Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno včera, sekce: Pořady v televizi

AFCON 2025 v TV

Opravdu jsou ty práva tak drahé že u nás žádná sportovní TV nedá nebo proč to nikdo nekoupi?

jean55
Registrace: 11/2018
Odpověď v diskusním vlákně včera

RE: AFCON 2025 v TV

Kup si za 5 ojro Sportdigital, VPNka a máš to vyřešené

bretah
Registrace: 9/2012

@jean55

Kdo chce sledovat a ví jak tak je toho v éteru mraky.
https://liveonsat.com/international-caf-african-cup-of-nations.php

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

RE: AFCON 2025 v TV

https://www.livesoccertv.com/match/mali-vs-zambia/2qa#5209600

Pozerá celý Svet aj Zimbabwe či Zambia ale SK a CZ nie na naších "športových" tv .

Nechce sa im cez sviatky byť v robote a priniesť Africký pohár Národov .

Janci19
Registrace: 5/2008

AFCON 2025

Je to neskutečná ostuda...vysílá to i Bělorusko...jsme snad se Slovenskem jediné z celého světa kdo to nedává.... Hlavně, že chtějí operátoři nekřestanské peníze za sportovní balíčky a mimoevropský fotbal se vůbec nevysílá. Přitom podle nejnovějšího průzkumu jsou globálně nejpopulárnější kluby Flamengo, Corinthians, Boca Juniors, Palmeiras, América M. až na šestém místě Juventus z Evropy...Naštěstí mám možnost to sledovat jinde. Yatím jsem viděl všechny tři zápasy probíhajícího afrického šampionátu a zápasy mají skvělou úroven a padají krásné goly. Jinak včera jsem koukal na finále Brazilského poháru také skvělý fotbal a vynikající atmosféra. Nevím kdy naše sportovní stanice konečně pochopí, že špičkový fotbal se hraje i mimo Evropu.

FI711010
Registrace: 6/2008

@Janci19

odpoveděl jsi si sám. U nás zadarmo drahé. Jen náklady na výrobu budou vysoké a příjmy z reklamy nulové, protože sledovanost nulová. Pár desítek lidí je prostě málo. A že to vysílají v Zimbabwe? Je to jejich mistrovství, u nás se taky ME vysílá.

zzz
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra