Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Iptv stream player

Ahojte. Dá sa v tomto programe urobiť favoritná skupina programov?
Pól ročné predplatné mám z tadeto:
https://www.usevq.com/12-months-datoo-livego-global-iptv-france-spain-nordic-europe-iptv-smarters-pro-m3u-smart-tv-mag-android-iptv-subscription-p-31073.html?login_error=email-not-found
Alebo aký stream player použiť v SK alebo CZ jazyku a kde by sa dala vytvoriť favoritná skupina?
Poradí niekto? Angličtinu tam nechcem.
Ďakujem.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Iptv stream player

Cracknutu verziu??? Ved to stoji euro mesacne. To nie je Sky Deutschland :-)

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Tryskac11

krek nemám . skús u svojho kamaráta - feťáka .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

@Tryskac11

Strata času, naháňať tie krekre. Nájdeš zväčša iba nejaké zastaralé verzie "obohatené" o data/crypto mining, či modifikované bez prémiového prístupu. Radšej stiahnuť z oficiálneho zdroja na vyskúšanie/užívanie a v prípade záujmu uhradiť lifetime licence.

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

@Tryskac11

Čistě ze zkušebních důvodů, abych zjistil který mi bude vyhovovat, jsem si zkoušel nainstalovat různé free i kreknuté IPTV aplikace do android boxu. Všechny fungovaly, ale TiviMate kreknuté ani jedna verze nebyla funkční. Asi špatně kreknuté, nebo si to tvůrci dobře chrání.

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

@masto

ahoj,můžeš mně poradit, jak dostaneš do vytvořené skupiny jednotlivé stanice? Dík.

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

IPTV Player uz dlhu dobu nepouzivam, ale mal som svojho casu iptvsmarters, ten nie je dobry ? Niekedy ho chvalili.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@Tami

SIPTV (www.sipt.eu) asi to najlepšie čo som vyskúšal, je tam aj EPG, po 7 dňoch jednorázovy poplatok 5,49 eur. Rýchle prepínanie, epg, ziadny buffering (záleži od kvalitu streamu samozrejme aký máš) ja spokojnosť, využivam to na LG TV webos, a na android boxe ;) :8)

faydee
Registrace: 5/2017

@faydee

Pozrel som si stránku SIPTV, ako to funguje v praxi? Potrebuješ ich app a
a cez ňu to sleduješ na Android boxe?

masto
Registrace: 9/2006

@masto

Áno stiahneš iba ich app, nahráš si svoj vlastný playlist, 7 dní máš zdarma potom sa jednorazovo zaplatí 5,49 eur/na jedno zariadenie. EPG máš už v tom zahrnuté, rýchlosť prepínania/načítavania streamov je až prekvapujúco rýchla, len si musíš nastaviť presné id channelu aby ti to správne ukazovalo epg - https://siptv.eu/codes/ ak niečo poradím ;) :8)

faydee

@faydee

Toto je ono??
https://play.google.com/store/apps/details?id=iptv.app
Testoval jsem to nějakým zázrakem jsem tam nahrál playlist ale nějak mi to nešlo měnit seznamy kanálů. :O

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@jackino

áno to je ono verzia 1.8.6, podržaním dlhšie OK si vieš potom prepnúť kanály, skupiny .. pokukaj na stránke tam je popis tlačidiel .. ja mam jeden playlist, kde mam všetky telky .. osobne sa mi nepáči zbytočne to mať na skupiny alebo viac playlistov .. pekne jeden so všetkym a pekne porade sk,cz,filmy,dokumenty,sport,hudba :8)

faydee

@faydee

Chtěl jsem to taky zkusit bohužel nainstaloval jsem to na tv samsung a nebo jsem při vyplnění něco posr... nevěděl jsem přesně co tam napsat nicméně zobrazí se tabulka ale kanály žádné asi jsem něco ... ani nevím jestli je to správná verze apk.

joe25
Registrace: 8/2019

@faydee

Už asi vím já musím mít svůj playlist že? jejich žádný není a ta jednorázová platba je prakticky za použití aplikace že je to tak?Jen ted nevím odkud veznu ten playlist.

joe25

@joe25

Musíš si ho někde koupit. :O

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino

Nebo najít na NETu nějaký Playlist zdarma, případně se dá i na některých webech vytvořit z volných TV stanic

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

@jackino

Předpokládám že to asi není úplně echt-poslal jsem SZ.

joe25

@joe25

Nevím kam si to poslal ale máš pravdu echt to není.

jackino

@jackino

Nějak mi nejde poslat SZ pořád to píše došlo k chybě skoušel jsem změnit název a nic,nicméně jsem chtěl poradit s nákupem pokud možno.

joe25
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra