včera, sekce: Skylink |
|
Skylink Live, problém s ikonami pořadů?Ahoj Všem, u TV Philips (cca 5 let, ambilight), problém se zobrazováním obrazů v ikonách pořadů Skylink Live. Vyzkoušel jsem smazat a znovu instalovat apku, vyzkoušel jsem snad všechno..reset tv, vymazání pamětí TV, znovu nový SW u TV apod..a stále nezobrazuje..Jiné připojení na internet také nepomáhá. Tj. je zobrazen rámeček s názvem pořadu, ale obrázek uvnitř rámečku prostě nic. Apka se chová normálně, vše jde pustit, ale i při přetáčení reklam se v tom rámečku prostě nic nezobrazuje. Setkal se někdo s takovou věcí? HBBTV, Youtube, na zkoušku Oneplay, vše chodí korektně jenom ten Skylink live tohle..a začalo to dělat jakoby najednou bez zjevné přičiny. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 377 |
včera |
|
@PájíkU mě ikony fungují, ale měl by Skylink konečně něco s tou apkou udělat, hrůza lišta programů otřesná vodorovně ostatní operátoři to mají svisle navíc tam není hromada programů a ten jejich slavný fastscan no jedna velká katastrofa(můj názor)teď do mě.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 901 Galerie: jackino |
včera |
|
@jackinoFastscan je v pohode ale súhlasím že to EPG je strašnéSAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 603 |
včera |
|
RE: Skylink Live, problém s ikonami pořadů?Internet máš drátom, alebo wi-fi? |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 054 |
včera |
|
RE: Skylink Live, problém s ikonami pořadů?TO: Spacer, hlavní příjem internetu wifi, pak router a wifi na tv. Do nedávna chodilo x let bez problémů.. i s obrázky v rámečcích..nevím co by se muselo stát když přehrávání Skylink live funguje a ostatní apky taky fungují..test na podmínky provozu v apce skylink live taky ukazuje že ok.. tak ten zakopaný pes leží asi někde mezi nebem a zemí |
Pájík
včera |
|
@Pájíkdej továrko u televize |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 479 |
včera |
|
RE: Skylink Live, problém s ikonami pořadů?TO: pierrepetr, to už jsem udělal 2x..a už mně to nebaví zas všechno nastavovat, holt bude skylink live bez obrázků |
Pájík
včera |
|
@Pájíkzrovna dnes jsem instaloval na Tv philips 50" asi 3 roky stará a všechno jede normálně |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 479 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|