Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Chyba po posledním Updatu

Po posledním updatu Aplikace Skylink Live TV v. 12.8.100 (1764761225) / Sony KD 55 XF 9005 to najednou dělá tuhle chybu: doteď když jsem si přehrával ze záložek nějakou nahrávku (která zůstává 7 dní k disp.) a nedokoukal to do konce, tak to zůstalo v paměti a při příštím otevření to pokračovalo tam, kde jsem přestal.
Po tomhle posledním updatu už to v paměti ale nezůstává a vždycky to začíná od začátku.
Může to někdo potvrdit nebo je to chyba jen u mě?
Díky.

kvikes
Registrace: 2/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Chyba po posledním Updatu

Mě to dělá i aplikace v LG OLED B1. Evidentně chyba na straně Skylink. A mám pocit, že teď přes svátky přestávají servery stíhat, protože včera mi kolikrát vypadl CS Film, kde byl Přednosta stanice a dneska byl jeden zásek do černé obrazovky u TV Seznam, kde byla pohádka Jak se budí princezny

Radek97
Registrace: 6/2024

Díky za potvrzení, teď aspoň vím, že není chyba u mě.
Tak budeme čekat, až se Skylink uráčí chybu napravit (jestli vůbec...)

kvikes

Homatics Box taky to nějak blbne při startu aplikace už nemám červený logo SL, ale takový tmavý né že by mi to vadilo, ale něco s tím dělali. :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Jo, taky mám černej start, ale myslím, že je to dokonce lepší, z tý červený jsem myslel, že dostanu rakovinu očí

kvikes

@kvikes

jaký je problém to přetočit do místa,kde jsi končil koukání???

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

Asi ten, že tě nepustí reklama si myslím já.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino

@pierrepetr

Lebo je to menej pohodlne a nema to takto fungovat?

UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@jackino

Přetáčení reklamy - u mě na OnePlay jde přetáčet všechno, ale reklamy jdou až když program není aktuální. To znamená, že ho koukám zpětně.

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

To je možný, ale na Skylink Live jsou reklamy i 2 den takže se musí cca 3 minuty přetrpět pak je vždy upoutávka a ta už přetočit jde , na Antiku jde taky přetočit celá reklama.

jackino

Žádnej, akorát jsem línej :-)

Ne, o nic nejde, jenom mě štve principiálně to, že updaty by měly software vylepšit a ne ho ještě víc dokurvit. A když už to jednou funguje, tak by to taky mělo tak zůstat, ledaže kiks je chtěnej - abychom si vychutnali reklamu znova pěkně od začátku. V tom případě ať jde Skylink do (nevhodné slovo)ky na fialky, myslím, že na to, že každej rok zvedá nájem by mohl v tomto ohledu zákazníkům trochu vyjít vstříc.

kvikes

@jackino

Na OnePlay jsou reklamy i upoutávky v pořadí jako při aktuálním vysíláním. Nijak detailně jsem to nezkoumal, ale zjistil jsem, že někteří moji známí neví, že už ti jde přetáčet. Samozřejmě až po odvysílání, tedy ne on line.

MMorous
Registrace: 10/2019

@jackino

mě jde přetáčet reklama všude mimo primáckých programů

pierrepetr

@kvikes

a dělaj ti to jen rozkoukaný před updatem,nebo i ty dnes rozkoukaný???

pierrepetr

@pierrepetr

Na Skylink Live?

jackino

@jackino

ano...................

pierrepetr

Dnes odzkoušeno na SHARP Android TV Skylink Live SK verze 12.8.100 a vše běží ,jak má. I po úplném vypnutí Tv a vrácení se do uložených složek Tv pouští pořád přesně tam,kde jsem skončil sledování...
;)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Dodatek

Sharp tv rok výroby 2024...

jamess96

@jamess96

Tak mě už to taky tak funguje, pustím rozdívaný film, pustím ho druhý den a je to tam kde jsem skončil. :lookaround:

jackino

@jackino

R^ R^
Jj.
Mi to nikdy neblblo - naštěstí... :)) :))

jamess96

Reklamy na sk

Moc se mi líbí,jak to mají vyřešené Slováci!
Když už blokují přetáčení reklam,za nějaký den je to ODEMČENÉ a reklamy můžeš s radostí přetáčet...
Třeba Dajto tv. Pustil jsem si film s KNIHOVNY asi 4 dny starý a reklamy šly krásné projet.... R^

jamess96

@jamess96

U nás to blokujú len prvé 3 dni, keďže odložená sledovanosť sa meria u nás iba 3 dni po odvysielaní. Ale Markíza má prísnejšie to, že aj teleshopping či upútavky sa z nejakého dôvodu nedajú preskočiť, na kanáloch JOJ to ide bez problémov, blokujú sa čisto reklamné brejky. Ale Skylink by už konečne mohol dať tých prvých 60 sekúnd voľného pretáčania, lebo je dosť otravné že keď chcem v archíve niečo len prebehnúť, tak trvá to čo reklamný blok, to 3 minúty. Rv

SAT: Skylink (23,5°E + 19,2°E), OTT: Skylink Live TV, Telekom Magio TV, Antik TV, UPC TV, Lepší.TV, SledovaniTV, Sweet.TV, VOD: Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+, Voyo.sk

marpo313
Registrace: 9/2024

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra