Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Web skylink a pristup k zakaznikom

Zdravim vospolok, ako sa vam paci novy "web" skylinku ? Zrusena moznost platby cez GoPay, zrusena moznost dobijania kreditu, primarna karta ma moznost len platby kartou (udajmi z plastu) a PayPal, karty next maju aj moznost online bankoveho prevodu...vlanie na hotline je uplna strata casu, kefemlejnek ani nepusti k slovu, mele si svoje, vobe ju nezaujima co jej clovek hovori, tvrdi uplne nieco ine ako to na co sa pozeram a robim tona zivo...skvela inovacia, doteraz som si dobil kredit jednou bezpecnou platbou a potom z neho realizoval uhrady za jednotlive karty hlavnu a next, teraz musim urobit tri platby separatne a trikrat platit banke poplatok, plus platit udajmi z plastu bankovej karty...Tak ma napada chcu vyhnat aj ten zbytok zakaznikov co im zostal ?

Shrek7
Registrace: 2/2013
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 168
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Web skylink a pristup k zakaznikom

Teraz som pozeral jednu moju neaktívnu (nie prepadnutú) kartu a skutočne sa nedá dopátrať, k akému dátumu bola naposledy aktívna. To je teda dosť nepríjemné. Spýtam sa Skylink-u.
Okrem toho už ani nikde nevidím uvedené miesto inštalácie.

Frank11
Registrace: 2/2009

Bože ľudia, teraz som celý web Skylinku dôkladne prezrel a podľa mňa ešte nie je všetko na 100% funkčné a dotiahnuté do konca.

Halford89
Registrace: 5/2025

@Halford89

Tak prečo to spúšťajú, keď to nemajú funkčné?

Frank11

Klasika jak odrbat zákazníka

Dnes po ránu kontrola stavu účtu karty Skylink a původní předplatné zaplaceno do 14.9.2027.
Najednou zkráceno do 14.1.2027 a rázem jsem, tak přišel o rovných 8 měsíců! :fuming:

Old Master
Registrace: 1/2005

Snažil som sa im napísať cez chat. Na moju otázku:
"Prečo sa nedá zistiť k akému dátumu bola v súčasnosti neaktívna (nie neplatná) karta naposledy aktívna?" mi tá slávna AI (už tam nie je konkrétna osoba) odpovedala:
"Zkuste prosím přeformulovat Váš dotaz."
Nepomohlo ani preformulovanie na:
"Chcem zistiť dátum, kedy bola neaktívna karta naposledy aktívna. Predtým to nebol problém, teraz to nemôžem nájsť."
a:
"Kedy bola moja karta naposledy aktívna. Chcem dátum."
Takže bude treba napísať priamo e-mail. Uvidíme čo odpíšu.

Frank11

V kontaktnom formulári je telefónne číslo a model satelitného prijímača už povinný údaj.

Frank11

spuštěn nefunkční polotovar, kterého problémy se aktuálně řeší. Nechápu potřebu měnit něco, co funguje 15 let. Rv

RAFI007
Registrace: 1/2006

@Frank11

Treba sa na chate nechať prepojiť na živého operátora. Stačí to tam tej AI napísať.

Palo232232
Registrace: 6/2025

@jackino @Frank11

Jackino, reagoval som najprv na Teba na tu 1-mesacnu platbu, ale to ste si uz medzitym vydiskutovali. Ja som to tiez tak robil, teda platil len na mesiac, ale tiez som to myslel primarne pre satelitnu TV. Internetovu Skylink Live som si zatial samostatne neplatil, aj ked ju uz tiez vyuzivam, ale skor na videoteku ako na live prenosy.

Presne toto s tym nezobrazenym datumom posledneho aktivneho dna na karte ma hneva najviac, lebo pokial by karty vypadavali zo systemu po roku neaktivneho pouzivania ako doposial, tak je to dost problem a tento udaj mi tam naozaj, ako aj Vam viacerym, najviac chyba.

Potom spravne poznamenane myslim, ze Frankom11, ze nie je tam miesto instalacie - teda region. Opat informacia, ktora vypadla. V inom vlakne som sa trochu postazoval, ze minuly rok mi to Skylink zmenil po 20-tich rokoch z ceskeho na slovensky region a to teda v tom case (2005) bol dost velky problem zariadit tuto registraciu, ked som tam napr. nemal rodinu (co som ani v tom case nemal). Tak ma to dost sklamalo. Tym padom teraz mam vsetky karty so slovenskym regionom, co je skoda. Neviem, ci sa to da este nejako zmenit na tej konkretnej alebo ktorejkolvek karte a za akych podmienok. Vsetky karty mam typu Irdeto ICE.

A posledny nedostatok, ktory som si tam vsimol, ale to je skor taky opticky je, ze uz nie je moznost vidiet prehladne vsetky karty v tabulke. Ked si date odkaz - Sprava uctu a kariet hore - tak predtym tam boli v prehlade vsetky karty aj s tymi datumami, teraz ich musite po jednej prepinat. A niekedy ani nevidite predplatene sluzby, musite klikat dolu na odkaz - Vstupit do zony, aby to ukazalo. Ale to je detail oproti tomu, co som pisal vyssie.

Dufajme, ze to naozaj nie je uplne finalny produkt, lebo inak naozaj palec dolu za to - aj ked to moderne vyzera, ale co z toho, ze...

kolle

@kolle

Región sa dá zmeniť, teda aspoň mne sa dal ešte v januári 2026.
Mal som tiež dlhodobo pôvodne CZ, ale oni sami mi ho zmenili začiatkom roku na SK, pretože som platil v €. Vraj aj posielali nejaký e-mail o nutnosti to zosúladiť (teda platby v Kč, čo nie je problém), ale ja som taký e-mail nezaregistroval ani v spame. Nebol však problém urobiť zmenu registračných údajov a vrátiť miesto inštalácie späť na CZ s budúcimi platbami už v Kč.

Frank11

@Palo232232

Odkiaľ mám vedieť, že treba napísať, že chcem živého operátora?
Ale napísal som im na kontaktný formulár.

Frank11

@Frank11

A ako miesto instalacie si okrem CZ dal aj nejaku konkretnu cesku adresu a musel si spravit novu registraciu pod .cz domenou Skylinku alebo si si to mohol nechat na povodnom ucte s ostanymi slovenskymi kartami? Inak dik za info. Len kto vie, ci to bude mozne aj v tomto novom systeme, ked su tam (aspon zatial) viditelne rozdiely.

kolle

Mne doteraz info o vypnutí karty s dátumom chodilo do mailu. Tie som si odkladal.
Ani mne nedošiel žiaden mail, že mi zmenili región karty, lebo som platil v €urách. To som zistil, až keď som sa nevedel prihlásiť do Skylink Live CZ a na karte nabehli Markíza a JOJ. ;P

Spacer
Registrace: 9/2017

Uvidíte keď značka Skylink zanikne a bude Canal+, máte sa na čo tešiť :laughing:

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@kostik123

No a? Ja sa aj teším.. budú ďalšie tematické stanice Canal+.

Halford89

@Halford89

To by bolo fajn, ten Skylink je tragédia čo predvádza....

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

@kostik123

Ale prd je tragédia :laughing: :laughing: :laughing:

Mám európsky futbal, formulu, motorky, wta (zajtra začína Indian Wells), HBO a Apple TV+.

Ja som spokojný na 105 R^

Halford89

@Halford89

Apple TV mám grátis ku Canal+ R^ Okrem toho ešte Prime Video (dobré ceny a zaujímavé filmy a seriály)+ One Play CZ.
ten Skylink by mal čo najskôr skončiť... dúfam.

kostik123

@kostik123

Neviem, prečo by mal Skylink skončiť. Ak nepotrebuješ satelitné vysielanie, tak ťa to vôbec nemusí zaujímať. Je veľa ľudí, ktorým stále satelitné vysielanie z viacerých dôvodov vyhovuje. Ešte pred nedávnom si tu dával asi 387 príspevkov o "zaručenom spustení JOJ ŠPORT 2" A teraz tu zrazu dávaš, že Skylink by mohol už aj skončiť. Vôbec nerozumiem tvojim myšlienkovým pochodom. Ja keď som spokojný so satelitným vysielaním, nebudem tu písať, že ostatné IPTV a STREAMY by mohli skončiť. Každý nech si platí to, čo mu vyhovuje.

Palo232232
Registrace: 6/2025

Skylink new web

Trochu som to pozrel, vzhľadovo to vyzera ok, aj som tu našiel odpoveď prečo mi zrusuli predplatne platené mesacne.. (ukončenie spolupráce GoPay zrejme)

Prehľad kariet, najprv som myslel ze mi ich vymazali, potom som ich našiel prepínaním po jednom v tom Prehľade.. Ale vyzera to tak ze default kartu dava Nagra CAM803.. lebo tu som videl ako prvú po prihlásení prvykrat po redizajne..

Fakt, miesto inštalácie zmizlo, no snáď to nebol zámer.. Zmeny regiónov, na oboch účtoch mam menu CZK, tak chvalabohu,ze mi nezmenili region..

Som zvedavy co ďalej bude, kolko zaplat daju, alebo to nechajú, lebo im to takto vyhovuje.. Skoda,ze stale sa potvrdzuje, inovácia = dva až tri kroky spat oproti tomu co dobre fungovalo.. :((

Mopky2
Registrace: 10/2015

@Palo232232

Ahoj, pre boha písal som, že i to vravel známy čo pracuje v Ostrove na zákazníckom centre... nebolo to z mojej hlavy... Dám ti na neho kontakt a zavolaj mu...

kostik123

@Palo232232

Značka Skylink ako taká má zaniknúť, písali o tom ak to nevieš.

kostik123

@kostik123

Sa čudujem, že Skylink nezanikol hneď ako spustili samostatnú službu Canal+, lebo živiť Skylink Live Tv a Canal+, teda dve takmer totožné služby, mi príde dosť divné.

Halford89

Pre Sirda a PJK:
Na webe Skylink som našiel toto:
"TIP: Nemusíte čekat na konec předplatného!
Zvolíte-li opět stejný balíček, začne vám nové předplatné běžet až po uplynutí toho stávajícího. Zvolíte-li si vyšší balíček, pak se nevyčerpaná část automaticky přepočítá na nový balíček a úměrně prodlouží vaše nové předplatné období."
Takže asi preto zrušili možnosť nastaviť si odkedy chceme, aby nová platba bola aktivovaná.

Čo sa týka neuvedenia dátumu, kedy bola karta naposledy aktívna, práve včera som tento problém riešil u jednej svojej karty, ktorú udržiavam pri živote raz ročne na CZ regióne. Vedel som, že jej platnosť mala končiť niekedy v marci, ale teraz na novom webe to už nie je vidieť. Tak som si musel ísť do internetbankingu pozrieť históriu platieb, kedy v marci 2025 som vykonal platbu kartou na účet Skylink. Ale je to fakt nepraktické a pri minuloročnej možnosti odložiť dátum aktivácie aj nie úplne presné. Toto budú s dočasne neaktívnymi kartami musieť vyriešiť, lebo inak mnohým tieto karty prepadnú, keď nestihnú včas zaplatiť.

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

@krtík

"TIP: Nemusíte čekat na konec předplatného!
Zvolíte-li opět stejný balíček, začne vám nové předplatné běžet až po uplynutí toho stávajícího. Zvolíte-li si vyšší balíček, pak se nevyčerpaná část automaticky přepočítá na nový balíček a úměrně prodlouží vaše nové předplatné období."

To je mi známé, ale vadí mi, že si např. dneska zaplatím programy a chci aby byly aktivní od soboty, tak to už nejde jako dřív.

sirda
Registrace: 11/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 168

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra