včera, sekce: Jiné placené TV |
|
Tv JOJ +1 skV Antik TV už pár desiatok minút tma... nikdy som nepochopil pointu týchto +1 staníc u operátora, ktorý má klasické (tie čo nie sú časovo posunuté) s archívom. Prekvapivo JOJ Cinema +1 ide.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 533 |
včera |
|
@marpo313Ono tie kanály som nepochopil ani ja v UK je ich veľa aj v Taliansku je ich tiež o hodinu do zadu možno pri satelite to zmysel dáva ale pri IPTV kde máš archív zdarma nie,Skylink tieto kanály vypol čo je logicky krok asi mali malú sledovanosť tak to vyradili z ponuky mám Antik tv ale grátis balík ale je tam aj Markíza+1 iba na 5:00 čo mi príde divné.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 192 |
včera |
|
ReprofotoLen dodám že nič tam nejde len vľavo hore svieti ikonka “+1”, ale vzhľadom na (ne)kvalitu tejto stanice v Antiku to veľmi nevidno. https://imgur.com/a/tcCYbQKSAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
včera |
|
RE: Tv JOJ +1 skZbytočné kanály v zozname kanálov.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 357 |
včera |
|
@Zetor25Vstupný balík v Antiku je len STV, Lux, zopár regionálok a všetky rádiá. A presne ako si spomenul, v takom Nemecku kde frčí SAT príjem tak je to logické, ale v Antiku nie (dokonca ani na družici to nie je).SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
včera |
|
@zmarianPodobný názor, len zavadzajú v liste, sám som sa pýtal Antiku či túto zbytočnosť nevyradia a odpoveď: “Na základe v súčasnosti podpísaných zmlúv, nie je možné spomínané TV stanice odstrániť z ponuky.”SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
včera |
|
@marpo313Dávať ich cez internet je zcela zbytočné, dať ich na družicu zase vyhodenie kapacity von oknom. Ak ju samozrejme telka nezaplatí.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
včera |
|
RE: Tv JOJ +1 skTak ospravedlňujem sa, dokonca vo vstupnom balíku Antik TV ide len STV1, 2, 24, Osem, DVTV extra, Antik info, nejaký Slow kanál a 3 regionálky. Z rádií ide len komplet SRo a 2 súkromné.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
včera |
|
@marpo313Myslíš s účtom ale bez predplatného? Nejaké idú v aplikácii aj bez registrácie. Už si nespomeniem kde sa aktuálne neodratúva tých 5 minút.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
včera |
|
@zmarianJedná sa účet bez poplatkov u ANTIK tv kde sú aj radia grátis.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
včera |
|
@zmarianNeodrátava sa na tých ktoré som spomenul (v opravnej správe). 5 minút ide na všetkých ktoré sú súčasťou balíčkov Antik TV mini aj Antik TV. Čiže kanály z balíčkov Filmový, Maďarský, Babylon a Ukrajinský sú bez proma.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
včera |
|
RE: Tv JOJ +1 skAle keď mám pravdu povedať tak kebyže to nedostanem ako kupón v elektre tak to nepoužívam vôbec, za 12,20€ to určite nestojí, to radšej Skylink Multi za 11,50€ a obetovať Markízu Krimi a Klasik. Takisto Skylink Smart cez satelit je lepší ako ANTIKSAT VŠETKO, cena je iba 0,30€ nižšia oproti ANTIKSAT ale kvalita úplne inde.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
včera |
|
RE: Tv JOJ +1 skAha čo, asi hodinový výpadok skončil, pred chvíľkou to nabehlo.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
včera |
|
@marpo313Mne sa tam v Antik TV nezdá popri kvalite to jemné trhanie na niektorých kanáloch. Nejdú prekne hladko niektoré. Sledovanie TV by som hodnotil ako na úrovni. Sweet TV si neskúsil?Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
včera |
|
RE: Tv JOJ +1 skAntik Sat ani nehovorím. Biedna kvalita, hlavne všetky tie SD kanály. To sa im stále oplatí prevádzkovať satelitnú službu? Lokálnemu internetovému prevádzkovateľovi?Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
včera |
|
@zmarianČo sa týka Antik tv STB/TV 2.0 tak ta mi trochu seká ale tá minula verzia išla v pohode na tv mám tam iba rádia.+ tv grátis.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
včera |
|
@Zetor25Áno, niektoré programy blbnú v Antik TV. Nehovorím, že to je nepozerateľné, ale neni to pekné plynulé.Sweet TV mi nejde tak ako by som to očakával. Aké máš skúsenosti? Šport ti sem-tam netrhne keď sa pohybuje objektív kamery? Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
včera |
|
@zmarianTak čo sa týka Sweet tv ten mi ide lepšie na Homastics tv boxe aj obraz celkom dobrý je len škoda že zrušili balík S 7€ čo už ale inak kvalita celkom dobre mám to nastavené na Full hd rozlíšení, tak internet čo máme teraz to zvláda.Ale prostredie apky je fajn ale mohli dať tiež rádia aspoň sekciu Rádio keď majú TV zdarma mám aj CZ verziu ale cez VPN potom už ide aj bez nej. Ale iba tv zdarma je tam aj ČT SPORT. Občas si platím aj Českú verziu inak len pre info FEM 3 sa má vrátiť na miesto TV 2 KLUB viac na Dtv news. Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
včera |
|
@zmarianPlatil som rôzne služby IPTV ale teraz skúšam to Digi Go čo mám k Digi SAT TV ale obraz ako víno.Celkom dobre to ide tak možno dám toto 10,90€ a mám aj NS 5/6 čo som aj rád. Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
včera |
|
@zmarianTak u mě Antik tv. kdysi jsem se registroval když to ještě šlo(dostal jsem z ellana 3 měsíce grátis za koupi boxu) grátis mi hraje (CZ verze) asi 20 programů + každý měsíc 3 programy jako promo teď je to Spektrum,BBC Earth,History//Sweet TV mám promo kod L , ale těch různých balast programů je tam čím dál tím více a to řazení kanálů(rozházené tak hala bala) je jedna velká katastrofa.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 875 Galerie: jackino |
včera |
|
RE: Tv JOJ +1 skMagio TV v inom balení v podstate? Pod inou značkou.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
včera |
|
@zmarianÁno ale prostredie v modrom čiže podobné ako má Magio tv.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
včera |
|
@jackinoÁno to poradie staníc je divné, žiaľ tie FAST kanály mohli nechať v sekcii TV Zdarma a bolo by to fajn.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
včera |
|
@jackinoTie SWEET FREE programy fungujú aj bez účtu + u nás programy STV bez Športu. Na niektorých ide celkom zaujímavý program, ale treba tolerovať reklamy. Taká tá posledná voľba keď nič lepšie neni. Ale ono je vždy niečo lepšie, tak radšej do počtu.Akurát mi ten český BBC Earth nešiel pekne v aplikácii Antik TV. Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
včera |
|
@zmarianMusíš mít účet(Sweet tv) alespoň si to myslím jinak tě to do těch "TV Zdarma" nepustí.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 875 Galerie: jackino |
včera |
|
@jackinoPustí. Mňa pustí napríklad so slovenskou IP. 😉Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|