DNES!, sekce: Jiné placené TV |
|
Octagon SX888 IP WLZnámemu som začiatkom roka dal IPTV líniu 10 000+.Línia fungovala asi tri týždne,potom prestala fungovať.Prijímač som zobral k sebe.Mám internet Antik,u mňa línia hneď nabehla.Išiel som k známemu vyskúšať prijímač,línia nenabehla.Má internet Orange optika.Skúšal som prijímač u rôzných internetových providerov(02,Telekom,Orange),všade línia fungovala.Línia je cez XTREAM.Stalker funguje v pohode.Kde môže byť problém? |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 423 |
DNES! |
|
@stamarJedna z možností je, že tú web linku Orange blokuje?!Minule som sa stretol tiež z podobným problémom (nefungovali čínske iptv) na optike od Telekomu, ale nakoniec bola chyba na čínskom serveri - číňan tvrdil, že ich napadli hackeri, Nakoniec čínani zmenili web adresu pripojenia a bolo vyriešené. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 281 |
DNES! |
|
@mmiriboyDá se přístupnost té linky prověřit např. na počítači? |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 835 |
DNES! |
|
@tornyTak takto som to neriešil - overovať funkčnosť linky cez PC, ja pri problémoch komunikujem písomne priamo z predajcom.VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 281 |
DNES! |
|
@stamarOn ten Xtream je v octagonu pomalý zkus tu lajnu dát do edemu.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 006 Galerie: jackino |
DNES! |
|
RE: Octagon SX888 IP WLI ja som komunikoval s predajcom.Oni(Honkong) nemajú žiadny problém.Táto línia funguje aj v Homaticse,Octagone,Ucla Ustyn...Myslím línia od tohto predajcu.Každý máme inú.V Orange mu tvrdili,že oni nič neblokujú. |
stamar
DNES! |
|
@jackinoV iných Octagonoch funguje v Xtream v pohode.Ja vo svojom Homaticse idem tiež cez Xtream code.Ale zas nie je to Octagon.Mám 4K. |
stamar
DNES! |
|
@stamarAj kradnúť sa mosí umět. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 332 |
DNES! |
|
@bretah9 línii funguje,desiata nie,aj majster tesár sa utne. |
stamar
DNES! |
|
@stamarTak nevím, ale u mě v Octagonu nic moc mám to v Homaticsu a jedu to na IM Player a vše OK.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 006 Galerie: jackino |
DNES! |
|
@jackinoNiektorým známym,ktorí majú OCTAGON to funguje bez problémov.Ja to mám v Homaticse cez Tivimate. |
stamar
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|