, sekce: Skylink |
|
Tv LG vs SkylinkZdravím, jak vám poslední dobou chodí apka Skylink na Tv LG? Za mě je to tragédie. Buď to píše že není síť, nebo se ani nenačte. Vymazání a zpětná instalace apky bez zlepšení. Apka si zkrátka žije svym životem. |
labi
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 202 |
|
|
RE: Tv LG vs SkylinkU mne Skylink s LG funguje bez problémů. Není LG jako LG a není připojení jako připojení. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 283 |
|
|
RE: Tv LG vs SkylinkV rychlosti netu problem byt nemuze. Nevim co se TV nelibi. Problemy pozoruju cca 2 mesice. Je pravda ze tv je cca 6 let "stara", ale pravidelne automaticky aktualizovana, vcetně app. |
labi
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 202 |
3dny |
|
@labiZkusil bych podržet tlačítko vyp, telka se restartuje a potom promazat mezipaměti. Dělám to takhle u Sony. U LG nevím. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 575 |
3dny |
|
RE: Tv LG vs SkylinkTak na Homatics Boxu co mám tak Skylink Live taky žádná hitparáda ostatní aplikace fungují OK jen tato je nějaké nepovedená.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 861 Galerie: jackino |
3dny |
|
@labiJa app Skylink Live vobec nepouzivam.Ale zrovna vcera nastala situacia, ked som po tejto app siahol. Cervena obrazovka a nic viac. Vypnut app, zapnut naspat - to iste. Internet v pohode - test ukazal 897 Mbit/s. Urcite maju nejaky technicky problem - aspon vcera vecer urcite. Este nikdy za 8 rokov, co som abonentom Skylink, tato app problem nemala. Poznamka: Po Skylink Live som siahol, ked vypadla polovica SAT TV kanalov Skylink kvoli hustemu dazdu (skor prietrzi mracien). Cele to trvalo asi 10 minut a potom vsetky TV kanaly Skylink nabehli, tak som sa uz na Skylink Live vykaslal. Mozem sa na app pozriet dnes vecer. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 2 086 |
3dny |
|
@Jean RenoMne toto spravilo na novom Samsungu rok výroby 2025. Na Samsungu z roku 2018 sa mi to nestalo ani raz. Vyskúšaj preinštalovať aplikáciu.. malo by to pomôcť. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 437 |
3dny |
|
Tv LG vs SkylinkJa mám lg55c2 oled, aplikácia ide v ňom výborne, žiadne výpadky. Problém som však mal so samotnou aplikáciou a prešiel som do digi(v skylinku sa nedajú usporiadať programy, nedajú sa nepredplatené preskakovať, veľa programov im chýba a pri niektorých slabšia kvalita (trhaný obraz), písal som na podporu-bez odpovede. S digi som max spokojný. |
Juri
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 198 |
3dny |
|
RE: Tv LG vs SkylinkU mě na LG jede také ok.Používám ji raději než Oneplay kde jsou občas problémy.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 117 |
3dny |
|
@Jean Renožádný výpadek,koukám denně skylink live |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 463 |
3dny |
|
RE: Tv LG vs SkylinkPříčin stavu, který popisuje labi, může být asi sto. A je těžké je na dálku určit. Jediná možnost - zkusit různě eliminovat něco na linii - internet-appka-sw tv-skylink. Třeba zkusit, zda jiná live appka bude fungovat řádně. Nebo zkusit jinou tv se stejnou appkou na stejném místě. btw. i tady platí, že když chcete nějakou odpověď, je lépe dodat přesná vstupní data: typ tv, verzi sw, verzi appky, přesný popis připojení. (Nedejpámbu to může být wifi, že jo). |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 283 |
včera |
|
RE: Tv LG vs SkylinkLG už nechci ani náhodou jestli budu kupovat novou tvtak jedině TCL a to jsem býval fanda Sony a jezdil na veletrh do Brna |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 726 |
DNES! |
|
@labiTak som Skylink Live skusal par dni po sebe a ziadny problem - funguje aj bez odinstalacie a opatovnej instalacie.Okrem toho jedneho vypadku (vid moj prispevok vyssie) to funguje 8 rokov bez akychkolvek problemov. |
Jean Reno
DNES! |
|
@lglbDovol parafrazovat tvoje vyhlasenie:Mercedes už nechci ani náhodou jestli budu kupovat novou tv tak jedině Dacii. |
Jean Reno
DNES! |
|
@lglbmuzu se zeptat, proc ne LG? uvazuji o LG OLED C5, tak by me zajimal realny duvod... diky |
MLOK
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 142 |
DNES! |
|
@MLOKUvazujes spravne. Nedaj sa odradit.Ja mam B6 a C5 a tesim sa z vybornej volby. |
Jean Reno
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|