DNES!, sekce: Antik Sat |
|
Joj CinemaNebola náhodou nejaká zmena , resp. som nikde nič nenašiel pri hore uvedenom TV programe ale po novom mi pri tejto tv hodilo odpočet 5 minút- promo . nevie niekto či bol program preradený do iného vyššieho balíka poprípade či sa nevráti do základu . Vďaka za skoré odpovede. |
Sk Jano
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 396 |
DNES! |
|
RE: Joj CinemaV balíčku SMART funguje JOJ CINEMA bez problémov... Pokiaľ viem, v najlacnejšom balíčku MINI táto tv nie je. |
Palo232232
Registrace: 6/2025 Příspěvků: 238 |
DNES! |
|
RE: Joj CinemaSekcia Antik Sat a ty tu pleties skylink...Potvrdzujem ze JOJ Cinema je z nejakeho dovodu medzi promo kanalmi, v Antiku mam najnizsi balik. Co je sranda tak JOJ Cinema +1 je stale funkcna zabudli na nu alebo slo o omyl |
Simm
Registrace: 12/2019 Příspěvků: 26 |
DNES! |
|
RE: Joj CinemaJa si musím výnimočne Paliho zastať.😂 Autor akosi zabudol spomenúť operátora. Tak potom čo...? Máme si operátora a balík z prsta vycucať ? |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 838 |
DNES! |
|
RE: Joj CinemaPrispevok je v sekcii Antik Sat ale tak beriem |
Simm
Registrace: 12/2019 Příspěvků: 26 |
DNES! |
|
@Halford89Tak asi ak je to v sekcii Antik Sat, tak to zrejme Skylink nebude. Chce to len trochu viac všímavosti. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 697 |
DNES! |
|
@Frank11Aha... Máš pravdu... fakt som si to nevšimol |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 838 |
DNES! |
|
@SimmTak já mám jen ten balík za registraci když to ještě šlo a každý měsíc je tam pár programů promo teď mi jede RealMadrid TV,Epic Drama,Filmbox,Film Bos Star.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 103 Galerie: jackino |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|