TamiVeď toTuje ten problém že súkromné správy sa mažu automaticky |
ander1
![]() |
|
@joe25Pro Samsung žádná kloudná aplikace není, pro LG je to lepší, ale nejlepší IPTV přehrávače (Android, samoozřejmě) jsou bez debat OTT TV (Navigator) a TiviMate.... vše ostatní jsou hodně chudí příbuzní |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 422 |
![]() |
|
@ander1Zrcadlit z mobilu umí IPTV pro (modrá ikona) |
PepaJožka
![]() |
|
ReakciaTivimate je top.... |
openkaa
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Iptv stream playerVyzkoušel jsem m3uiptv bohužel po přidání playlistu se program rozjede a po 3sekundách sekne nasledně aplikace zamrzne. |
joe25
Registrace: 8/2019 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
Iptv stream playerTami: jaký máš Android box? Já mám ten samý IPTV prohlížeč a ještě navíc zaplacené to rozšíření. Stroj používám Tesla XT850. Dá se taky nahrávat do cloudu a jde více obrazovek, ale favoritní skupiny se mně taky nepodařilo realizovat. Zatím to "zkoumám". Asi se zeptám na ty fav. skupiny přímo u poskytovatele. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
@ALEXCZAhoj, Nokiu streaming box 8010. To však je záležitosť iptv apky, nie boxu. Ale skúšal som tam už hľadať všetko, ale nič som nenašiel. Ono to už je v apke “rozhádzané” podľa krajín. Jediné čo tam je, je zoznam posledných sledovaných TV.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
@joe25Možná by stálo za to si říct, že nic není zadarmo.... Kup si TiviMate a nebudeš se hrabat v těch sra*kách, které zde popisuješ, bez urážky |
PepaJožka
![]() |
|
@TamiTen IM Player co používám já (mám free verzi)je taky podle mě TOP něco podobnýho jak to Tivimate taky tam je možnost sledovat posledních 50 kanálů abych to nemusel pořád hledat aktualizace play listu každý den samozřejmostí.![]() ![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 779 Galerie: jackino |
![]() |
|
@jackinoMám sice zaplacen TiviMate a nehodlám přecházet, ale díky za tim na rozšíření obzoru, na ten IM mrknu...Jinak jako sekundární player používám OTT TV, a to hlavně pro tři informační funkce.... 1. Složka "Recently Added"--- mám několik playlistů, které neustále přidávají nové kanály, takže je ihned po spuštění vidím 2. Na hlavní obrazovce má svůj widget s posledními kanály 3. Při přehrávání ukazuje všechny parametry streamu včetně bitrate |
PepaJožka
![]() |
|
RE: Iptv stream playerTiviMate Prémium-jednoznačne-mám tam kopu skupín, všetko šlape na jednotku |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
RE: Iptv stream playerTiviMate, najlepšie čo som používal v tejto kategórii. Funkcie, užívateľské rozhranie, celkový vzhľad - profesionálny player. FAVOURITES iba s PREMIUM licenciou ako aj väčšina funkcií. Myslím si že je to jedna z aplikácií ktorá sa oplatí, nakoľko ide o doživotnú licenciu na viac zariadení. Keby chcel človek používať jednoduchú FREE verziu, s kompromismi sa samozrejme dá, ale treba si vytvoriť skupiny v 1 "mega" playliste.Dajú sa skúsiť aj najnovšie 5-kové vezie, ktoré trošku upgradeovali rozhranie, kto potrebuje ten ich klasickejší vzhľad a väčšiu svižnosť pre nízkorozpočtové zariadenie, tak 4.7 je dobrá voľba. Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 017 |
![]() |
|
RE: Iptv stream playerMa tu niekto kreknutu verziu tivimate? |
Tryskac11
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
@Tryskac11Jasné ja mám. Za 100 euro![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 593 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |