, sekce: Jiné placené TV |
|
HBO Max - vyššie predplatnéHBO Max zvýšilo ceny predplatného u každého tarifu o 2€.Standard zdražel z pôvodných 7.99€ na 9.99€ Premium zdražel z pôvodných 9.99€ na 11.99€ Či sa zdraženie týka aj pre ČR neviem, ale zrejme ano. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 468 |
|
|
RE: HBO Max - vyššie predplatnéUž je to riadne na prd. Skončí mi ročné predplatné HBO vo februári, tak si nechám len SkyShowtime rovno na rok ako obľúbenú službu a druhú budem meniť podľa potreby, teda tam bude vždy len mesačné predplatné. Preč sú časy, keď si mal plno vecí za príjemnú cenu. |
CABAL
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 416 |
|
|
@CABALSom zvedavý ako zareaguje Skylink, pozrel som ich cenník, ten je zatiaľ bez zmeny... ale asi tiež len otázka času |
Halford89
|
|
RE: HBO Max - vyššie predplatnéV CZ taky, z 219 na 259. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 993 |
|
|
Disney+ takyNeviem či to tu bolo, ale Disney+ zdražuje tiež, nárast o 20% - tu je fajn tabuľka s prehľadom cien jednotlivých služieb:https://avmania.zive.cz/hbo-max-u-nas-take-zdrazuje-mesicne-si-priplatite-az-50-kc |
ppolacek
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 39 |
|
|
RE: HBO Max - vyššie predplatnéHmm keď som zrušil HBO Premium tak aby človeka chceli udržať ktorý to ruší zrazu dajú ponuku na 3 mesiace za 4,99€ |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 864 |
|
|
RE: HBO Max - vyššie predplatnéPlatím si u Skylinku balíček Premium. Bude tam taky zdražení? |
Archibald
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 200 |
|
|
@ArchibaldTiež ma to zaujíma, lebo mám tiež Skylink Premium. Určite však logicky zdvihnú cenu u samostatného balíka HBO Standard, prípadne aj Max Pack. Či pôjdu ceny hore u balíka Premium, tak to uvidíme... ale keďže pridali Nova Sport 6, tak asi ano. |
Halford89
|
|
RE: HBO Max - vyššie predplatnéHBO Max v rámci mobilného paušálu, takže ma to zatiaľ netrápi. Aj tak na to čumí stará.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 181 |
|
|
RE: HBO Max - vyššie predplatnéUz mi s tym zvysovanim cien lezu na nervy, tentokrat to zrusim, za posledny cas to u nas nesledoval vobec nikto.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 643 |
|
|
@TamiMal som to cez Skylink grátis keď nebol futbal ale teraz to nepozerám tak som to zrušil.Staci mi Premium od Digi.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 169 |
|
|
RE: HBO Max - vyššie predplatnéCopak předplatné, ale aktualizovali i seznam podporovaných zařízení. Nyní to vypadá, že TV nebo zařízení s OS starší tří let nebudou podporované. To jsem zvědavý, kdo si bude každé tři roky kupovat novou TV.Vybráno ze seznamu podporovaných zařízení předchozí seznam: Samsung TV: modely 2016 a novější LG Smart TV: webOS 3.5 a novější Android TVí: OS 5.1 nebo novější současný seznam: Samsung TV: modely aktuálního roku nebo modelů z předchozích dvou let LG Smart TV: s nejnovější aktuální verzí webOS nebo jejími dvěma předchozími verzemi Android TV: aktuální verze operačního systému Android TV nebo jeho dvě předchozí verze VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 486 |
|
|
HBO maxTo je to povestné varenie žaby , je treba z toho hrnca vyskočiť . |
vvvaaa
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 81 |
|
|
@SirMaxNechcel som ísť do upgradeu, ale podľa tohoto bude podporovaný maximálne Android 12-ka smerom nadol.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 321 |
|
|
RE: HBO Max - vyššie predplatnéUž prišiel mail s podmienkami...https://shorturl.at/6EqJr Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
|
|
RE: HBO Max - vyššie predplatnéSirMax Tak už mám opět zastaralou tv nemám slov |
doors1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 946 |
|
|
@SirMaxTri roky? LG WebOS 3.5 prisiel este v roku 2018... |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 2 122 |
|
|
@Jean RenoDle starých podmínek, které se dají ještě někde dohledat, HBO Max podporuje WebOS 3.5 a novější. V nových podmínkách, ke kterým rozesílali e-mail tento týden, je uvedena podpora pro aktuální verzi a předchozí dvě verze WebOS.Pokud se rozhodnou předplatitele takto nutit do nákupu nové TV, jsem zvědavý, kolik jich jim zůstane. Asi by ani nepomohl nějaký Android TV box, protože ty většinou jedou na verzi 11 a aktuální je 16 (i zde je v nových podmínkách uvedena podpora pro aktuální verzi a předchozí dvě verze). VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 486 |
|
|
@Jean RenoÁno, skoro máš pravdu. webOS, verzia 3.5, bola vydaná spolu s inteligentnými televízormi LG v roku 2017. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 409 |
|
|
RE: HBO Max - vyššie predplatnéPre bežné užívanie je myslím OS všeobecne Android 14 ten aktuálny. Preto som písal že max Android 12 smerom nadol keď si zoberieme 14-ku ako základ. Nietoré modely teliek prechádzali iba v polovici roka 2025 na Android 14.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
|
|
RE: HBO Max - vyššie predplatnéTak na Homatics Box Android 11 Max jedeSkylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 870 Galerie: jackino |
|
|
@jackinoAj pôjde podľa mňa, lebo referenčným OS od ktorého sa odrazia (t-2) nemôže byť OS ktorý funguje na minimálnom počte zariadení. Mohla by to byť 14-ka, ak nie ešte nižšia verzia. Tak by som sa zatiaľ neobával a neupgradeoval.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
|
|
RE: HBO Max - vyššie predplatnéNo a jak je na tom multimediální zařízení THOMPSON TH 100? Zajímalo by mě,jestli musím taky investovat do nového zařízení?Dík za info. |
Archibald
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 200 |
|
|
@ArchibaldAk ho mas aktualizovany na Android 12, tak by ti to malo ist.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 645 |
|
|
RE: HBO Max - vyššie predplatnéCelá séria Nezvratný osud, postupne vracajú sériu V zajatí démonov vrátane Mníška, Mníška 2, zrejme predjedlo pred premiérou V zajatí démonov 4, TO 1,2 pridané pred premiérou seriálu To: Vitajte v Derry, vrátili Záhada Blair Witch...Staré dobré HBO sa vracia! |
Halford89
|
|
RE: HBO Max - vyššie predplatnéTaky mi přišel email, mám pořád od nich slevu 33%, takže 170 korun |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 121 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|