, sekce: Skylink |
|
Canal+ planuje utlum sat vysilaniNa jinem webu ... hledej Skylink utlumovatAsi to vychází z ceny za pronájem sat kapacity. Na to by měli reagovat provozovatelé satelitů a snizit zenu za pronajem transpondéru, jinak jim všichni utečou do iptv Nic co by mělo být zitra ale za 7-10 let mozna jo ... celosvětově ... T90, Octagon 8008
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 278 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
3dny |
|
@Zetor25Já jediný co mám je e-mail a taky mám ještě obyčejný tlačítkový telefon a k mému mizernému životu mi to stačí.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 861 Galerie: jackino |
3dny |
|
@jackinootázka jak dlouho,za chvíli na všechno budou nutné ty zasr.né aplikace,za chvíli se bez nich ani nevy..reš!To samé platí ohledně hotovosti,za chvíli ji nebudou brát nikde.Tento týden sem šel na pobočku VZP,a tam sem se dověděl že hotovost taky už neberou.Člověk by měl vždy práva volby!!! |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 823 |
3dny |
|
RE: Canal+ planuje utlum sat vysilaniAuto bych prodal, osedlal valacha a dopisy zásadně přes holuba. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 315 |
3dny |
|
@bretah |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 678 |
3dny |
|
@KimloS tým podstatným rozdielom, že akokoľvek bude ČT financovaná, bude z nej viacmenej prúdiť kultúra. Akokoľvek bude financovaná STV, nebude z nej prúdiť kultúra ani keď ju vyštafíruješ 50 eurovými koncesiami. 😀Je tam úplne iný prístup k existencii a funkcii týchto inštitúcií. U nás je ten prístup taký aký sme my samotní. Aká nám je kultúra dôležitá a čo si pod jej rozmanitosťou predstavujeme. Stačí sa pozrieť na vedenie "kultúry". Čistá tragédia. 😄 Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 267 |
3dny |
|
@zmarianTak toto si napisal paradne! |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 2 086 |
3dny |
|
@zmarianSvätá pravda |
Kimlo
3dny |
|
@Kimlo, @Jean Reno👍Koniec koncov, čo môžeme očakávať pri tak nainštalovanému vedeniu s takým pozadím? Iba skazu. Kultúrnu skazu. Znásilnia si spravodajstvo a to ostatné im je úplne jedno, aj keď tam má pískať starý dobrý monoskop. Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
3dny |
|
RE: Canal+ planuje utlum sat vysilaniKimlo, dal som to ako reakciu na Teba a koncesie, ale do zlého vlákna. Sorry. 😆Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
3dny |
|
@zmarianTo som pochopil |
Kimlo
2dny |
|
@Halford89Největší problém IPTV není kvalita připojení k internetu, ale naprosto nepoužitelný archiv. To jejich "až 7 dní zpětně" je směšné, nikdy jsem nepochopil jak to může prodávat když sat, DVB-T i kabelovka nahrávají neomezeně.Budoucnost ale patří malým streamovacím službám (iVysilani, Oneplay, Prima+...) kterých bude 1000 a každá televize bude mít svoji. Stále se zlepšují, třeba na VTM Go už je i roční zpětné zhlédnutí. Jenom ta buzerace bude šílená, neprolomitelná geoblokace jakou jsme ještě nikdy neviděli. Ale řekl bych že tohle je vlhký sen vysílatelů už od 90. let T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 159 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|