Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Waipu Tv příjem

Waipu tv naprosto Super. Škoda že je to blokováno.

Standa79
Registrace: 2/2025
Odpověď v diskusním vlákně

@Standa79

Skús VPN mne ide iba ARD/ZDF iba tie čo su grátis len škoda že to nemám na tv. :(

majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥

Zetor25
Registrace: 11/2015

RE: Waipu Tv příjem

Nejde stáhnout app. Zkoušel jsem to přes VPN a nejde. Ještě jsem přemýšlel nabízejí USB Stick.

Standa79

@Standa79

Tak skús cez apk súbor ak ťa to pustí.

majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥

Zetor25
Registrace: 11/2015

Zkoušel jsem to stáhnout jako apk z prohlířece to jde, ale registrace asi ne německy neumín a nechce mě to dál pustit.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

ziju v nemecku, jestli nekdo potrebuju muzu koupit

NICKK
Registrace: 11/2023

@NICKK

Měl bych zájem, můj email vranik.stanik4gmail.com. Díky moc

Standa79

napiš mi do zpráv, mám zájem

andrew
Registrace: 6/2006

Waipu Tv příjem

Já si udělal registraci přes prohlížeč s německou VPN. Nezadával jsem kartu a už přes měsíc jedu free programy, hlavně music box classic a deluxe music a různé odnože. Mám je uložený v oblíbených a v kodi v PVR addonu waipu.tv jsem se normálně přihlásil a zvolil, že chci sledovat jen oblíbené a krásně to funguje a bez VPN. Jinak se dá stáhnout i aplikace mimo obchod play, jsou dvě verze - na android TV a na mobil/tablet. Ale v kodi mě to přijde lepší.

vladauf
Registrace: 7/2022

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra