Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Seriál F.B.I S07

Zdravím,

na Canal+ Action se začala vysílat S07 seriálu F.B.I. První 3 díly byly v CZ a od 4. dílu je ENG stopa. Problém je u mě nebo je to všude? Díky za info

shock78
Registrace: 8/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@shock78

Ak myslíš to čo tam teraz ide,tak áno potvrdzujem mne to ide tiež po Anglicky...čiže chyba je niekde unich..zabudli asi pustiť nadabovanú verziu :)))

jožko
Registrace: 7/2016

RE: Seriál F.B.I S07

Je tam ENG stopa potvrzují.😥

image
Registrace: 10/2008

@shock78

Teraz som to narýchlo pozrel v archíve. Štvrtá časť na lineárnom Canal+ Action je v pôvodnom znení, vo videotéke Canal+ je táto časť v češtine, avšak od piatej časti - pôvodné znenie. Osobne mám výhrady voči tejto stanici, lebo na kvalitu kašlú. Dávnejšie som si chcel pozrieť horor "Tí druhí" a bolo to tak potichu s nekvalitným zvukom, že som to radšej nechal tak. Totálna amatérčina a lacnota z ich strany.

Halford89
Registrace: 5/2025

Je to škoda,jinak je to skvělí serial.

image

Ale jdou tvrdě po Lalize!! Teda alespoň Dawis to říkal.

bretah
Registrace: 9/2012

Ak ma niečo zaujima a baví, tak nevidím v tom problém pozrieť si to v originál dabingu z cz/sk titulkami.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

Na lineárnom Canal+ Action sa titulky zapnúť nedajú a vo VOD Canal+ v Skylink Live TV sú titulky iba k niektorým titulom.
Ako som už písal, ku Canal+ mám výhrady, lebo majú vo svojej službe pomerne dosť vážne nedostatky. Dávnejšie som sledoval jeden seriál(zabudol som názov), ktorého dej sa odohrával v 2 krajinách, dabing bol český ale akonáhle sa dej preniesol do stredoamerickej krajiny (jej názov si už nepamätám) tak občasné dialógy tamojších boli bez prekladu v španielčine - no prúser. Potom ako som spomínal ten horor s Kidmankou - Tí druhí... to sa vážne nedalo počúvať. Canal+ je dobrý akurát tak len na futbal a tenis. Ale svoju action stanicu spolu s VOD Canal+ majú odfláknutú.

Halford89
Registrace: 5/2025

@shock78

Teď jsem to pro zajímavost pustil a 4 díl už má CZ audio. R^

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Mám nahraný z Canal+ Action 4. díl a je v ENG. Pátý díl to samé, také v ENG. Nahrával jsem u obou dílů noční reprízy a obě jsou v ENG.

shock78

@shock78

No já to zkoušel ve videotéce Canal + a tam je to česky.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Už to opravili.👍

image

V TV dnešní díl byl opět v ENG

shock78

Serial a dabing FBI

Dakujem za info. No musim sa pozriet ako to mam nahrate, ja som si tiez nahral tie nocne reprizy, ale aj tusim ked to opakuju doobeda..
Raz za tyzden stiahnem do PC nahravky a odstriham co nechcem.. pozeram ked je cas :-) co moze byt aj o polroka..

Bud v tom maju bordel alebo dabing daju neskor? Zas neviem ci to je seria zhava..narazam na pripad napr. Dobra manzelka - Universal Channel v tej dobe to vysielal s dabingom asi 1 alebo 2 tyzdne po odvysielani v USA premiere..

Mopky
Registrace: 11/2009

Taskze ono to jde, original audio stopa je mozna, tedy Skylink na to kasle a nepouzti ji. Jeste, ze tohle nepredplacim, zlatej NFLX.

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra