Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno 2dny, sekce: Jiné placené TV

IPTV-změna

Zdravím zdejší osazenstvo. Chtěl bych poradit, jakou internetovou televizi doporučíte za Antik TV. Jsem u nich od roku 2023 a končí mi vánoční balíček. Momentálně zdražily na 350, - kč, tuto platbu budu platit od 14.8. Tak jestli není čas, zkusit něco jiného.
Všem za zájem děkuji.
Václav

vapefo
Registrace: 9/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně 2dny

RE: IPTV-změna

Ja mám dobré skúsenosti so SledovaniTV a PeckaTV. To môžem odporučiť.

marpo313
Registrace: 9/2024

Negatívne skúsenosti mám s Lepší.TV, Skylink je iba trochu nad priemerom, T-Mobile je celkom zlý (síce programová ponuka OK ale UI otras) a zvyšok nemám.

marpo313

Len pre objasnenie: s T-Mobile skúsenosti nemám ale rovnaký UI je na Magio TV SK a DIGI GO.

marpo313

A dobrá je aj Telly ale keď ti nejde veľmi o športové stanice tak PeckaTV je ideál. Ešte je to aj rovnaké UI ako pri Telly.

marpo313

@vapefo

Skúsil by som Sweet tv tam je možnosť pozerať tv zdarma na skúšku občas sa nájdu aj promo kódy.
Ale platím si iba balík M a to stačí na koľko sú tam hlavne doku kanály ktoré pozerám stále je tam aj CS History a CS MYSTERY len škoda že tam nie je BBC EARTH po prípade History 2.Na sweet je možné nastaviť si aj rozlíšenie na kolko to mám aj na boxe Homastics tv aj na mobile ale Nova Sporty sú tam u nás od L balíka. ;) U nás v akcii za 19,90€ na mesiace u jedného predajcu s technikou.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Podľa mňa je lepšia PeckaTV za 289 Kč (cca 12€) a je tam aj Nova Sport 5 aj obraz je plynulejší. SWEET TV má pokiaľ viem 25 fps a PeckaTV 50 fps.

marpo313
Odpověď v diskusním vlákně včera

Nevím od koho máš internetové připojení, ale cena se dá usmlouvat. Já mám internet500 a Magenta TV L Plus od T-Mobile. Za to jim celkem platím 550Kč místo 1200Kč. A jsem spokojený.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

@marpo313

Okej ja som mal aj Skylink live tv ale to iba cez leto potom to ruším lebo Max pozerám len raz za čas ale Skylink nemá dobre poradie staníc skôr sa mi pozdáva osobne Sweet TV.Len trochu majú zle poukladané poradie lebo medzi platenými majú aj tie grátis kanály (FAST) síce je to fajn ale cenovo Líve TV je lacnejší ako SAT od Skylinku toto som nepochopil uvidíme či to zlúčia spolu s Canal + ako v Rakúsku HD Austria. ;) Mal som aj Digi GO ale to je pre tablet otázne aka je apka od Digi tv zvažujem prechod tiež na IPTV tak uvidím.Cez rok ide dobre Výpadky mávam len raz za čas.
Čiže keď výpadok je na strane operátora.
Mate skúsenosti s Digi tv cez net?
Lebo mám to vo svojom boxe ale tak ešte som to neskúšal lebo mám od nich iba Satelit.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25

@Zetor25

a kto má poradie podľa balíka? to je nie nikde,tam kde to ide si vytvoriť vlastné obľúbené s vlastným poradím

Duzu
Registrace: 7/2005

Ten Sweet ujde ale jak píšete to pořadí kanálů je hrůza poslední dobou tam pořád přidávají nějaký (nevhodné slovo) a tím pádem se neustále mění pořadí kanálů. Rv :laughing:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Obávam sa že Pecka a Sledovanie nie je IPTV, ale OTT, takže asi mimo témy 😆

LuboTS
Registrace: 5/2006

@LuboTS

A SWEET TV nie je OTT? A Antik TV v Česku nemá IPTV služby, iba OTT. R^

marpo313

Poskytovatelov IPTV sluzieb je minimum. Na Slovensku asi iba Orange, Magio, ktoreho IPTV je uz v utlme a asi Antik, ale ten ide mimo mna. V Cechach ani neviem, kto klasicku IPTV poskytuje...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

V Česku poskytoval IPTV služby pokiaľ ja viem O2, T-Mobile a Nej.cz, ale už všetci skončili. O2 premigroval na Oneplay, T-Mobile to ultmil ako u nás a Nej.cz prechádza pod O2. Myslím že Vodafone ide cez IPTV ale asi sa mýlim.

marpo313

@Duzu

Lenže v Skylinku nejde zmeniť poradie obľúbených staníc. Trapoši :laughing: A doteraz si nevyriešili to že keď mám napríklad Mini tak aby mi to neukazovalo kanály z Kombi+.

marpo313

@marpo313

Jo ta apka Skylinku je asi ze všech aplikací nejhorší. Rv

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@jackino

Za mňa nie je zlá, len na tej podpore sú neschopní a čokoľvek im navrhneš, bránia sa tomu (oprava alebo pridanie funkcie). Horšia je od Orangeu, Antiku a aj Telekomu/T-Mobile.

marpo313

@marpo313

Skylink alebo Sweet TV?
Lebo keď píšem so Sweet TV tak problém nie je nikde vedia vždy odpísať aj Skylink sa tým problém tiež nemám.Sice som ho teraz rušil lebo za chvíľu začne sezóna tak nechávam iba Digi.

Zetor25

Omlouvám se, že do toho vstupuji.
IPTV jsem si myslel, že je internetová televize. Nemám vůbec šajnu, jaký je rozdíl mezi IPTV a OTT.
Zatím jsem moc konkrétních návrhů nedostal.
Děkuji.

vapefo

IPTV je prevadzkovane cez dedikovanu siet internetoveho operatora a na sledovanie vyzaduje zvycajne specialny STB. OTT je dosiahnutelne cez akukolvek siet a zvycajne cez akekolvek zariadenie. Na to aby ti niekto poradil, si dal velmi malo informacii (cena, programy a pod.). Z toho co som historicky vyskusal, tak najlepsie je asi T-mobile a Oneplay. Potom mozno Sledovani TV. Z tych nizko nakladovych Sweet TV a Lepsi TV, pripadne Pecka TV. Urcite nie Antik alebo Skylink.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a

Tak platil jsem 299,- kč (asi komfort), držel bych se té ceny 300,- kč.

vapefo

Tak to asi vyberaj medzi Lepsi, Pecka a Sweet. Kazda z nich je O.K. Potom este zalezi ake programy preferujes a na kolkych zariadeniach ti to ma bezat sucasne.

black13a

@vapefo

Ja by som ti najviac odporučil Mega Pecku za 289 Kč.

marpo313

@black13a

Za mňa je Lepší.TV o ničom, ale inak s tebou súhlasím. Buď Pecka.TV, SWEET.TV alebo SledovaniTV.

marpo313

Doplnenie k Pecka.TV: máš tam aj Nova Sport 5, čo beriem ako plus lebo budeš mať F1, F2, F3 a vybrané zápasy Bundesligy, Ligy Majstrov a Európskej ligy.

marpo313
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra