![]() |
|
5,0°W Eutelsat-Octagon-SF-8008-Supreme-H2/TMI-MTS?Dobrý den,přeji všem.Vypadá to,že programy,které jsou uvedeny, na Parabole.cz a dále na Lyngsat a SatExPat, na družici 5,0°W Eutelsat,přes Multistream a na kodek H2/TMI, se mi stále nedaří naladit,na přijímači Octagon SF 8008 Supreme! Na frekvenci 11096 V 29950 3/4 DVB-S2 8PSK, jsem naladil 5 francouzských programů!!! Signál mám slušný 80% síla a 90% kvalita, ovšem,přes kodek H2/MI,ani,přes Multistream, nemám,ani 1 program!!! Buď nemám pramen signálu nebo mám špatně nastavený konvertor,i,s parabolou! Ani,přes VU+Duo 4K SE jsem nenaladil nic! Zatím jsem,na VU+DUO naladil programy, přes Multistream,na 9,0°E,ihned a mám perfektní obraz i zvuk a zároveň signál je 75% síla a 90% kvalita! Jestli se mi něco podaří naladit,na Octagonu, tak to bude spíše,pro mně zázrak. Vím,že pan Sato,ze Slovenska má programy, z družice 5,0°W,ovšem nevím,jakým způsobem, to provedl,je to Satelitní Mág! Mě se,zatím vůbec nedaří! Zkoušel jsem ještě naladit programy Bosny a Hercegoviny, přes Octagon,na družici 16,0°E Eutelsat, přes H2/TMI na Multistream a taktéž-0 programů! Není to snadné,jak jsem si myslel, někde jsem udělal chybné kroky, ale rozhodně,to nevzdám! U Octagonu,při ručním ladění je tam multistream a zároveň H2/TMI a nevím,zda se mají spustit najednou, oba zároveň nebo jenom jeden,z nich? Je to pro mě,jako ježek,v kleci nebo hlavolam! Prostě Rubikova kostka! Možností a způsobů je více, ale,který postup je ten správný a která cesta vede,ke zdárnému cíli? Děkuju vám,za rady. Hezký den,všem. |
Amater Sat
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: 5,0°W Eutelsat-Octagon-SF-8008-Supreme-H2/...Když to neumíš tak si to nech udělat. Ať Ti prodejce ten novej přijímač nakrmí aktuálním settings a ukáže jak se ladí satelity nebo někoho zavolej a nezakládej tady další zbytečný vlákna. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 568 |
![]() |
|
@MMorousA kde se má zeptat,když ne na satelitním foru.Nebo je to tady jen o fotbale? |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 138 |
![]() |
|
@Amater SatPouži aktualny satellites.xml a Vyhladavac signalu v Menu boxuTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 297 |
![]() |
|
@Amater SatOctagon SF8008 je doslova stvorený aj pre menej skúsených užívateľov príjmu T2-MI, stačí len jednoducho poslúchnuť rady ktoré ti dáva @EnoSat... Pri iných satelitných prijímačoch sú potrebné trochu väčšie úpravy...![]() DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 110 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@Amater SatKomu niet rady tomu niet pomociAky by si nerozumel prisloviu.tu je definicia: Komu niet rady, tomu niet pomoci" znamená, že človeku, ktorý nepočúva rady a nepočúva dobré úmysly, sa už nedá pomôcť, pretože si aj tak robí po svojom ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 555 |
![]() |
|
5.0°W_multistreamPokud umíš, jak se zmiňuješ naladit 9.0°E, tak 5.0°W je v podstatě stejné. Obecně bych začal tím, na co ti stačí velikost paraboly. V tomto případě 5.0°w by měla stačit, na ty Italy i 80 průměr. Můj návod pro VU+DUO 4K SE : spusť si ten vyhledaný program na 5.0°W, co jsi naladil ( předpokládám VIAOSGES). Dále Menu-Nastavení-Nastavení příjmu-Ruční ladění programů. U typu vyhledávání: proklikni na -Uživatelem definovaný transpordér. Dále např. pro Rai Sport : fr.12606,SR35300, pol. V, FEC 2/3, Modulace 8PSK. U transport Stream Type proklikni na položku Multistrem, ID = 004, PLS Mode=Gold, PLS Code= 131070.A potvrď OK. Objeví se Ti v naladěné v Last Scanned. Pak už to je na tobě, kam si to přesuneš. Pozor dalším případným laděním se to přepíše.Dej mi feedback, jak jsi dopadl. Tato rada mě stále pouhé 3 minuty. Nehoním si tady ocas, jako někteří stupidními odpovědi mimo mísu a pak se chlubící tisíci příspěvky. To doopravdy nemám zapotřebí. NO FUTURE |
SteelSat
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
@SteelSatTo ze si nehonis ocas je tvoja vec![]() ale pravdepodobne si asi necital ani predosle prispevky ![]() napr.tu: https://www.parabola.cz/forum/topic-107660/ To co tu radis je uplne zbytocne ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 555 |
![]() |
|
![]() |