včera, sekce: Skylink |
|
Chyba po posledním UpdatuPo posledním updatu Aplikace Skylink Live TV v. 12.8.100 (1764761225) / Sony KD 55 XF 9005 to najednou dělá tuhle chybu: doteď když jsem si přehrával ze záložek nějakou nahrávku (která zůstává 7 dní k disp.) a nedokoukal to do konce, tak to zůstalo v paměti a při příštím otevření to pokračovalo tam, kde jsem přestal.Po tomhle posledním updatu už to v paměti ale nezůstává a vždycky to začíná od začátku. Může to někdo potvrdit nebo je to chyba jen u mě? Díky. |
kvikes
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 19 |
včera |
|
RE: Chyba po posledním UpdatuMě to dělá i aplikace v LG OLED B1. Evidentně chyba na straně Skylink. A mám pocit, že teď přes svátky přestávají servery stíhat, protože včera mi kolikrát vypadl CS Film, kde byl Přednosta stanice a dneska byl jeden zásek do černé obrazovky u TV Seznam, kde byla pohádka Jak se budí princezny |
Radek97
Registrace: 6/2024 Příspěvků: 55 |
včera |
|
RE: Chyba po posledním UpdatuDíky za potvrzení, teď aspoň vím, že není chyba u mě.Tak budeme čekat, až se Skylink uráčí chybu napravit (jestli vůbec...) |
kvikes
včera |
|
RE: Chyba po posledním UpdatuHomatics Box taky to nějak blbne při startu aplikace už nemám červený logo SL, ale takový tmavý né že by mi to vadilo, ale něco s tím dělali.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 950 Galerie: jackino |
včera |
|
RE: Chyba po posledním UpdatuJo, taky mám černej start, ale myslím, že je to dokonce lepší, z tý červený jsem myslel, že dostanu rakovinu očí |
kvikes
DNES! |
|
@kvikesjaký je problém to přetočit do místa,kde jsi končil koukání??? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 508 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|