Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink SK a Prima

zdravím vás všechny!!!

Jen se chci zeptat - od kdy neběžína SK kartách programy od Primy? Mimo CNN Prima? Díky za odpovědi!!! :8)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink SK a Prima

Myslím, že od 1.9.

Halford89
Registrace: 5/2025

Tej Primy Max je strašná škoda, de facto tak Slováci prišli o jeden z filmových kanálov. Aká nespravodlivosť, keď Česi majú okrem platených kanálov aj Primu Max, Novu Cinemu, Warner TV a Paramount Network ;P

CABAL
Registrace: 2/2018

Pánové,mockrát děkuji!!!
R^ :8)

jamess96

SKYLINK PRIMA

Od 1.9.25 ide na slov. kartu len 5 Prím !

jurokovac
Registrace: 7/2024

@CABAL

Není problém si sehnat kartu s CZ regionem...

jamess96

@CABAL

V ČR je tematických staníc len kvôli predaju reklamy, lebo je to raz toľký trh ako náš. Televízne novinky, premiéry odvysielajú aj naše televízie, všetko ostatné sú tam donekonečna vysielané reprízy, navyše prešpikované reklamnými blokmi, ktoré sa dajú pretočiť až po 4 minútach!
Osobne som ich takmer vôbec nesledoval, možno kedysi a aj to len okrajovo. Nechýbajú mi.
Na filmy/seriály mám HBO, STVR, ČT a TV Dajto. Ostatné nesledujem, lebo gro môjho záujmu je šport.

Halford89

CABAL Paramount Network má příští rok končit a nedávají tam nic převratného starší věci co dávají i jiné stanice

Warner TV je na tom podobně ale na internetu je obsahu dost

doors1
Registrace: 8/2017

@CABAL

na www.skylink.cz si treba aktivovať balík TV+ cez Internet. Je to len na 1 prístup za 4,- EUR (99 KČ) a máš CZ základ ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@Dzordzo

A ještě k tomu Canal+Sport2,3 já to mám v akci za 49 Kč, ale nevím jestli to půjde aktivovat na Slovensku.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@jackino

mám iný live CZ od Skylinku a ide ...

Dzordzo

@jackino

aj Antik live CZ ide, za 179 Kč

Dzordzo

@Dzordzo

To vím,ale než to zdražil stál taky základ 99 Kč

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

CZ stanice

Mam dlhe roky, naposledy som vyuzil akciu na Canal+ balik komplet ci aky to je? 144/mesiac na polroka.. potreboval som ozivit kartu jednu, aby neskoncila.. Druha ide nonstop uz od 2017..

Ale mam i OnePlay CZ.. kto chce, ten kuka :)))

Mopky
Registrace: 11/2009

@jackino

Ten Canal+ Sport 2,3 nie je pevnou súčasťou balíka TV+, WTA je v akcii pre všetkých zákazníkov len do konca tejto sezóny.

Halford89

@Dzordzo

V srpnu jsem zkoušel Antik CZ na Slovensku (mám jen balíček Start, či ako sa to volá, který byl grátis, tuším dnes už nejde pořídit) a bylo nutno použít VPN. Jinak chodily jen dvě Emtívíčka.

krupino
Registrace: 10/2008

@krupino

vyskúšam, dám vedieť

Dzordzo

@krupino

Neviem, čo si mal zaplatené, ja som investoval tých 7 eur na balíček za 179 CZK a všetko, čo balíček obsahoval, mi ide. Konto je registrované na adresu v CZ ...

Dzordzo

@Dzordzo

Mám balíček Vstupní za 0 Kč. Ten už ale nejde nově objednat. V Čechách to frčí na všem. Když jsem byl o prázdninách u švagra v Blave, zkoušel jsem to na android boxu Tesla TEH 500 a mobilní aplikaci. V obou případech se objevily pouze dvě stanice MTV. (Dnes už nejsou v nabídce balíčku.) Po zapnutí VPN, se objevily a fungovaly programy jako v Čechách (18 programů).
Asi záleží na čem to sleduješ.

krupino
Registrace: 10/2008

VPN a stream sluzby resp OTT od operatorov

No musia to mat dako blokovane.. podobne to mam s OnePlay, pod SK IPckou sa prihlasim, ale skoro nic neprehram. Pod CZ vsetko ide.. pod AT zas block.. Cize zacinam pochybovat, ze im to vraj funguje v celej EU ako tvrdia..

Co mi funguje v poho na SK je Skylink CZ verzia..

Mopky

@krupino

skôr to bude tým balíčkom ...

Dzordzo

@Dzordzo

Kašľať na nich, aby som teraz musel mať satelitný Mini SK a internetový Kombi+ CZ? Ne, díki to takto komplikovať. Radšej nech už konečne do Skylink Live dajú Primu Cool SK a Markízu Klasik aj s archívmi. To postačí a verím, že to je už len otázka času. Jediné dobré je, že z CZ staníc už nemajú nič hodnotné, čo by nám mohli vyradiť.

CABAL
Registrace: 2/2018

Od 1.9. mi nejde žiadna Prima. Nie, žeby nefungovala, ale všetko vymazané zo settings. Jediná Prima, čo stala za to bola aj tak iba Prima Zoom.

Kasr
Registrace: 8/2008

@Mopky

Oneplay u mna v pohode funguje komplet na slovensku IP. Ale mozno je to aj tym, ze som si roky predtym platil ceske Voyo.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

Moze byt. Mozno a teda neviem aky ma v tom suvis migracia kont co bola. Voyo CZ -- OnePlay CZ. Ja som si to aktivoval az dakedy v 05/2025..ked uz bolo len Oneplay...

Mopky

@CABAL

Píšeš, že... Jediné dobré je, že z CZ staníc už nemajú nič hodnotné, čo by nám mohli vyradiť. :laughing: :laughing: :laughing: Práveže vypli reklamný odpad a hodnotné ČT 1,2 chvalabohu nevypnú... a keď, tak jedine ČT :D/art čo ma trápiť vôbec nebude.

Halford89
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra