, sekce: Antik Sat |
|
Antik app TV Pro sieben HD?V nabídce majú jak pro internetovu tak aj pro SAT TV, Pro sieben, Sat1 v HD. Můžete potvrdít zda je to pravda? Děkuji. |
Standa79
Registrace: 2/2025 Příspěvků: 70 |
|
|
RE: Antik app TV Pro sieben HD?Zapomněl jsem, jedná sa o Slovenskú nabídku. |
Standa79
|
|
RE: Antik app TV Pro sieben HD?Apka v Androidu STB-2.0 tyto stanice nemá jak je to v jejich boxu je ve hvězdách.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 918 Galerie: jackino |
|
|
RE: Antik app TV Pro sieben HD?Máš pravdu, zkoušel jsem jako test a nejsu tam. |
Standa79
|
|
Standa79Používam hybridný box Antik Nano 4S a potvrdzujem, že nemecké stanice PRO7 a SAT1 sú v HD kvalite. Cez ich set-top-box je možné sledovať aj stanice, ktoré v aplikácii 2.0 nie sú v ponuke, napr. britské kanály BBC One, BBC Two, CBBC, BBC News, ITV 1, ITV 2, Channel 4, More 4, Blaze ...DIGI SK SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, DIGI GO, Antik SAT / IPTV SK - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ
|
Biatec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 250 |
|
|
RE: Antik app TV Pro sieben HD?Antik síce môže mať tie stanice v HD kvalite, no bitrate je taký otrasný, že niekedy si myslím že je to tak niečo pod 720p a nie Full HD 1920x1080.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 670 |
|
|
@Standa79tieto stanice sú len v ponuke AntikSAT, ale už od najnižšieho balíka. Mne idú ako na LG, tak aj na webtv a Android boxe. Ak máš možnosť, zriaď si PM a pošli mi správu, pozriem sa, či mám nejaký voľný prístup ... Ak chceš ale reálne nemecké programy v HD rozlíšení, mám kartu a modul služby HD+ (cez SAT) alebo Canal+AT (viem na skúšku poskytnúť prístup) |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 505 |
|
|
RE: Antik app TV Pro sieben HD?@Dzordro nemám PM. Mohu sem vložit email? Měl bych zájem o přístup na Antik. Možeme vyměnit za jinou platformu |
Standa79
|
|
RE: Antik app TV Pro sieben HD?v internetovej tv sú v HD...na obrázku máš aj informácie o streamehttps://ibb.co/TD6XbpkS https://ibb.co/MDCHLFCT |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 349 |
|
|
@Standa79Zriadiť si PM nie je problém, ak sem dáš mail, tak v tvare meno a platforma (napr. gmail), neuvádzaj zavináč ... |
Dzordzo
|
|
RE: Antik app TV Pro sieben HD?Dzodzo Ok, díky moc(vranik.stanikgmail) |
Standa79
|
|
RE: Antik app TV Pro sieben HD?ahoj, chapu tedy dobre, ze clovek musi mit zaplaceny sat balicek pro SK a pak ty programy jedou pres web i aplikaci? Pro CZ toto plati nebo ne? Pokud bych chtel nabidku pro SK, tak staci adresa SK, nebo i VPNka? diky moc! |
MLOK
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 143 |
|
|
@Standa79ok, pozri mail ... |
Dzordzo
|
|
@MLOKOdpoveď máš v PM |
Dzordzo