včera, sekce: Skylink |
|
Skylink - StingrayAko už hovorí článok na hlavnej stránke, Skylink vyradí kanály Stingray. O mesiac končia MTV, v marci na satelite aj Óčko, Music Boxy predpokladám že nepridajú, takže ponuka sa zhoršuje. Začínam uvažovať o zrušení, lebo Discovery stále nikde, síce nejako mi nechýbajú, ale už by tam mohli byť. Takisto Live TV slabá ako čaj.SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 625 |
včera |
|
RE: Skylink - StingrayEšte dám také zhrnutie od zmien od mája 2024:Preklopenie z HD do SD: Prima Love, Mezzo, travelxp, M1, M2, M4, M5, Duna, RTL HU, Film+ HU Preklopenie z SD do HD: FilmBox Vyradenie: Mňam, Mňau, Hobby, A11, Noe, Óčko (iba SAT), Stingray Classica, Stingray iConcerts, Stingray cMusic Pridanie: Nova Sport 6, Markíza Klasik, Prima Cool SK, Prima Love SK, Prima Krimi SK, 360Tunebox, Gametoon (posledné 2 iba v Live TV) SAT: Skylink, OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, CANAL+, Apple TV+, Voyo.sk
|
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 625 |
DNES! |
|
@marpo313Tá pridaná MARKÍZA KLASIK sa ani neráta, keďže ju vysielajú len v SD mazanici. Keď som si vybral Skylink ako operátora niekedy v roku 2008, bol to najlepší tv operátor u nás. Teraz je vo fáze úpadku... Ako píšeš, preklápanie HD staníc do SD úplné rušenie niektorých staníc, pridané stanice PRIMY všetky v HD ale obsahovo 0 bodov. Tešil som sa na MARKÍZU KLASIK predtým, než mali spustiť vysielani na zopár starších seriálov a filmov v HD remasteroch, ktorým Markíza robila veľké promo. A nakoniec velké sklamanie, keď to Skylink buchol v SD. V SD som tie filmy a seriály videl pred 25-30-timi rokmi, a teraz chcú, aby to zase ľudia pozerali rozmazané ako vtedy??? |
Palo232232
Registrace: 6/2025 Příspěvků: 107 |
DNES! |
|
@marpo313A ten FILMBOX v HD je tiež bieda, čo sa týka kvality obrazu... |
Palo232232
Registrace: 6/2025 Příspěvků: 107 |
DNES! |
|
RE: Skylink - StingrayPo skončení vysielania cMusic, ktoré som rád sledoval by som bol veľmi rád, keby sa vrátilo na satelite Mezzo späť do HD. |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 288 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|