![]() |
|
Skylink SK a Primazdravím vás všechny!!!Jen se chci zeptat - od kdy neběžína SK kartách programy od Primy? Mimo CNN Prima? Díky za odpovědi!!! ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 970 |
![]() |
|
RE: Skylink SK a PrimaMyslím, že od 1.9. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: Skylink SK a PrimaTej Primy Max je strašná škoda, de facto tak Slováci prišli o jeden z filmových kanálov. Aká nespravodlivosť, keď Česi majú okrem platených kanálov aj Primu Max, Novu Cinemu, Warner TV a Paramount Network![]() |
CABAL
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 407 |
![]() |
|
RE: Skylink SK a PrimaPánové,mockrát děkuji!!!![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
SKYLINK PRIMAOd 1.9.25 ide na slov. kartu len 5 Prím ! |
jurokovac
Registrace: 7/2024 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
@CABALNení problém si sehnat kartu s CZ regionem..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@CABALV ČR je tematických staníc len kvôli predaju reklamy, lebo je to raz toľký trh ako náš. Televízne novinky, premiéry odvysielajú aj naše televízie, všetko ostatné sú tam donekonečna vysielané reprízy, navyše prešpikované reklamnými blokmi, ktoré sa dajú pretočiť až po 4 minútach!Osobne som ich takmer vôbec nesledoval, možno kedysi a aj to len okrajovo. Nechýbajú mi. Na filmy/seriály mám HBO, STVR, ČT a TV Dajto. Ostatné nesledujem, lebo gro môjho záujmu je šport. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
RE: Skylink SK a PrimaCABAL Paramount Network má příští rok končit a nedávají tam nic převratného starší věci co dávají i jiné staniceWarner TV je na tom podobně ale na internetu je obsahu dost |
doors1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 931 |
![]() |
|
@CABALna www.skylink.cz si treba aktivovať balík TV+ cez Internet. Je to len na 1 prístup za 4,- EUR (99 KČ) a máš CZ základ ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 463 |
![]() |
|
@DzordzoA ještě k tomu Canal+Sport2,3 já to mám v akci za 49 Kč, ale nevím jestli to půjde aktivovat na Slovensku.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 818 Galerie: jackino |
![]() |
|
![]() |