, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
Telly opět zvedá poplatky - kompenzace ziskůTelly opět zvedá poplatky - kompenzace zisků za zákazníky kteří tohoto neseriózního poskytovatele již opustili. Odcházíme, nedodrželi smlouvu. |
petik005
Registrace: 1/2019 Příspěvků: 17 |
|
|
RE: Telly opět zvedá poplatky - kompenzace zis...ta zpráva je odkud???? |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 419 |
|
|
@chvalina2Rozeslali jako přílohu s fakturou na další měsíc:Oznámení o úpravě smluvních podmínek s účinností od 1. 12. 2025 Vážená paní/Vážený pane, děkujeme vám za dlouhodobou přízeň a za to, že nám svěřujete poskytování svých televizních služeb. Jsme rádi, že můžeme být součástí vašeho každodenního zážitku, a oceňujeme vaši věrnost. V souvislosti s pokračujícím rozvojem našich služeb a udržením jejich vysoké kvality jsme se rozhodli k 1. prosinci 2025 upravit ceník našich služeb. Měsíční poplatek se zvýší o 20,- Kč. Současně vás ujišťujeme, že všechny slevy a zvýhodnění, které jste si s námi sjednal, zůstávají beze změny a budou i nadále aplikovány podle původně domluvených podmínek. V případě jakýchkoliv dotazů či nejasností nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím naší zákaznické linky 533 427 533 nebo e-mailem na adrese info@telly.cz. Připomínáme, že v souladu s platnou legislativou máte možnost smlouvu vypovědět bez jakýchkoliv sankcí, pokud s předloženými změnami nesouhlasíte. Toto právo můžete uplatnit nejpozději do jednoho měsíce od obdržení tohoto oznámení. Aktualizovaný ceník je k dispozici na našich webových stránkách https://telly.cz/podpora/ v části Dokumenty. Věříme, že vám budeme moci i v budoucnu poskytovat kvalitní televizní služby, které splní vaše očekávání. S pozdravem, Tým Telly |
petik005
|
|
RE: Telly opět zvedá poplatky - kompenzace zis...Hlavně že na internetovou TV mají na prvních 6 měsíců slevu 100 Kč už na tak předražené služby, asi odcházejí platící ovečky.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 918 Galerie: jackino |
|
|
RE: Telly opět zvedá poplatky - kompenzace zis...Tato informace je veřejná, mají to na svém webu v sekci: Ceník a obchodní podmínky |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 247 |
|
|
@hokejka988První zdražení služeb letos od února si vyzkoušeli že funguje, tak proč né znovu nezdražit když to funguje a mohou si dělat co chtějí. Nejhorší poskytovatel za 20 let. |
petik005
|
|
@petik005To je takový problém změnit poskytovatele?,když se mi nelíbí neustálé zdražování jdu o dům vedle jak prosté.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 918 Galerie: jackino |
|
|
RE: Telly opět zvedá poplatky - kompenzace zis...jackino Problém je že čas od času zdražují všichni operátoři |
doors1
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 958 |
|
|
RE: Telly opět zvedá poplatky - kompenzace zis...Přesně tak, Oneplay by měl asi také zdražovat optický internet co se psalo. Všude je něco. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 760 |
|
|
@HYPERZdražuje se všude, nemám v tom problém. Problém je v jejich chování, neveřejné ceny, nedodržují nasmlouvané závazky. |
petik005
|
|
RE: Telly opět zvedá poplatky - kompenzace zis...v největším zdražování hraje prim slavný Oneplay! |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 875 |
|
|
dawis77Teď už mi přijde Telly dražší nebo aspoň na úrovni Oneplay. Že by do budoucna námluvy, když O2 koupil jejich internet Nordic. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 760 |
|
|
@HYPERHlavní hráč na trhu je PPF, přes Cetin určují cenu za používání sítí a přes Nova TV (OnePlay) poplatky za OTT. U Telly je třeba aby odešlo spousta zákazníků, aby se šmejdi vzpamatovali. Bohužel jsou místa kde bez satelitu není možné sledovat TV. |
petik005
|
|
@HYPERno dát hlavní canal+sport do balíčku za 800kč to je tedy síla!A nemít dva základní sportovní programy který má úplně každý to taky není moc na chlubení..Já pořád doufám,že ATP od roku 2027 převezme Canal+Sport(zájem mají) a Kindernay může zrušit další své sportovní kanály!To by se mi moc líbilo |
dawis77
|
|
@HYPERJá mám střední balíček 2satelitní a 2 internetové za 360 Kč.A 20Kč to je půl piva v hospodě.To se zdá někomu drahé? |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 140 |
|
|
@jjerypřesně oneplay zdražuje po stovkách pánové!Na tu jejich air banku s..e pes! |
dawis77
|
|
RE: Telly opět zvedá poplatky - kompenzace zis...Je to zákonitý proces, a nejenom u Telly. Ubývá lidí, kteří budou využívat satelitní příjem, proto budou operátoři odcházet, nebo zvyšovat ceny. Nakonec zbude (asi)jeden a bude drahý. Budoucnost je zjevně datové pozemní spojení. (Mohl bych za sebe říci: bohužel. Ale bylo by to platné jak mrtvému zimník.) |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 320 |
|
|
RE: Telly opět zvedá poplatky - kompenzace zis...2petik005: taková místa už nejsou, protože Muskův systém Starlink je dostupný všude, každý může mít za cca 35e/m datové spojení řádu stovek MBs kdekoliv na světě (tedy přesněji tam, kde to Musk prodává, což EU je). (Ale nezkoušel jsem to osobně, protože Elonovo jednání je pro mne nonapetitlich a podporovat ho nechci ani trochu). |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 320 |
|
|
RE: Telly opět zvedá poplatky - kompenzace zis...Na betón bude zdražovať aj Skylink. Pridali Nova Sport 6 a HBO Max zdraželo o 2 €. Zaujímavé, že Skylink predáva balík HBO Standard stále za 8.90€/mesiac, cena samozrejme zahŕňa prístup do služby HBO Max - tarif Standard, ktorá samostatne stojí 9.99€/mesiac.🤯 |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 521 |
|
|
RE: Telly opět zvedá poplatky - kompenzace zis...Jsem u Telly sedm let, balíček Sport pro dva přijímače a dva jejich CAMy CI+ v nájmu za 350.- měsíčně. Nezvedli mi poplatek ani jednou. A to jsem o jejich zdražení četl už několikrát....On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 131 |
|
|
@Varos107Nájem za CAM á 90,-kč/měsíčně. Individuální cena, oni umí. |
petik005
|
|
@jjery... u nás v hospodě 18,-kč celé pivo, 11°. |
petik005
|
|
@petik005U nás v hospodě 11 pivo za 39Kč,mám taky CAM ale koupil jsem ho tak žádný nájem nemám. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 140 |
|
|
@Halford89Aj operátori majú k TV HBO + Max za zhruba 7€, takže si nemyslím... A Skylink doteraz nezdražel po zvýšení DPH od 1.1.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 670 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|