DNES!, sekce: Zkušenosti |
|
sat au parabolaDobry den panove chcem sa spitat aka farba ide na alu parabolu, Dakujem |
imrich
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 47 |
DNES! |
|
RE: sat au parabolaHlavne by som dal svetlú. Pri tmavej by to mohlo robiť problém v lete pre konvertor. Ja by som to striekal ako maľoval. Hlavne, aby tam nezostávalo kvapky. Ďalej takú, čo je odolnejšia a vodou odpudiva. P S. Píše sa "spýtať" |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 465 |
DNES! |
|
@tomkook Tomko spytat ,ok |
imrich
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 47 |
DNES! |
|
@imrichJednoznacne tmavu farbu co ti nebude odrazat teplo do konvertoru ako svetla farba kedy ak sa dostane lnb do ohniska neprezije |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 658 |
DNES! |
|
RE: sat au parabolaMôže byť aj šedá. Hlavne to musí byť matná, nie lesklá. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 593 |
DNES! |
|
@imrichto je hliníková netreba žiadnu farbu , mám 2 také a stále ako nové, hliník nehrdzavie, |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 381 |
DNES! |
|
@imrichHlavne prasková ktorá neobsahuje kovy a vypaluje sa v peci pri 200 stupnoch C. |
Kolek
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 117 |
DNES! |
|
@imrichPouži nelesklú svetlú šedú polyesterovú práškovú farbu... Môžeš použiť aj akrylovú... Nanes striekaním v jednej až v dvoch tenkých vrstvách...Jedna hrubá vrstva zmenší signál o 1-2 dB ...Predtým očisti, odmasti... Ak potrebuješ novú farbu, pretože je pôvodná farba olúpaná a len ti vadí jej vzhľad, radšej nič nerob... Hlavne sa vyhni hrubému smirkovaniu a brúseniu... Potom kúp radšej rovno novú... @sky59 Práve tmavá farba paraboly bude konvertor značne prehrievať a môže prísť k jeho zničeniu... Tmavú parabolu použijeme vtedy ak je celodenne ukrytá pred priamym slnkom a potrebujeme aby splynula s tmavým pozadím... DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 162 Galerie: Maneto |
DNES! |
|
@Manetoktoré družice môžeš prijímať ak je nie otočená parabola k slnku? satelitné asi ťažko, konvertor je len na krátky čas 2x do roka priamo v ohnisku paraboly, mne preto žiaden neodišiel |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 381 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|