Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nefunkční kanály

Prodlužoval jsem rodičům předplatné MULTI a po čase projížděl co funguje a co ne. Původní stejné předpatné bylo funkční ještě 2 dny.
Chci se zeptat byli včera funkční Sport 1 a 2, Viasat History a pár dalších. Někde byla černá obrazovka viz výše (i u Leo TV :))) ), někde psáno zakódováno, ikdyž to prý před tím jelo.
Nový zápis jsem poslat nemohl, není tam signál.

zdrk15
Registrace: 5/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nefunkční kanály

Co píše Skylink ke kartě v zákaznické zoně?

torny
Registrace: 3/2018

Teď vše zaplaceno a aktivní, ale v té době jsem se nemohl podívat.

zdrk15

To mi príde ako keby niektoré stanice neboli preladené. Viasat History alebo Leo TV sú dostupné od balíka mini. Čiže nemohli ísť ani predtým. Sport 1 je dostupný od balíka smart. Vyskúšaj to preladiť cez fast scan.

Halford89
Registrace: 5/2025

Včera po pulnoci vypadol celej tr. 12.109.33
nešli programi hbo2 hbo3 film+ via sat history history a dalsi
nabehlo to AZ ráno ;)

matino300
Registrace: 5/2012

Včera ráno jim vše šlo, předplatné končilo 10.11. tak jsem to zaplatil, když jsem byl na netu, takže přeladěno bylo vše v pořádku.
Odpoledne jsem přijel, večer pak část nešla.
Někde právě jen černá obrazovka, někde napsáno zakódováno.
Jen zajímavost pro fajšmekry - Leo černočerná tma, vixen jel, pent.gold zakódováno :))) :))) :)))

zdrk15

@zdrk15

To si si dal pekne načas... mne končí predplatné 24.11. ale už som si ho predĺžil na další rok ešte pred mesiacom, dokonca tam bola zľava v akcii. Netreba takéto veci nechávať na poslednú chvíľu.

Kimlo
Registrace: 1/2017

Jj včera mě taky plno programů nefungovalo :bomb: už je vše OK

VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi
Registrace: 1/2015

I u mě to blblo 12 265 kde je Prima + několik dalších. :laughing: Rv

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Mě nejdou na skylinku přes freesat sportovni kanály

Bota666
Registrace: 12/2016

Kimlo

nikdo neví jestli se něco stane do roka jak zaplatíš vesměs nic zpět nedostaneš .

amater3389
Registrace: 7/2012

@amater3389

Nemaluj na zeď! :)))

Kimlo
Registrace: 1/2017

chci se zeptat jde vám na TV QE 43QN90B půl roku stará SAMSUNG přes JEJICH Apku internet na ČT 1-2- Nova atd hbbtv když to na ty programy dám mě ne , ale ze společný ANTÉNY DVB-T2 TO JDE. Prosím kde je chyba nevíte náhodou ?

amater3389

oprava

samozřejmě přes internet Apku skylink jsem zapomněl napsat a jestli je rozdíl mezi skylink a skylink líve kvůli HBBTV

amater3389

@zdrk15

Preco im nenechas zapnuty Fastscan? Nemal by si problemy.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

@Jean Reno

to znamená , že musí být zapnutý Fastscan jinak to nechodí to jsem nevěděl ??? Máš pravdu já ho nemám nebot mám rád svoje seřazení programy a kdyby ho zapnul a pak dal do oblíbených seřadil podle sebe možná by to chodilo , nevadilo by další vypnutí TV aby se to nevymazalo?? ?

amater3389

@amater3389

Ty si naozaj amater. Ale to sa mi na tebe paci - nemas problem priznat si to. Na rozdiel od niektorych tunajsich majstrov sveta, ktori nevedia, ze nimi nie su.

Pozri, zapni Fastscan. To je prva a zakladna vec.
Potom vytvor skupinu Favorite (Oblubene, Moje, apod.).
Presun do nej TV kanaly, ktore sa naozaj pozeraju (z tych niekolko sto/tisic) zostane par desiatok.
Zorad ich, ako TY chces.
Prepni TV na zoznam kanalov na tuto skupinu. A kanaly zostanu takto zoradene, nech sa deje co chce. Je po problemoch.
Mam to takto od roku 2017 a funguje to bez najmensieho zavahania.
Tazke?

Jean Reno

@Jean Reno

na co je dobrý fastscan pro apku ??

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Jean Reno

Ano to myslíš DVB-T2 pozemní to funguje všechno i HbbTV dobře . ale já se ptám na Skylink LIVE z internetu PŘES APKU .PROGRAMY chodí dobře ale nejde mi HbbTV NA čt ATD. o SEŘAZENÍ jsem psal že mám rád svoje ale děkuji na nabídku musím udělat přes zimu Nebo HbbTV NECHODÍ přes internet ? Ono nejde HbbTV ani na O2 taky přes internet taky na O2 NEMÁM HbbTV . Jak Skylink tak O2 NENÍ naladění přes fastscan jestli to není ten problém .Někdo mi psal že to je asi problém nevím DĚKUJI

amater3389

@pierrepetr

Jak chceš chytnout O2, SKYLINK LIVE když satelit nemáš a chceš HbbTV MIMO POZEMNÍHO porad ?

amater3389

@amater3389

Tak v app Skylink Live ti nepradim, lebo ten shit nepouzivam. Lutujem.

Jean Reno

@Jean Reno

Prepáč že sa pýtam, ale na Skylink Live ti vadí appka alebo obraz/zvuk a programová ponuka? Lebo appka je za mňa celkom dobrá. R^

SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk

marpo313
Registrace: 9/2024

@marpo313

Nemas pre co ziadat o prepacenie. Na to je toto forum.
Preco nemam rad app Skylink Live?
1. Len co ju zapnes, ovali ta prudky jas cervenej. Uz vtedy mam chut ten shit vypnut.
2. Interface urcite nie je user friendly.
Uznavam vsak, ze ak by som ju pouzival denne, mozno by sme sa spriatelili. Ja som totiz clovek flexibilny, som z IT komunity.
3. Zvuk je cisty shit. Presunuli mi sem moje oblubene music channels Stingray iConcerts a iClassic - odvtedy ich nepozeram, lebo sa neda. Ten zvuk je shit v porovnani s tym, na co som bol zvyknuty, ked tieto kanaly boli v normalnom SAT rastri.
A este zrusili Mezzo... Cistej hnus, velebnosti!
Moze sa potom niekto cudovat, ze nadavam na Skylink, ze zvysuje pocet sportovych kanalov z dvesto na tristo (hyperbola, hnidopichovia ;) ) za sucasneho rusenia mojich oblubenych hudobnych kanalov?

Takze odpoved na tvoju otazku: Vadi mi aj app, aj obraz/zvuk v nej.

Jean Reno

@Jean Reno

1. Súhlasím, tá červená hrozne ťahá, ešte že aspoň na PC dali čiernu.
2. Neviem, mne príde apka v pohode, až na to nezmyselné EPG na mobile čo ti naraz ukáže 2,5 staníc, ale názor ti neberiem.
3. Aj mňa nahnevali s tým, že nejaký cMusic na satelite nechali a Classicu zrušili. Detto nie je archív na spravodajských kanáloch a aj maďarských, čo je pre mňa problém, pretože si to platím.
4. Mohli by ako náhradu za MTV dať tie ostatné kanály SPI čo tam nie sú, tj. FilmBox Arthouse, Fast&Fun Box a ešte nejaké sú, neviem presne ktoré.
5. Mezzo v Live TV je.
6. Škoda že maďarský balík nemá Film4 a Viasat3 a Viasat6, ale čo ma najviac nahnevalo, že dali všetky kanály do SD. Áno, aj M4 Sport, ktorý tam ide s bitratom 3,5 Mb/s! A AutoMotorSport či Lux tam v HD idú, ale Golf Channel alebo AMC sú v SD! A Film+ CZ je v HD a SK v SD :))) :))) :)))
Áno, máš pravdu, Skylink má vo veľa veciach bordel a nechápem prečo im tak veľa kanálov chýba v Live TV, ale stále sú podľa mňa lepší ako Antiksat, ktorý šetrí na všetkom, alebo Digi, čo má veľmi málo HD kanálov (mimo CZ/SK a športových je v HD veľmi málo) alebo niektoré zdieľané stanice s M7 šíri v MPEG-2! :laughing: :laughing: :laughing:

SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk

marpo313

Jo, Mezzo je, ako aj Stingray iConcerts, ale so zbastardenym zvukom.
A ja hudobne kanaly pocuvam kvoli zvuku, nie kvoli obrazu.
Zase bol nejaky "manazer" chytry...

Jean Reno

@Jean Reno

Pravda, SD kvalita (na tom satelite) mi až tak nevadí, hlavne keď je zvuk kvalitný. Skylink neviem aký bitrate má, tipujem 96-128 kbps.

marpo313
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra