Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Nick jr pouze live tv

Dobry den dnes mi zacalo bypisovat na detskych programech Nick jr, Nickleodeon a Nicktoons ze uz jen pres live tv, oni to nekde avizovali tuto zmenu?

nicon
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink Nick jr pouze live tv

Takisto aj MTV.

Halford89
Registrace: 5/2025

@nicon

Len plaťte, zlatý Antik 👍👍👍👍

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

ak to pôjde takto dalej týmto tempom tak sa komplet Skylink zmestí na jeden TP--- Rv :laughing: a ktomu ako bonus nám to budú púšťať tom kodeku budúcnosti HEVC-265..... :fuming:

maradona
Registrace: 8/2018

@kostik123

Samozrejme, že si zaplatím... a rád. HBO Max, Apple TV+, Premier league, Bundesliga, La Liga, Liga majstrov, F1, WTA... to mi asi Antik neposkytne, že?

Halford89

@kostik123

Díky za info, ale já se ptal na změnu u Skylinku. Tvůj příspěvek mi fakt nepomohl.

nicon

@Halford89

Počkaj, keď ti vyradia Crime & Investigation :))) Resp. čo by si robil, kebyže s Warnermi nepredĺžia spoluprácu a HBO pápá?

CABAL
Registrace: 2/2018

@CABAL

Uvidí sa. Inak ten Crime and Inv počúvam len keď driemem. U mňa idú najviac Nova Sporty... cez víkend sa dá povedať, že furt :laughing:

Halford89

Skylink Nick jr pouze live tv

mě celkem vadí, že skylink zrušil nick jr přes satelit. Děcka to často sledovali. Skylink live si sami nespustí.

jarek2904
Registrace: 12/2016

@CABAL

Inak mne sa z ostatných služieb páči Play tv... ak by som mal nad Skylinkom zlomiť palicu, tak by som si objednal práve túto službu. Antík nikdy.

Halford89

https://www.parabola.cz/clanky/8141/skylink-kanaly-mtv-global-nickelodeon-presun-z-dth-na-ott/ , napríklad tu je o tom zmienka aktuálne na hlavnej stránke parabola.cz :lookaround: .

Janci19
Registrace: 5/2008

@Janci19

Jo jo az na to,ze asi 45 minut potom co jsem polozil tady ten dotaz😉

nicon

nicon

Si pomohol vytvoriť článok , už dávnejšie Skylink aj ostatní provideri dali najavo že satelit pôjde do úzadia a do popredia pôjde IPTV či OTT - nižšie náklady , tak žiadne prekvapenie že do Skylink dal do svojej Skylink live tv , čo sa týka informovanosti tak to není od nich žiadná hitparáda :))) .

Janci19
Registrace: 5/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra