, sekce: Skylink |
|
skylink nic nebudeSom zvedavy ci sa Skylink pochlapi a prinesie nieco nove. Dam sa prekvapit lebo zatial nic ... |
ferdo67
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 622 |
|
|
skylink nic nebude (# 51)jo bude neco noveho zase neco vyradi |
STEAUA
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 285 |
|
|
RE: skylink nic nebudeKoncem měsíce končí 2x MTV.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 034 Galerie: jackino |
|
|
RE: skylink nic nebudeNeboj Ferdo, prinesie nové ceny.. |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 377 |
|
|
@dano01Nebo nově HD stanice v SD.To mají v oblibě.. |
Sat2276
Registrace: 12/2025 Příspěvků: 50 |
|
|
SkylinkZa posledných asi 15 mesiacov odbudlo asi 10 programov .Po 18.rokoch som preto prešiel do ANTIK SAT. A ceny stále nahor ! |
jurokovac
Registrace: 7/2024 Příspěvků: 207 |
|
|
SKYLINKNové obchodné podmienky od 1.2.2026.Váš Skylink. |
jurokovac
Registrace: 7/2024 Příspěvků: 207 |
|
|
RE: skylink nic nebudeJurokovac nie si sám , ja som odišiel od skylinku po 8 rokoch ku digigo.. |
Juri
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 209 |
|
|
@JuriNo, áno, odišiel si... z blata do kaluže! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 297 |
|
|
RE: skylink nic nebudeKeď už sa tu toľko písalo, kedy konečne zaradí Skylink JOJ ŠPORT 2 HD, tak nezaradí. TV JOJ momentálne neplánuje zaradenie JOJ ŠPORT 2 HD do distribúcie Skylinku... Čo sa týka Skylinku, tak tam už sa asi nič pozitívne očakávať nedá. Jediné, čo ma tam zatiaľ drží, je asi najkvalitnejší obraz spomedzi operátorov... |
Palo232232
Registrace: 6/2025 Příspěvků: 202 |
|
|
RE: skylink nic nebudeNeviem či som skočil z blata do kaluže. Ale v tej kaluži (digigo) si môžem usporiadať poradie programov podľa seba, nahrávať do archívu, majú v archíve (7 dní) úplne všetky programy. Všetky programy majú 50fps a vysoký bitrate na rozdiel od skylinku-live (viď joj, markíza a ďalšie trhaný obraz). Programy eurosport, discovery, joj šport 2, markíza krimi, klasik a ďalšie to som tiež získal naviac. A to nie je všetko. Ja viem niekomu stačí aj priemerná kvalita, ale mne nie. |
Juri
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 209 |
|
|
RE: skylink nic nebudeSkylink už poslal mail, že ani v novom roku sa ceny nebudú zvyšovať. Inými slovami nič nečakajte, ani nové Markízy, Joj Šport 2 či Music Boxy, ale ani vám nezvýšime ceny |
CABAL
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 462 |
|
|
RE: skylink nic nebudeOneplay top. Nic lepší u nás není a nebude |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 376 |
|
|
Pavel1975Úplný souhlas,není co řešit palec nahoruUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 029 |
|
|
RE: skylink nic nebudeUrčitě přidá Music Box jako náhradu za Mtv |
Standa79
Registrace: 2/2025 Příspěvků: 111 |
|
|
@Pavel1975Také naprosto souhlasím. |
Dello
Registrace: 12/2025 Příspěvků: 12 |
|
|
Skylink TV liveTen Skylink je riadny vykuk... Koncom novembra som využil akciu na zvýhodnenú cenu na balíček Premium v Skylink live TV za polovičnú cenu, ktorá mala platiť 6 mesiacov, platbu som zvolil mesačne. Dnes som zašiel do zákazníckej zóny a výška platby od 27.12. nastavená na sumu 21,90,- euro, čiže žiadna polovička, ale plná suma. Robia si tými "akciami" z ľudí srandu ? |
smetanova
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 73 |
|
|
@smetanovaTak nevím jak u tebe, ale já měl minule v akci TV + za 49 Kč/6 měsíců vše OK, teď mám zase akci Canal +/6 měsíců za 119 Kč a v účtu další platbu nevidím, ale myslím, že bude zase akční,platbu mám taky měsíčně.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 034 Galerie: jackino |
|
|
RE: skylink nic nebudeSkylink mám už pomaly 18 rokov a nemenil by som ani za nič. Takmer rok si platím balík Premium, v ktorom mám všetky Canal+ Sporty, všetky Nova Sporty, Sport TV, HBO, prístup do HBO Max, videotéku Apple TV+, ktorá síce oproti samostatnej službe Apple TV+ vysiela "len" vo full hd kvalite, avšak Dolby Atmos nechýba. Toto je pre mňa GRO, čo pravidelne sledujem a tento obsah mi v jednom balení žiadny operátor neponúkne. Takže nejaké stanice ako Markíza Krimi, Klasik, JOJ Sport 2, nad ktorými tu nariekate ma absolútne nezaujímajú.Ďalej appka vo svojej knižnici ponúka videotéky Canal+, Filmbox+, National Geographic, Edisonline, Love Nature, AXN, History Play, Crime and Investigation Play, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore, Epic Drama a Nickelodeon (nemýliť s archívom, menoval som knižnicu s obsahom na vyžiadanie, ktorý appka drží aj niekoľko mesiacov, v niektorých prípadoch aj rokov, lež ho obmení za niečo nové a je tam toho naozaj dosť) Vysielaný obsah je vo full hd kvalite 1080p 50fps. Ďalej má appka perfektne spracovanú Premier League, a to na takej úrovni, že žiadny iný operátor sa nechytá a tak si na svoje musí prísť aj ten najnáročnejší futbalový fanúšik. Lineárne stanice HBO cez satelit vysielajú v top zvukovej a obrazovej kvalite. Naozaj radosť sledovať. Takisto Skylink nezvyšuje ceny a balík HBO Standard bude aj po 1.2. 2026 stáť 8.90€/mesiac, s prístupom do HBO Max s tarifom Standard, čo je menej ako si platiť na priamo samostatnú službu HBO Max s už menovaným tarifom Standard. S appkou som celkovo spokojný... samozrejme, že sa nájdu nedostatky, ale dokážem nad nimi privrieť oči. Rozhranie je vizuálne pekné, intuitívne ovládanie, väčšina staníc disponuje spätným prehrávaním a archívom, ktorý je na vysokej úrovni. Vlastné stanice Canal+ Sport, Filmboxy, Sport TV vysielajú vo full hd kvalite 1080p 50 fps a mám info, že kvalita pôjde hore aj u ďalších staníc. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 700 |
|
|
@JuriMne priemerna kvalita nestaci a pre to pozeram Skylink SAT a nie Skylink Live. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 2 547 |
|
|
@Jean RenoJa oboje 😎 |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 725 |
|
|
Halford89Já mám O2 TV, Magenta TV a jsem nad míru spokojen. A přemýšlím o Antik SK (skrz Musicboxy), pokud jich nezařadí O2TV nebo T-Mobile. |
Standa79
|
|
RE: skylink nic nebudeTo je ok. Ja som to sem napísal preto, lebo ten neustály hejt na Skylink je už trápny. Každý nech si platí to čo mu vyhovuje. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 700 |
|
|
Halford89Máš pravdu. Oneplay má Českou ligu proto jsem zrušil Skylink. Plno lidí nemá zájem o fotbal tak jim Skylink stačí. |
Standa79
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|