![]() |
|
Sony KD-55X85Ldobry deň prajem.Checel by som sa Vas spýtať,či mate skusenosti s tymto tv.Chcel by som ho kupiť,tak či nejak neseka alebo poradit podobne niečo.Vopred dakujem každemu. |
minko
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 172 |
![]() |
|
RE: Sony KD-55X85LStaci zadat:sony kd-55x85l test - a je to ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 514 |
![]() |
|
@A je toOn sa pýtal na rady a skúsenosti, a nie na odkaz... možno sú tu majitelia tohoto TV tak mu môžu poradiť... |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 643 |
![]() |
|
@minkoVlastním podobný model SONY BRAVIA OLED XR-55A80L už tretí rok a jediné čo ma zo začiatku vytáčalo boli pomerne časté aktualizácie... Nastavíš si v menu čo len chceš, od výmyslu sveta... Ak myslíš sekanie pri rýchlych scénach, tak to nehrozí... Všeobecne TV SONY sú na pomerne vysokej úrovni... Jediné čo som pravdepodobne prepískol, bolo priplatenie 390 EUR za predĺženie zaruky o ďalšie 3 roky... No človek nikdy nevie, snáď ma TV neprežije...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@ManetoJá to taky zaplatil, ale v akci a můžu si za to za ty 3 roky něco koupit, ale jsou tam nějaké podmínky... musí to být dražší položka, aby se to vyčerpalo celý, už si to přesně nepamatuji |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 524 |
![]() |
|
@minkoPodle mě jsi nekoupil špatně, Sony není Sam*rot, takže buď bez obav. Máš krásnou 100Hz televizi, tak ať Ti vydrží, Sonky se nesekají ani náhodou. |
MMorous
![]() |
|
@KimloTolko a tak presne tu urcite nebudem pisat ako je to v testochA predpokladam,ze z vysledku odborneho testu ziska viac info ako od nejakeho majitela |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 514 |
![]() |
|
RE: Sony KD-55X85LSONY je OK, ale na LG (a ani Samsung) to nema.MMorous muze protestovat, muze se mu nelibit, ale to je vsechno, co proti tomu muze delat ![]() |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 874 |
![]() |
|
@Jean RenoNebyla tu diskuze. že na LG odcházejí LEDky? |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 680 |
![]() |
|
@tornyByla, ale to bylo asi tak pred padesati lety...Uz mnoho rokov je to passe. |
Jean Reno
![]() |
|
@Jean RenoJJ před padesáti lety. Je to asi 3 měsíce se to tu řešilo tak jsem zašel do značkovýho servisu, mám to za rohem, a potvrdili mi, že s těmi diodami je to pravda.Značky takhle od stolu nelze jen tak zjednodušeně porovnávat. Záleží na třídě, modelu, roku výroby atd. Např. kolega z práce si koupil LG a neuměla KODI. To ale neznamená, že ta televize je špatná, protože jiný Kodi nemusí, tak je spokojený. Samsungy zase neuměly sluchátkový výstup, kdo ho nepotřebuje, tak mu to nevadí. Ale víckrát se tady psalo, že nemá dobrý tuner, to už budí nedůvěru, stejně jako ty diody u LG. Takže když SONY na LG ani Samsung nemá, bylo by dobře napsat konkrétně v čem, případně o jaké nedostatky se jedná. Čtenáři Paraboly se rádi poučí, tvrzení potvrdí nebo vyvrátí, případně doplní o další poznatky. Jinak je to plácání slávy do větru. |
MMorous
![]() |
|
RE: Sony KD-55X85LSestra ma sony cca 1.5m uhlopriecka a odisla nejaka doska pcba. To bolo 7r po zaruke.Prisiel sony-chlapik, vymenil gratis, dostal kavu a podakoval sa. To je sony |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 621 |
![]() |
|
RE: Sony KD-55X85LMám mj. 2 TV Sony 75,85, menší 2 roky, větší cca rok, časté aktualizace, repro není hifi, radost koukat. |
tvman
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
@tvman![]() ![]() ![]() |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 643 |
![]() |
|
RE: Sony KD-55X85LNo Sony bych zase úplně nepřechvaloval, ta moje KD-65XG8096 teda už celkem zlobí. Mám jí od konce roku 2019. Zlobí zvuk, když televizi zapnu občas vypadne zvuk. Pomůže restart nebo vyčištění mezipaměti. Aplikace IPTV smarters se celkem často restartuje. Hbb TV je většinou nefunkční, funguje jen když televizi restartuju, za pár dní to přestane opět fungovat. Nepovedlo se mi přijít na příčinu, proč nefunguje. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 953 |
![]() |
|
@MMorous"Je to asi 3 měsíce se to tu řešilo tak jsem zašel do značkovýho servisu, mám to za rohem, a potvrdili mi, že s těmi diodami je to pravda."Zajdi do znackoveho servisu SONY a dozvies sa o podobnych, alebo inych problemoch TV SONY ![]() K tym "odchazajicim" LED LG: Najstarsi LG OLED, co mam, bol kupeny v roku 2017, bude mat teda 8 rokov. Denne je v prevadzke priemerne 5 hodin. Denne. A doteraz "neodisla" ani jedna LED, ani obraz sa nijako nezhorsuje, ani loga sa nevypaluju... Urban legends. MMorous muze protestovat, muze se mu to nelibit, ale to je vsechno, co proti tomu muze delat ![]() |
Jean Reno
![]() |
|
@MMorous"víckrát se tady psalo, že nemá dobrý tuner"Jo, jeste k tuneru: Nezaznamenal som ani najmensi problem s tunerom. Ani najmensi. LG OLED je spickovy televizor. |
Jean Reno
![]() |
|
@Jean RenoTa poznámka MMorousa o tuneru se týkala Samsungu. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 680 |
![]() |
|
@torny, MMorousA jo, moje chyba. Beru zpet, Mmorousi. |
Jean Reno