Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno DNES!, sekce: Antik Sat

Joj Cinema

Nebola náhodou nejaká zmena , resp. som nikde nič nenašiel pri hore uvedenom TV programe ale po novom mi pri tejto tv hodilo odpočet 5 minút- promo . nevie niekto či bol program preradený do iného vyššieho balíka poprípade či sa nevráti do základu . Vďaka za skoré odpovede.

Sk Jano
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně DNES!

RE: Joj Cinema

V balíčku SMART funguje JOJ CINEMA bez problémov... Pokiaľ viem, v najlacnejšom balíčku MINI táto tv nie je.

Palo232232
Registrace: 6/2025

Sekcia Antik Sat a ty tu pleties skylink...
Potvrdzujem ze JOJ Cinema je z nejakeho dovodu medzi promo kanalmi, v Antiku mam najnizsi balik. Co je sranda tak JOJ Cinema +1 je stale funkcna zabudli na nu alebo slo o omyl

Simm
Registrace: 12/2019

Ja si musím výnimočne Paliho zastať.😂 Autor akosi zabudol spomenúť operátora. Tak potom čo...? Máme si operátora a balík z prsta vycucať ?

Halford89
Registrace: 5/2025

Prispevok je v sekcii Antik Sat ale tak beriem :))) :)))

Simm
Registrace: 12/2019

@Halford89

Tak asi ak je to v sekcii Antik Sat, tak to zrejme Skylink nebude. Chce to len trochu viac všímavosti.

Frank11
Registrace: 2/2009

@Frank11

Aha... Máš pravdu... fakt som si to nevšimol :)))

Halford89
Registrace: 5/2025

@Simm

Tak já mám jen ten balík za registraci když to ještě šlo a každý měsíc je tam pár programů promo teď mi jede RealMadrid TV,Epic Drama,Filmbox,Film Bos Star. :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra