, sekce: Jiné placené TV |
|
T-mobile - úplný konec na satelituZdravím. V pátek mi volali z t-mobilu , že končí se sat vysíláním. Mám potvrdit e-mail od nich do sedmi dnů a převedou mojí smlouvu na iptv se stejným tarifem. Takže asi opravdu t- mobile končí se sat. |
Lemra
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 41 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 229 | |
|
|
RE: T-mobile - úplný konec na satelituTak já měl tuhle variantu Astra19,2E střed a Astra23,5E s Hotbird13E s parabolou TM85 s konvertory GI, když jsem si pořídil combo přijímač Golden Interstar 8700,( pak 870 xpeed ) s kartou digitallink později to byl Gital, kde byla v nabídce programu i Nova v zakladu, u Trade technology ještě v té době nebyla Nova v zakladu a to už je taky hezkých pár let nazpět. Pak jsem to předělal, když se přecházelo postupně na HD s DVB-S2 na parabolu Emme esse 85 a původní parabolu TM85 jsem využil pro příjem Turksat42E a Intelsat45 a pozice 46E.Jinak jsem předtím používal pro příjem Astra19,2E analogovy TechniSat ST 2000 s parabolou 65 stejne znacky s konvertorem od Amstrad.Ten origo TechniSat konvertor k tomu už neměl. Kupoval se začátkem devadesátých let v akci u tehdejší elektro společnosti Rodelelektroland v Německu. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 862 |
|
|
RE: T-mobile - úplný konec na satelituAno plno důchodců nemá net prý zbytečný vyhazování dalších peněz už tak jich mají málo všechno drahý a dál se zdražuje s 18 000 se moc vyskakovat nedá a valorizace je 220 kč .Bavím se 70 a více let a dělali celý život a pracáky nebyli .Ty moderný poslední důchodci už mají více peněz i 22-23 000kč důchodu 3 roky na pracáku klidně atd.Tyto lidi mají satelit z dřívější doby to ano a DVB T2 ze společný antény nebo doma z antény , plno lidem to stačí. Děda pouští TV v létě tak 2x za týden na správy , fotbal ho nezajímá a v zimě o víkendu na chvíli sjezd. |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 518 |
|
|
@HYPERJo to byly časy, začínal jsem s příjmem v 89, vyrobenou parabolou laminátovou 150 cm a přijímač vyrobenýdle AR 5-7/89 od ing. Josefa Jansy...takže jsem koupil jen konvertor Maspro 1,4dB. Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 795 |
|
|
RE: T-mobile - úplný konec na satelituOspravedlňujem sa že to tak neskôr otváram, ale z môjho pohľadu ide o logický krok. Majú málo zákazníkov, tak sa im to nechce udržiavať a prekonvertujú zákazníkov na OTT službu. Kto nebude mať záujem, môže prejsť na Telly kde bude mať skoro totožné kanály (okrem Canal+ tam je asi všetko čo na T-Mobile) a nebude ani treba pretáčať parabolu. Toľko k tomu.Magio TV, Skylink Live TV, Antik TV, Sweet.TV, Lepší.TV CZ, SledovaniTV CZ, DVB-T2 4ka Pay-TV, Netflix, HBO Max + Sport, Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 801 |
|
|
marpo313to by si asi dal před zdražením https://www.parabola.cz/forum/topic-107778/ |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 518 |
|
|
DOBRE RANO!s tym IPTV to nebude az take horuce, uvedomte si, ze ISP budu dvihat ceny pripojeniav Rakusku mobilny internet Yesss a S-budget mali 55GB za 9.90 na 30 dni, Yesss to uz zrusil a za 9.90 dotanete 9GB dat NEZABUDAJTE!!! |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 743 |
|
|
@sky59No vitaj teda! A to si myslis, ze niekto bude sledovat IPTV na mobilnom internete s objemom dat 9 GB???UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 079 |
|
|
@black13aA ty si myslis ze ked vsetcia by nabehli na iptv cena pripojenia pojde dole? Aj pevneho |
sky59
|
|
@sky59Tie ceny vzhladom na poskytovanu rychlost asi ani velmi nestupaju. Aj kvoli konkurencii v tomto odvetvi. Ceny poskytovatelov IPTV takisto. To sa ale asi neda cakat u sat providerov, ktori celia odlivu zakaznikov a konkurencia je tam ovela mensia.UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
|
|
@black13avydrz, dockas sa a nebude to dlho trvat |
sky59
|
|
@sky59A coho vlastne sa mam dockat? Cenovej nedostupnosti IPTV a rozmachu lacneho satelitneho vysielania??? :-)UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
|
|
@sky59No ja mám stále už roky rokúce ako hlavný príjem satelit a ešte minimálne 3 roky neplánujem zmeniť technológiu. A aj preto lebo stále mám LTE internet s FUP.Magio TV, Skylink Live TV, Antik TV, Sweet.TV, Lepší.TV CZ, SledovaniTV CZ, DVB-T2 4ka Pay-TV, Netflix, HBO Max + Sport, Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@black13aPresne ako hovoríš, na sledovanie TV na mobile 9 GB dát nestačí, ja som za zhruba 2 mesiace spotreboval 33 GB dát a to som nejako veľmi nesledoval (dokopy asi 4-5 hodín 720p 25fps streamingu).Magio TV, Skylink Live TV, Antik TV, Sweet.TV, Lepší.TV CZ, SledovaniTV CZ, DVB-T2 4ka Pay-TV, Netflix, HBO Max + Sport, Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@marpo313Obaja ste sa nachytali na 9gb, o velkost vobec nejde ide o princip ze ked budu moct zvysit ceny urobia to |
sky59
|
|
@sky59Vazne som cely nachytany. A samozrejme, ze ak im to ekonomicky bude davat zmysel, tak ceny zvysia. Tak ako ktokolvek iny. Ty si sem prisiel predvcerom?UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
|
|
@sky59Veď to, že ide o princíp, napr. na dedine s 20 Mbps internetom určite nebude niekto chciet sledovať OTT, hlavne keď mu to bude každú chvíľu kockovať a sekať.Magio TV, Skylink Live TV, Antik TV, Sweet.TV, Lepší.TV CZ, SledovaniTV CZ, DVB-T2 4ka Pay-TV, Netflix, HBO Max + Sport, Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@marpo313Poznám viac takých ktorí mali vo väčších obciach donedávna iba do nejakých 40 megabitov maximálne cez DSL pripojenie. Používali OTT služby roky a nesťažovali sa. Závisí v konečnom dôsledku od toho ako v danej domácnosti ešte ďalší užívatelia zaťažia sieť.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 443 |
|
|
@zmarianTak keď ti pôjde naraz iba 1 TV a je to taká menšia služba čo môže byť stabilnejšia tak sa to dá ale aj tak si myslím že SAT príjem je lepší.Magio TV, Skylink Live TV, Antik TV, Sweet.TV, Lepší.TV CZ, SledovaniTV CZ, DVB-T2 4ka Pay-TV, Netflix, HBO Max + Sport, Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@zmarian"nesťažovali sa"Ludia povacsinou "zozeru" vsetko. Kvalitu riesi malokto. Moj kolega v praci zije sam, cele vecery a cele vikendy travi pri TV. A vies na co pozera? na 32" LCD, stary asi sto rokov, zvuk mu ide iba v jednom kanali. Ale je spokojny a nebude nic menit. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 2 786 |
|
|
@marpo313Pre lineárne živé TV vysielanie môže byť. Ale ostatné? VOD a videotéka? Mňa sledovanie živej telky už dávno omrzelo. Okrem športu mi sedenie pri bežnom programe telky už nedáva zmysel. Čas a nervy.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
|
|
@zmarianCo ti tam chyba? Filmy? Da sa tam najst vela skvelych filmov, dalsie najdem vo videoteke.Ale linearna TV ma mnoho velmi zaujimavych dokumentarnych a naucnych programov, ktore nikto iny neponuka. Pozeral si seriu Picasso? Alebo Salvator Dali? Alebo Najvyznamnejsie organy v kostoloch a katedralach? A co spravy a obrazove reportaze? Vsetky Netflixy a podobne sluzby v pohode zatieni jedna VELMI DOBRA linearna TV. |
Jean Reno
|
|
@zmarianS tými VOD súhlasím a je tam čoraz viac obsahu ale lineárnu TV podcenuješ. Stále sa tam dá nájsť niečo dobré.Magio TV, Skylink Live TV, Antik TV, Sweet.TV, Lepší.TV CZ, SledovaniTV CZ, DVB-T2 4ka Pay-TV, Netflix, HBO Max + Sport, Disney+, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Voyo.sk
|
marpo313
|
|
@marpo313Ved ja mu to pisem stale a on ze nie a nie a nie... |
Jean Reno
|
|
RE: T-mobile - úplný konec na satelituPevný vysielací čas, opakujúce sa reklamy a upútavky, celé to televízne prostredie. To mi zničí komfort pri telke. Zvykol som si za tie roky že si ja vyberám čo a kedy si pozriem. Nerušene, bez pretáčania, v najlepšej možnej kvalite. Kedysi dávno som aj ja prepínal lineárky a čakal som že začne alebo pokračuje nekaký program.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
|
|
@zmarianA kto ti prikazal pozera TV stanice s reklamami?Nikdy som si nic nenahral, lebo netreba a nikdy som nic nepretacal, lebo nebolo treba. Ty si pozeral reklamne shitove kanaly a teraz sa na to stazujes. No co s tebou? |
Jean Reno
| Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 229 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|