![]() |
|
Reklamy na ParaboleŽe na Parabole je čím dál víc reklam, to jsem si už skoro zvykl. Dokonce mně i jedna z množství rolujících reklam zaujala. A sice zázračná anténa na DVBt příjem, kterou když zapojíte, tak okamžitě lze přijímat 3000 televizních programů z celého světa. Tak to už je síla. Prosím, zamyslete se milá redakce Paraboly nad tím, jaké reklamy uveřejňujete. Ono to pak vypadá, že "tomu" moc nerozumíte, což samozřejmě není pravda.Dík Alex. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80 | |
![]() |
|
@Varos107"Reklama na anteny s vysokokilometrovým příjmem je na zdejším webu naprosto namístě."To si robíš srandu? Tá paródia na anténu, čo sa objavuje v tej reklame je podľa Teba "anténa s vysokokilometrovým příjmem"??? "Chodí se spousta uživatelů, kteří si ji rádi koupí." Práve v tom je ten problém. Tí s menšími znalosťami si ju kúpia a potom sa budú čudovať, čo za shit to na tej parabole bol. Aký vplyv bude mať potom na nich skutočne seriózna reklama Paraboly.cz? "Takže v pořádku." Nie, podľa mňa to nie je úplne v poriadku. Je to vyslovene klamavá reklama - "Budete môcť prijímať 3000 staníc z celého sveta". Ja chápem, že to môže fungovať aj tak, ako píše @TomSenior, ale Parabola.cz by sa mala zamyslieť nad tým, či to takto nepôsobí kontraproduktívne. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 484 |
![]() |
|
@Jean RenoSuper. Takže si sa priznal, že ani šajnu o tom nemáš a vypisuješ tu nezmysli. Nech sa darí. Pekný deň. |
longoria
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
@longoriaNapodobne. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 752 |
![]() |
|
Frank11Pojem ironie Ti evidentně nic neříká...Jen ať si jí koupí, za blbost se platí. On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 065 |
![]() |
|
@Varos107Z Tvojho príspevku som nemal pocit, že je myslený ironicky. Ako s tým potom korešponduje "Jen ať si jí koupí, za blbost se platí."?Aj šmejdi majú podobné praktiky, to je tiež v poriadku? Zneužívanie menej rozhľadených ľudí by nemalo byť v poriadku. |
Frank11
![]() |
|
Frank11Za to já ovšem nemohu, to je tvůj problém, že nepoznáš ironii. Zneužívání hloupých lidí se děje všude okolo, reklama na Parabole je jen slabý odvar....On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 065 |
![]() |
|
@ALEXCZParabola z reklamy žije. Můžeš dát antireklamu vysvětlující nesmyslnost tebou uvedené reklamy.Nebo si instaluj nějakou formu blokátoru reklam a můžeš v klidu žít. Podmínky zadání reklamy: https://www.parabola.cz/info/reklama/.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 039 |
![]() |
|
@RAFI007Presne tak. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 607 |
![]() |
|
@RAFI007Dík za vysvětlení. Potom by v hlavičce měla mít Parabola napsané toto:Parabola.czČESKÉ SATELITNÍ CENTRUM REKLAMNÍ AGENTURA |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
@ALEXCZMyslím si, že ale úplne zbytočne sa tu sťažuješ. V dnešnej dobe je úplne normálne, keď súkromné weby žijú hlavne a v prvom rade z reklamy. Ak sa ti to nepáči, tak si zapni nejaký "blokátor reklám", tak ako tu už bolo povedané niekoľko krát!![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 119 |
![]() |
|
RE: Reklamy na ParaboleGoogle a ostatní prohlížeče ti při instalaci vnutí předávání tvých údajů třetím stranám pro reklamní účely. Všechny reklamy se ti zobrazují na základě tvého povolení. Proč tedy pláčeš na Parabole kvůli nějaké reklamě. Prostě jsi si všiml jednoho z mnoha nesmyslů, které reklama nabízí. Na základě těchto nesmyslů lidi kupují kdejaké zázračné antény a peníze se vesele točí lidem pro pláč.![]() ![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 039 |
![]() |
|
@ALEXCZToto je jedina webova stranka na internete, ktoru navstevujes? Lebo inak by si sa nad tym asi nepozastavoval...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 383 |
![]() |
|
@Varos107"Zneužívání hloupých lidí se děje všude okolo,..."To, že sa to deje všade dookola ale neznamená, že je to v poriadku. To all. Väčšina to aj tak akosi nepochopila. Problém nebol v reklame ako takej. Problematická je tá konkrétna klamavá reklama na paródiu antény. My sme sa pozastavili len nad tým, že či Parabole nevadí, že si tak znižuje svoje renomé serióznej satelitnej platformy klamavou reklamou. Či skutočne nemôže zamedziť, aby sa na ich stránkach neobjavovali klamavé reklamy. |
Frank11
![]() |
|
@Frank11No a my ostatní si myslíme, že samotnej redakcii Parabola je to v podstate jedno, pretože konkrétne reklamy a ich obsah, ktorý sa zobrazuje užívateľovi je generovaný a ovplyvňovaný činnosťou samotného užívateľa na nete.VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyNie, nie je to vždy tak, už som Ti to raz napísal!Alebo nečítaš celú diskusiu a melieš si stále len to svoje? 19.05.2025, 13:25.23 3dny @mmiriboy Nebude to celkom tak. Ja som nikdy také typy "antén" na webe nehľadal a predsa sa mi tá reklama tam objavila. Okrem toho, tú reklamu na tú pseudo anténu som videl len na Parabole, nikde inde. Keď niečo hľadám, tak sa mi reklamné ponuky na podobné veci objavujú na hociktorých stránkach, ktoré nemám obmedzené blockerom. Reklama na ten shit sa mi však objavovala len na stránkach Paraboly. No ale keď Ty a podľa Teba aj všetci ostatní si myslíte, že Parabole je jedno, či sa na ich stránkach objavuje klamavá reklama, tak mne je to jedno tiež. Len aby sa potom nečudovali, keď seriózni zadávatelia inej reklamy budú strácať záujem. Sprofanovať sa dá raz-dva. Napraviť si reputáciu je zložitejšie. |
Frank11
![]() |
|
RE: Reklamy na ParaboleBlokuji reklamy. Vím, že to není fér, ale tady a na některých jiných serverech se to jinak nedá. To by se člověk ani pomalu nedostal k obsahu.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 084 |
![]() |
|
@Frank11Vieš, mne je osobne jedno, že aký druh reklamy sa objavuje na Parabole a to nie z dôvodu, že používam bloker reklám. Ale je mi to jedno preto, lebo aj keby som videl takúto "gýč-anténa" reklamu, tak nerobím z toho vedu a zbytočnú filozofiu. Je to ich reklamný priestor a je to ich vec. Jasné že rozumiem aj tvojmu pohľadu na vec - ale keď už nejaký laik sa v budúcnosti dá "nachytať" a kúpi takúto anténu len na základe jednej reklamy, nuž tak to potom je fakt naivný, ľahkovážny a "negramotný" (z pohľadu pôsobenia reklamy na jedinca) človek. Nuž a takého človeka, ktorý si kúpi takéto niečo len na základe reklamy bez overenia funkčnosti pomocou recenzií a skúseností od iných mi nie je ani ľúto.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyTakže Ty používaš bloker reklám a napriek tomu sa Ti ukazujú reklamy na krovinorezy, ktoré si predtým na nete obzeral.No comment. |
Frank11
![]() |
|
@Frank11Zbytočne prekrúcaš fakty!Používam blocker, ale pre to, aby som tebe a aj ostatným ukázal v praxi to čo tvrdím vyššie, tak som ten blocker vypol a urobil foto. Inak zvyknem mať ten blocker zapnutý, aj keď už sa mi stalo, že kvôli zapnutej blokácii sa mi nezobrazila webová stránka (teraz píšem všeobecne, nie o parabole!). Takže toľko k veci - netreba v tom hľadať zbytočné konšpirácie, tak ako hľadáš v tých reklamách na parabole! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboy and Frank11Dovolim si vstupit do vasho sporu mojim nazorom.K veci: Mmiroboy napisal: mne je osobne jedno, že aký druh reklamy sa objavuje na Parabole Mne to teda bobec jedno nie je a je jasne, ze mam na vec rovnaky nazor, ako Frank11 - vobec nie je jedno, co za reklamy na Parabola.cz su (ja ich nevidim, mam AdBlock) a mrzi ma, ze Parabola.cz klamlive reklamy akceptuje. |
Jean Reno
![]() |
|
@Jean RenoJa by som s tej reklamy nerobil až takú veľkú vedu. Pretože si myslím, že tak ako mnoho iných vecí tak aj túto oblasť ešte viac ovplyvní umelá inteligencia. A ako každý vie (možno vie?!), tak Al sa neustále vyvíja a zdokonaľuje.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyMyslim, ze nikto z reklamy velku vedu nerobi.Ale klamlivu reklamu treba odmietat a potlacat, ci uz ju vyrobil clovek, alebo AI. |
Jean Reno
![]() |
|
@Jean RenoÁno, súhlasím, ale tiež viem, že tak ako človek sa celý život učí (aj na vlastných chybách), tak aj tá Al sa učí a vyvíja, t.j. treba tam nechať priestor na rozvoj a nie hneď kritizovať a odsudzovať.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Reklamy na ParabolePrepáčte, čítam tu príspevky a vyjadrím sa k tomu v tom zmysle, že aj ja mám pre svoju firmu webstránku, takže trošku viem ako to funguje a ako to je s reklamami. Ináč najbližšie je k pravde ako to funguje je mmiriboy. V podstate je to na 99% tak ako on to tu píše v príspevkoch. No začnem začiatku. Napíšem to len po lopaticky.Prvý krok chceš webstránku, oslovíš firmu ktorá Ti ju vytvorí a oslovíš firmu, kde tá webstránka bude umiestnená. Server kde to bude umestnená má svoje ceny. Ak to chceš bez reklám je to najdrahšie. Potom ak chceš umiestniť reklamy ktoré Ty chceš je lacnejšie. Potom sú 3 reklamy. Tvoje, čo Ty chceš, potom čo chce server a potom voľne. Presne sú zadefinované časy, miesta kde a kedy sa majú tie reklamy objaviť. Takže je to podľa toho koľko platíš. Jaj a nie je jedno aký prehliadač, operačný systém a pod. A áno ako mmiriboy píše, na tie voľné plochy a vyskakovacie reklamy hádže podľa cookies. A klamlivá či neklamlivá reklama aj zza tú klamlivú niekto platí.![]() |
longoria
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
@longoriaAle snad klamlivu reklamu kritizovat mozeme, nie? |
Jean Reno
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 80 | |
![]() |
|
![]() |