Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Tv LG vs Skylink

Zdravím, jak vám poslední dobou chodí apka Skylink na Tv LG? Za mě je to tragédie. Buď to píše že není síť, nebo se ani nenačte. Vymazání a zpětná instalace apky bez zlepšení. Apka si zkrátka žije svym životem.

labi
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tv LG vs Skylink

U mne Skylink s LG funguje bez problémů. Není LG jako LG a není připojení jako připojení.

TomSenior
Registrace: 3/2025
Odpověď v diskusním vlákně

V rychlosti netu problem byt nemuze. Nevim co se TV nelibi. Problemy pozoruju cca 2 mesice. Je pravda ze tv je cca 6 let "stara", ale pravidelne automaticky aktualizovana, vcetně app.

labi
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně 3dny

@labi

Zkusil bych podržet tlačítko vyp, telka se restartuje a potom promazat mezipaměti. Dělám to takhle u Sony. U LG nevím.

MMorous
Registrace: 10/2019

Tak na Homatics Boxu co mám tak Skylink Live taky žádná hitparáda ostatní aplikace fungují OK jen tato je nějaké nepovedená. :laughing:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@labi

Ja app Skylink Live vobec nepouzivam.
Ale zrovna vcera nastala situacia, ked som po tejto app siahol.
Cervena obrazovka a nic viac. Vypnut app, zapnut naspat - to iste.
Internet v pohode - test ukazal 897 Mbit/s.
Urcite maju nejaky technicky problem - aspon vcera vecer urcite.
Este nikdy za 8 rokov, co som abonentom Skylink, tato app problem nemala.

Poznamka: Po Skylink Live som siahol, ked vypadla polovica SAT TV kanalov Skylink kvoli hustemu dazdu (skor prietrzi mracien).
Cele to trvalo asi 10 minut a potom vsetky TV kanaly Skylink nabehli, tak som sa uz na Skylink Live vykaslal.
Mozem sa na app pozriet dnes vecer.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

@Jean Reno

Mne toto spravilo na novom Samsungu rok výroby 2025. Na Samsungu z roku 2018 sa mi to nestalo ani raz. Vyskúšaj preinštalovať aplikáciu.. malo by to pomôcť.

Halford89
Registrace: 5/2025

Tv LG vs Skylink

Ja mám lg55c2 oled, aplikácia ide v ňom výborne, žiadne výpadky. Problém som však mal so samotnou aplikáciou a prešiel som do digi(v skylinku sa nedajú usporiadať programy, nedajú sa nepredplatené preskakovať, veľa programov im chýba a pri niektorých slabšia kvalita (trhaný obraz), písal som na podporu-bez odpovede. S digi som max spokojný.

Juri
Registrace: 3/2017

U mě na LG jede také ok.Používám ji raději než Oneplay kde jsou občas problémy.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

@Jean Reno

žádný výpadek,koukám denně skylink live

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Příčin stavu, který popisuje labi, může být asi sto. A je těžké je na dálku určit. Jediná možnost - zkusit různě eliminovat něco na linii - internet-appka-sw tv-skylink. Třeba zkusit, zda jiná live appka bude fungovat řádně. Nebo zkusit jinou tv se stejnou appkou na stejném místě. btw. i tady platí, že když chcete nějakou odpověď, je lépe dodat přesná vstupní data: typ tv, verzi sw, verzi appky, přesný popis připojení. (Nedejpámbu to může být wifi, že jo).

TomSenior
Registrace: 3/2025
Odpověď v diskusním vlákně včera

LG už nechci ani náhodou jestli budu kupovat novou tv
tak jedině TCL a to jsem býval fanda Sony a jezdil na veletrh do Brna Rv

lglb
Registrace: 9/2017
Odpověď v diskusním vlákně DNES!

@labi

Tak som Skylink Live skusal par dni po sebe a ziadny problem - funguje aj bez odinstalacie a opatovnej instalacie.
Okrem toho jedneho vypadku (vid moj prispevok vyssie) to funguje 8 rokov bez akychkolvek problemov.

Jean Reno

@lglb

Dovol parafrazovat tvoje vyhlasenie:
Mercedes už nechci ani náhodou jestli budu kupovat novou tv
tak jedině Dacii.

Jean Reno

@lglb

muzu se zeptat, proc ne LG? uvazuji o LG OLED C5, tak by me zajimal realny duvod... diky

MLOK
Registrace: 3/2007

@MLOK

Uvazujes spravne. Nedaj sa odradit.
Ja mam B6 a C5 a tesim sa z vybornej volby.

Jean Reno

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra