Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno 2dny, sekce: Jiné placené TV

HD+ vymahani dluhu za neprovedenou platbu

Ahoj, resim problem.
Mam kartu HD+ a platim si pravidelnou automatickou platbou pres paypal zakladni balicek.
Jednou byl problem s karta a paypal neodeslal platbu.
Prisla upominka od vymahaci spolecnosti, jenze do spamu a pak dalsi.

Nerozumim tomu jak pripadne zrusit platbu? Da se to?

Sehr geehrter Herr Xxxx

vielen Dank für Ihre Nachricht. Anliegend übersenden wir Ihnen die Rechnungsunterlagen zur Kenntnisnahme.

Bitte zahlen Sie den Gesamtbetrag in Höhe von

EUR 41,64

bis spätestens zum 10.11.2025 ausschließlich auf die Bankverbindung

Hypnos
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně včera

RE: HD+ vymahani dluhu za neprovedenou platbu

A to jsem chtěl HD+ předplatit. Něco jako Trace Tv. Skrz ně jsem musel zrušit platební kartu.

Standa79
Registrace: 2/2025

@Hypnos

Nevím jak to funguje u nich ale tady u nás ať si zaplatím cokoliv Skylink,Telly,Antík tam mám po přihlášení do účtu zrušení další platby dám zrušit a finito.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Pritom pri prihlaseni do jejich portalu nemam evidovanou zadnou sluzbu.
Vymaha to jina spolecnost, ktere to predali. Uz jsem jim xkrat psal, at mi reknou jak to zrusit a zadna odpoved.

Treba nekdo poradi, kdo si ji plati take.

Dekuji.

Hypnos

@Hypnos

Papierovy dopis doporucene s oznamenim vypovede dodatocne koli nemoznosti urobit tak online. A s pozdravom ze ich rad uvidis na sude :)

sky59
Registrace: 1/2023

@Hypnos

Ako si sa pôvodne tam registroval? Cez Tvoje údaje?

longoria
Registrace: 1/2013

Neupsal jste se na nějaký určitý čas? SKY ITALIA jeden čas nabízela karty za „hubičku“, ale musel jste se upsat na 18 měsíců a nešlo s tím nic dělat.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

@Hypnos

Nazdar.1,Nechápu proč jsi tuto službu nekoupil zde nebo přes ebay?Máš to nějak zamotané.Já kupoval kartu před zhruba 3.lety jako prepaid na 1.rok,cena zhruba 80euro přes ebay.Karta byla aktivovaná,stačilo použít příslušný oscam a dát do něho klíče.Samozřejmě karta umožňuje příjem základního balíku,ten je obsažen v ceně té karty.Ty můžeš ještě dokoupit rozšířený balík,ale pouze na nějakého germána,nebo někoho kdo tam bydlí a platíš potom měsíčně nějaký poplatek.2,Kontaktovat toho od koho máš kartu,respektivě kdo ti to zařizoval,nebo přímo https://www.hd-plus.de , a samozřejmě uhradit dlužnou částku.

agamon
Registrace: 1/2007

Mám ještě bílou HD+ už asi 10 let, registrovanou na moje jméno a email, adresa na bývalou milenku v bývalé DDR. Když se mi chce, zaplatím přes paypal těch asi 75 eček na rok a koukám. Před pár lety jsem si zaplatil ty asi 4 programy navíc, tam to šlo jedině měsíčním strháváním z účtu, nevím už kolik, ale ty programy nestály za to, myslím nějaký koně a cosi navíc. Jen mě štve, že to nejde napřímo kartou a cpe se do to toho ten paypal :fuming:

decmen
Registrace: 2/2008

@decmen

Mal som SAT HD+ cez paypal a ich kartu s modulom za 6,99 €. Paypal používam aj na iné platby a je podľa mňa bezpečnejší ako priama platba kartou. Mal som HD+ už viackrát v minulosti vždy na 2-3 mesiace cez paypal, vždy bolo bez problémov možné službu cez zákaznícke konto vypovedať s tým, že výpoveď trvá 30 dní. Autor tu neudáva, ako dlho službu "bezplatne" používal a koľko mu naparili penále. Pretože ak mu účtujú len to, čo využíval, asi by bolo slušné to zaplatiť ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

Kartu jsem koupil do sbirky bazarovou starsi uz nevim od koho, je to davno. Chtel jsem si zkusit ji rozbehnout. Na jejich webu byla jako neregistrovana, tak jsem registroval....

Hypnos

Nepouzival pouze 1 mesic.
1.
2.
Rechnungen
Rechnungen

E050-1017428461
E050-1017428461

17.08.2025
17.08.2025
17.04.2021
17.04.2021
17.08.2025
17.08.2025
5,99
1,63
0,00
0,00
0,00 (1)
0,00 (1) 7,62

(1) Verzugszinsen werden nicht geltend gemacht
(HF) Haupt-
(NF) Nebenforderung (VZ) Verzugszinsen (UB) unbekannt (KVA) kein vertraglicher Anspruch
Inkassovergütung (0,5 Geschäftsgeb. entspr. § 13 Abs. 2 RVG, Nr. 2300 Abs. 2 VV RVG)
Erhöhung Inkassovergütung (0,4 Geschäftsgeb. entspr. § 13 Abs. 2 RVG, Nr. 2300 Abs. 2 VV RVG)
Post- und Telekommunikationspauschale Inkasso (entspr. Nr.7002 VV RVG)

15,75
12,60
5,67 34,02

Gesamt(rest)forderung 41,64

Hypnos

@Hypnos

Z toho, čo píšeš, nie som veľmi múdry, ale príde mi to, že si kúpil kartu aj s jej pôvodným dlhom. Nechápem načo, keď z HD+ sa dá kúpiť priamo. Tým, že si kartu zaregistroval, prešli na Teba nevyrovnané účty predchádzajúceho majiteľa. HD+ už používam len príležitostne, ich aplikácia funguje len na vybraných zariadeniach. Prešiel som na Canal+ Austria a platím si ich plný balík za 24,99 € s tým, že mi prvý 1/2 rok dajú za 12,50. Je tam ročná viazanosť, ale aj funkčná aplikácia a kopa zaujímavého obsahu. Vzhľadom k tomu, že mi k prvému predplatnému roku dali zadarmo modul s kartou, už inú nemecky hovoriacu platformu nepotrebujem. Pokiaľ už nikdy HD+ nebudeš používať, neviem, či majú šancu to od Teba vymôcť, ale pokiaľ ju použiť budeš chcieť, zrejme to zaplatiť budeš musieť a žiadať to od bazárového predajcu ...

Dzordzo

@Dzordzo

To je sice pěkné, ale jak píše výše už neví od koho ji koupil a i kdyby věděl pochybuji. že by to ten dotyčný chtěl zaplatit.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Tak se přihlaš do systému a vypiš, co tam máš.

bretah
Registrace: 9/2012

@jackino

to už je riziko nákupu z bazoša ...

Dzordzo

Nieco podobne sa mi stalo aj s Waipu TV,tiez mi neodisla platba z Paypal,a do mailu mi prisla upomienka,ktoru som nepostrehol a hrozili mi vymahanim.Lenze po tom som im napisal,uhradil dlznu sumu a bolo vybavene.

Power150

Zdarec. vím , že jsem opruz. Ale. Kupovat si si službu s ciziny je riziko. nehledě na to, že HD+ bych určitě nechtěl. Já jsem před 3 lety zkusil službu radio steamingu z Lucemberska. Vše šlo přes e-maily. V poho. Ale .Potom mě ten můj pokus přestal bavit. tak jsem chtěl ukončit službu. A ejhle. Nešlo se spojit s firmou co to zajišťovala. Přestal jsem platit. A ejhle. Ozval se mi tuzemský exekutor. Nebudu to dále rozvádět nakonec a stálo mě to peníze jsem se problému zbavil. Varuji před nákupem operátorů mimo vlastní republiky. A zrovna a HD+. To zato určitě nestojí :D

kolenáč
Registrace: 4/2010

A pritom HD+ kupis za 5€/rok od Kitajca. :laughing:

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra