![]() |
|
Oneplay sportExistuje nějaká smysluplná náhrada za zrušený balík O2 sport? |
markriz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 268 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
![]() |
|
@markriztaky bych prosil nějakej tip.Oneplay jsem zrušil,600kč se mě zdá jen za sport docela dost.Stačila by mi jen Česká liga,na ostatní mám Skylink |
sitar
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
RE: Oneplay sportSyn sleduje ligové zápasy přes nějakou sázkovou kancelář. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 694 |
![]() |
|
RE: Oneplay sportČeskou ligu na satelitu nevysílá (skoro) nikdo... Občas je něco na Polsatu. Internetových možností bez O2 taky není moc. Asi jenom neoficiální kopie O2 u nějakých čínských streamů, ale to není nijak garantované a je to takové trochu kradení. Skoro je lepší si v malém Česku udělat zájezd na fotbal někam. Ale O2 mi líto není, část roku žiju v zapadákově s internetem okolo 1Mbs...takže se nemůžu podívat, ani kdybych platil. Okrádat je čuměním zadax - to je takový Jánošík! |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
RE: Oneplay sportPřes sázkovou kancelář Betano.Všechny zápasy zdarma.Nebo možná nutnost vsadit za měsíc 20 kč..nevím přesně. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@markrizTy musíš vědět, na co se koukáš a dle toho vybrat alternativu |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: Oneplay sportstejně jako @sitar mám skylink ale EHL nebo kapr ĺiga je nedostupná jen přes ty zloděje nač si platit 94 programů když k podstané většině mám přístupŠkoda |
markriz
![]() |
|
RE: Oneplay sportZnám jednu pirátskou stránku, kterou spravují Češi a dělají to dobře, mají to i v dobré kvalitě. |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 122 |
![]() |
|
@markrizZloděje? Oni si ta práva ZAPLATILI. Mohl ses přihlásit do tendru a udělat totéž |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
@patA nepujde to na ty sázkovce jen nějakej malej čtvereček v rohu obrazovky? |
sitar
![]() |
|
@sitarJde to normálně na celou obrazovka ale nečekej od toho nějaký zázrak.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 789 Galerie: jackino |
![]() |
|
@jackinoOk,dík ..... |
sitar
![]() |
|
RE: Oneplay sporttaky to tak mám a naprosto v pohodě! |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 703 |
![]() |
|
@PepaJožkaV podstatě ti cpou něco co nechceš a tim že mají exkluzivitu tak toho zneužívají, k čemu ti je voyo? |
markriz
![]() |
|
@sitarOni nenabízejí balík mini sport samostatně?To možná začnou.Mě na tento balík převedli automaticky místo puvodního pouze sport balíku-ovšem poněkud zdraženě.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
@markrizano idealni smysluplna nahrada je balicek Extra Sport za 600kc. a dokonce lepsi nez ta puvodni varianta. |
Bayern
Registrace: 6/2025 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
@BayernCopak, potřebujete se paní Kellnerová pohádat?![]() |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 694 |
![]() |
|
RE: Oneplay sportOneplay má bohužel monopol na fotbalovou i hokejovou ligu a tak se platí kolik si oni určí. Teď je na hlavní stránce ve zprávičkách jak je dostupná ve Francii Ligue 1 samostatně, diametrální rozdíl v možnostech sledování. Něco takového bych uvítal u nás, tady si v rámci Oneplay platíme i mimosportovní obsah. |
vlah
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
@markrizPřenosy z fotbalový ligy jsou dostupný na Polsat Sportech německé Sportdigital TV. Jinak programy One Play Sport 1-4 se dají přijímat na některých pirátských IPTV. Takhle to mám já, tím pádem můžu zrušit OnePlay předplatné. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 953 |
![]() |
|
@Antonio20Jo ale teď jim nějak hapruje multidimenze.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 789 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: Oneplay sportpresne tak ta multidimenze im dosť často hapruje |
tunel66
Registrace: 10/2022 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
komplet.tvnevim jestly funguje ale zajimave |
petrstyle
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
@jackinoTo ani netuším, jak jim to funguje nebo ne, jsem teď hodně v práci. Každopádně přes IPTV jsem s tím neměl takový problémy, jako v ofiko aplikaci. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 953 |
![]() |
|
@sitara nemá to O2 na víc zařízení???,tak se s někým rozděl |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@pierrepetrMá to na víc zařízení ted to řeším s kámošem.Jen nevíme,jestli to jde na 2 televize,nebo jen na jednu a druhé zařízení jen tablet,nebo telefon. |
sitar
![]() |
|
@sitarMůžeš to mít jak chceš. My to máme ve 3 lidech a nejvyšší balíček nás stojí cca 260 na osobu. Je to v tom i rodinné sledování, takže úplná pohoda. Jediné omezení je, že v jeden moment se můžou dívat 3 lidé. Jinak profilů a zařízení můžeš mít třeba 10 |
Beny30
Registrace: 7/2019 Příspěvků: 478 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
![]() |
|
![]() |