![]() |
|
T-Mobile.cz ukoncuje nabidkuMAGENTA SAT TV k 1.6.2025. Pro stávající zákazníky se nic nemění. Zdroj Lu*a.cz. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 651 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: T-Mobile.cz ukoncuje nabidkuNebude to dlouho trvat a podobně to dopadne se Skylinkem.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 065 |
![]() |
|
@HYPERNarade je Magio SAT , Digi možno ešte ten rok u nás bude uvidíme čo bude so Skylinkom ten ide dole vodou.Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 561 |
![]() |
|
RE: T-Mobile.cz ukoncuje nabidkuTak Skylink už dlouho inzeruje jen Live verzi, o satelitu ani slovo. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 974 |
![]() |
|
RE: T-Mobile.cz ukoncuje nabidkuTotalny (nevhodné slovo)izmus od telekomu.Je to zaujimave ze na cz a sk chcu vypnut sat tv a v nemecku a francuzku nadalej vysielaju vacsinou zadadmo. Vsak na sk su dediny aj do 800 obyvatelov kde nie je vobec opticky internet. Tato sprava ma nastvalo dost... |
ds1034
Registrace: 12/2020 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
RE: T-Mobile.cz ukoncuje nabidkuNo tak naklady na satelitnu a IPTV prevadzku sa nedaju porovnat, dnes IPTV za lacne peniaze dokaze ponuknut kadejaka suflikova s.r.o.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 627 |
![]() |
|
@LucaBrazzaLacne peniaze, lacne peniaze... Ale aj lacna kvalita. A TO JE PRAVE PROBLEM IPTV! Ani obraz, ani zvuk, iba akysi grc. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: T-Mobile.cz ukoncuje nabidkuTaká je doba. Doma na baráku mám 5 parabol, všetky som už odpojil, využívam len net. Na chalupe nemám internet, tak tam nemám ani TV. A vôbec mi to nechýba. Je tam kľud a pohodička, počúvame rádio alebo nič. Sat vysielanie pomaly ale isto zakape, bude len internet a klasické vysielanie ako kedysi. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 555 |
![]() |
|
RE: T-Mobile.cz ukoncuje nabidkuO t mobile vím rok, že to ukončí měl jsem zákazníka co to chtěl naštěstí moduly na prodejně ještě měli. A skylink by měl vyměnit karty a pak uvidíme co se bude dít..![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 562 |
![]() |
|
@mastoTak já jsem měl dokonce 7 ale už mě to tak nebaví jak dřív točit orbitem a lovit programy,mám i nějaké iptv internet tady máme optiku ale satelit je taková klasika myslím že Skylink(sat) pojede ještě dlouho.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 753 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: T-Mobile.cz ukoncuje nabidkuAť se nám to líbí nebo ne, šíření datového signálu po zemi nabralo kapacity a rychlosti, které jsou dostatečné pro přenos obrazových dat i v rozlišení 4K (LTE, optické kabely, 5G, případně DVB-T). Nic více pro obrazová data nejbližších 30 let nebude potřeba. Takže nutně bude pomaličku odpadávat šíření dat dosavadní přes geostacionární družice. Uprostřed Evropy to bude možná o chlup rychlejší, vzhledem k infrastruktuře a hustotě osídlení. Ale ne všude to je stejné. Na světě jsou i místa, kde nejsou ani pořádné cesty, ne tak optické kabely. Celá Afrika, Jižní Amerika, valný kus Asie. Odlehlá místa jsou i v Evropě - třeba ostrovy, nebo hory. Takže to nebude až takový fofr. Prostě zřejmě zůstane pro ČR jeden dva provideři, kteří to budou poskytovat i nadále, ostatní toho nechají. A taky se dá předpokládat, že ten satelitní příjem bude podstatně dražší, než pozemní, neboť abonentů zbude jenom málo - a to těch, kteří jinou možnost nemají, a tedy nebudou citliví na cenu. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: T-Mobile.cz ukoncuje nabidkuA preco prave v cesku a resp.na slovensku chcú vypnút satelitne vysielanie ? V cesku na opticky internet ma pristup iba 52% ludí cca.Na slovensku je to iba 50%. V madarsku maju pokrytie až do 73%, v polsku 81%. Preco nie napriklad v polsku vypnú sat vysielane ked uz majú aj tak dobre vybudovanú infrastrukturu na optiku ? Lebo Eutelsat by nemal take velke zisky ? Urobia z nas hlupakov. Mne nikto nehovori ze optika je buducnost a je lacnejsie. Ked takto budú prebiehat pozemne prace pri vybodovani optiky tak 99%ne pokrytie bude dokoncené až v roku 2075. Aj tých 50 percent v statistike znamenaju velke a male mestá a este nejake dediny. |
ds1034
![]() |
|
RE: T-Mobile.cz ukoncuje nabidkuDoufám , že pro stávající zákazníky to pojede ještě dlouho. Já na sport prostě nemůžu koukat s 30 vteřinovým zpožděním. Pokud to udělají , tak to si dám do kodi nějaký pěkný addon na live sport a můžou mi všichni tv operátoři políbit zadek. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
@keramikasi pojede,ale už nečekej že by tam na satelit dali nějaký nový sportovní program v budoucnosti,např. ten Canal+Sport 2. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 507 |
![]() |
|
RE: T-Mobile.cz ukoncuje nabidkuTenis mi nezajímá. Ale je jasný , že pokud bude nějaký nový program , tak už ho tam nepřidají. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
@keramikto sem uvedl jen jako příklad samozřejmě... |
dawis77
![]() |
|
@ds1034ds1034 Je to jednoduché je to o počtech zákazníků TM píše že jich má na satu 10 000 a o sat není zájem a TM se to mevyplatí |
doors1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
@dawis77Canal+ Sport 2 na satu je,nebo se pletu???Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
![]() |
|
@jackinoje na Skylinku,ale já se bavil o T-Mobile,že od 1 června už nemají nabízet satelit novým zákazníkům takže je jasné že ikdyby se někdy v budoucnu s něma dohodli na tom Canal+Sport 2 tak ho T-Mobile na satelit nedá když už satelit lidem od této neděle nabízet nebudou...A to se bude týkat všech případných nových programů.. |
dawis77
![]() |
|
Problémy s nahrávánímJak tu zmiňujete konec satu, tak to přinese problémy s nahráváním. Snad všechny IPTV na českém trhu (nepočítám pirátské) mají dobu uložení nahrávek jen na 30 dnů, takže naprosto k ničemu. Měl jsem na chvíli Skylink Live TV, Magentu, Lepsi.tv, Telly a všechny jsem z tohoto důvodu po pár dnech odhlásil.I když jako náhrada satu začínají být použitelné streamovací služby, které provozují jednotlivé TV stanice (Prima+, VOYO, 3sat Mediathek, VTM Go...) Až se vypořádají vysílací práva pro internet tak by to mohlo být konečně použitelné. Zatím ale za sat plnohodnotnou náhradu nemám přestože mám net 100 Mbit T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
@JanMTak já jsem si teď zaplatil Skylink live TV + v akci za 49 Kč za 1/2 roku to zruším jsou tam docela dobré filmy ve videotéce Canal + za ty prach nekup to.![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
![]() |
|
@jackinoCanal+ je dobra vod služba mam to m Digi ako Benefit už rok takže akurát tam nemám C+Šport 2 ale ten mám grátis k HBO Balíku od Skylinku.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25Mě tam jede C+S 2,3![]() Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
![]() |
|
@jackinoMne tiež ide aj C+Sport 3 ale mám inú apku ako máš ty lebo Digi má iba Canal+Sport 4-8 v apke 3 a 2 nemá.Plus tam mám aj Canal + Action. ![]() Je to fajn že to dali ako benefit. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
RE: T-Mobile.cz ukoncuje nabidkuCo mě na této zprávě o T mobile Magenta SAT docela překvapuje, je její zveřejnění pět minut po dvanáctý. Snad se nejedná o chybu v datumu, protože by to mělo soravne být zveřejněno minimálně alespoň měsíc předem. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 651 |
![]() |
|
RE: T-Mobile.cz ukoncuje nabidkuNajprv by sme mali predlozit jednotlive fakty.1. Kapacitu na satelite prenajima Slovak Telekom. 2. Z tych prenajatych transponderov (celkom iba 8)funguje aj T-mobile.cz aj Telly.cz, aj Magio.sk aj DigiTv.sk 3. Magio.sk +DigiTv.sk maju celkom 678tisic predplatitelov na uzemí Sk 4. Nemam info o tom kolko ludi vyuziva Telly.cz cez satelit 5. Tak potom pre cca 700tisic klientov sa neoplati pre adzkovat 8 transponderov ? |
ds1034
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |