Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno včera, sekce: Skylink

Skylink - ceny

Všimol som si, že už pár týždňov majú celkom dobrú akciu na prvé 3 mesiace vybraných balíčkov internetovej TV. Pôvodne bola akcia iba na Kombi+ a Premium.
Mini - 5,20€, pôvodne 6,90€
Smart - 7,20€, pôvodne 9,70€
Multi - 8,60€, pôvodne 11,50€
Podľa mňa na tie prvé 3 mesiace celkom dobrá cena. R^

SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk

marpo313
Registrace: 9/2024
Odpověď v diskusním vlákně včera

@marpo313

Tak oni zvyknú mať aj zľavy pri Skylink live tv bežne . Uvidíme cim prekvapia na budúci rok

Dávam si na chvíľu pauzu.

Zetor25
Registrace: 11/2015

@marpo313, @Zetor25

Podla mna 3 meiace nic neriesia - ide o par usetrenych Eur.
Keby to bolo na cely rok, to by bolo ine lakadlo!

Jean Reno
Registrace: 2/2022

RE: Skylink - ceny

Ja si vždy predplácam na rok, nedávno som si zase zaplatil Kombi+ akurát mali v akcii a mám na rok pokoj.

Kimlo
Registrace: 1/2017

@Jean Reno

6 mesiacov by bolo tiež v pohode, alebo 12 mesiacov za cenu 9-10.

SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk

marpo313

Na Skylink Live mi vadí 720p 25 fps. CANAL+ a FilmBox kanály idú v 1080p, ale to je všetko. Ale mám prístup aj k aplikácii CANAL+ a tam ide Canal+ Sport 1080p 50 fps aj na mobile, čo ma prekvapilo.

marpo313

@Jean Reno

S tým súhlasím stačí pozrieť sweet tv alebo Antik tv tam sú tiež zľavy vid článok tu na webe, ja som platil Skylink mesačne tak bolo to lepšie, ale možno keď nebude šport v tv tak si dám HBO Max/HBO Balík zas niekedy.

Dávam si na chvíľu pauzu.

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Kombi+ HBO je výhodný balík, alebo Premium. Ten si odporúčam predplatiť. V Premium je 95 kanálov/130 cez satelit, HBO Max, CANAL+ a Apple TV+ v cene. Jediná škoda že tam nie sú Cinemaxy.

marpo313

Tak já měl TV+ na půl roku za 49Kč,teď mám zase Canal+ za 119 Kč. R^ R^

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@jackino

Mohli by dať na Black Friday všetky balíčky za polovicu na aspoň 6 mesiacov, minulý rok bol iba TV+ ale na 12 mesiacov.

marpo313

Tyhle tříměsíční akce hlavně přes internet/OTT Skylink live tv, jsou ověřování si, kdo má internetové připojení a zda je vše funkcni pro postupný přechod na tuto variantu příjmu.Jedinou nevýhodou je,že lze sledovat jen na dvou zařízeních současné.To by se mělo podle mě změnit,pokud si někdo aktivuje pouze Skylink/Canal+ přes internet a nepoužívá satelitní příjem u Skylink u nebo Freesatu a má doma tři,čtyři zařízení a tři,čtyřčlennou rodinu a každý sleduje něco jiného z placené nabídky.Ono to určitě bude možný casem,ale cena bude asi taky pak někde jinde.Celkem dobře to mají vyřešeno u konkurenční T-Mobile.cz.

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra