Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno včera, sekce: Skylink

Skylink Live, problém s ikonami pořadů?

Ahoj Všem, u TV Philips (cca 5 let, ambilight), problém se zobrazováním obrazů v ikonách pořadů Skylink Live. Vyzkoušel jsem smazat a znovu instalovat apku, vyzkoušel jsem snad všechno..reset tv, vymazání pamětí TV, znovu nový SW u TV apod..a stále nezobrazuje..Jiné připojení na internet také nepomáhá. Tj. je zobrazen rámeček s názvem pořadu, ale obrázek uvnitř rámečku prostě nic. Apka se chová normálně, vše jde pustit, ale i při přetáčení reklam se v tom rámečku prostě nic nezobrazuje. Setkal se někdo s takovou věcí? HBBTV, Youtube, na zkoušku Oneplay, vše chodí korektně jenom ten Skylink live tohle..a začalo to dělat jakoby najednou bez zjevné přičiny. :-/

Pájík
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně včera

@Pájík

U mě ikony fungují, ale měl by Skylink konečně něco s tou apkou udělat, hrůza lišta programů otřesná vodorovně ostatní operátoři to mají svisle navíc tam není hromada programů a ten jejich slavný fastscan no jedna velká katastrofa(můj názor)teď do mě. :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@jackino

Fastscan je v pohode ale súhlasím že to EPG je strašné :lookaround: hlavne na Apple TV kde to preskakuje hore dole a potom to mizne. Nedá sa v tom orientovať. Ale veď oni si myslia že sú najlepší, v oblasti SAT áno, ale OTT je fakt slabota... Rv

SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk

marpo313
Registrace: 9/2024

RE: Skylink Live, problém s ikonami pořadů?

Internet máš drátom, alebo wi-fi?

Spacer
Registrace: 9/2017

TO: Spacer, hlavní příjem internetu wifi, pak router a wifi na tv. Do nedávna chodilo x let bez problémů.. i s obrázky v rámečcích..nevím co by se muselo stát když přehrávání Skylink live funguje a ostatní apky taky fungují..test na podmínky provozu v apce skylink live taky ukazuje že ok.. tak ten zakopaný pes leží asi někde mezi nebem a zemí :)

Pájík

@Pájík

dej továrko u televize

pierrepetr
Registrace: 5/2006

TO: pierrepetr, to už jsem udělal 2x..a už mně to nebaví zas všechno nastavovat, holt bude skylink live bez obrázků ;)

Pájík

@Pájík

zrovna dnes jsem instaloval na Tv philips 50" asi 3 roky stará a všechno jede normálně

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra