, sekce: Jiné placené TV |
|
Waipu Tv příjemWaipu tv naprosto Super. Škoda že je to blokováno. |
Standa79
Registrace: 2/2025 Příspěvků: 111 |
|
|
@Standa79Skús VPN mne ide iba ARD/ZDF iba tie čo su grátis len škoda že to nemám na tv.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Waipu Tv příjemNejde stáhnout app. Zkoušel jsem to přes VPN a nejde. Ještě jsem přemýšlel nabízejí USB Stick. |
Standa79
|
|
@Standa79Tak skús cez apk súbor ak ťa to pustí.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Waipu Tv příjemZkoušel jsem to stáhnout jako apk z prohlířece to jde, ale registrace asi ne německy neumín a nechce mě to dál pustit.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 034 Galerie: jackino |
|
|
RE: Waipu Tv příjemziju v nemecku, jestli nekdo potrebuju muzu koupit |
NICKK
Registrace: 11/2023 Příspěvků: 12 |
|
|
@NICKKMěl bych zájem, můj email vranik.stanik4gmail.com. Díky moc |
Standa79
|
|
RE: Waipu Tv příjemnapiš mi do zpráv, mám zájem |
andrew
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 226 |
|
|
Waipu Tv příjemJá si udělal registraci přes prohlížeč s německou VPN. Nezadával jsem kartu a už přes měsíc jedu free programy, hlavně music box classic a deluxe music a různé odnože. Mám je uložený v oblíbených a v kodi v PVR addonu waipu.tv jsem se normálně přihlásil a zvolil, že chci sledovat jen oblíbené a krásně to funguje a bez VPN. Jinak se dá stáhnout i aplikace mimo obchod play, jsou dvě verze - na android TV a na mobil/tablet. Ale v kodi mě to přijde lepší. |
vladauf
Registrace: 7/2022 Příspěvků: 31 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|