Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

EPG u HBO na Skylinku

Zdravím páni už dlhšiu dobu mám problém s EPG na HBO1, 2 aj 3 na Skylinku. Mám Ab Cryptobox 750 HD, nezobrazuje popis k filmu ale len mená hercov. Mám chybu len ja alebo je to majú všetci?
Ďakujem

daali
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: EPG u HBO na Skylinku

Nemáš... tento problém trvá už dlhšie a takisto je to aj v Skylink Live TV.

Halford89
Registrace: 5/2025

Ďakujem R^ R^

daali
Registrace: 2/2011

EOG Skylink vseobecne

Tak ja už minimálne asi mesiac pozorujem, ze mi chýbajú niektoré dni. Pozeram EPG napr. Pondelok,utorok, su cele az po streda večer a zrazu to pokračuje napr. Piatok ráno.. proste štvrtok tam nue je.. Robi to na Novach, Seznam... na týchto som to zbadal..

Prijimac VU+ Ultimo4K, OpenPli 8.3, SW revíziu datumovu musim pozriet asi JANUAR 2026..

Robí to aj Vam? Ze si listujete EPG a chyba tam polka a viac dňa? Iba Skylink mi to robi..
UPC kabel je v pohode..

Mopky2
Registrace: 10/2015

Teraz posledné dni, po poslednom upgrade Skylink Live TV, pozorujem v PC verzii chyby v tom, že keď dám počas LIVE vysielania pauzu a chcem ísť dozadu, tak sa nezobrazí časomiera, musím dať refresh.
Je to dosť otravné, keďže spätné prehrávanie využívam pri futbalových zápasoch.
Takisto zjednotili záložky, čiže záložky vo videotéke a záložky v archíve dali dokopy. Ak máte uložených viac titulov, tak je to teraz všetko v kope a je to nepriehľadné.
Fakt nerozumiem prečo toto urobili. Vývojári zrejme len vykazujú činnosť, že akože niečo robia.🙄🙄🙄

Halford89

@daali

Toto robia na HBO tak od jesene 2025. Podľa mňa sa vykašľali na zákazníkov. Po Veľkej noci som už ročný balík HBO práve kvôli tomu nepreplatil.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

@Mopky2

Mne to robí tiež, ale stačí prepnúť na inú stanicu a po cca minute sa vrátim a už je to natiahnuté. Hlavne mi to robí na DVB-T2 ktoré mam iba ako zálohu a na DVB-T2 málo chodím.

U mňa zase jak na Skylinku, tak na DVB-T2 v nedeľu večer po losovaní sportky na CT1 kolem 22:00 hod. nenabehne názov krimi filmu na informačnej lište aj keď ho predtým v EPG zozname vidím. Mám tam vždy losovaní sportky. Keď krimi film skončí, tak už je zase vše OK.

Crescenzio

@Crescenzio

EPG ma vôbec netrápi. Všetko si pozriem na ČSFD

Halford89

@Halford89

A nie je to návrat o 15 rokov dozadu?

Crescenzio

DM900 OpenATV X.X možnosť výberu EPG, Časovača, Zmena Štýlu, Cool Vyhľadávania, všetko OK...
Ani sinepamätám žeby to niekdy nefungovalo... ;)

DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@Maneto

HBO1,2,3 na Skylinku ti vždy zobrazuje popis k filmu ? O tom je téma.

RAFI007

@RAFI007

Snáď nechceš popis deja... To ti nestačí názov filmu, režisér a obsadenie hercami ? Popis deja filmov, ktoré už boli toľkokrát reprizované, že ich každý musí poznať už naspamäť...?
Na iných filmových kanáloch mi práve ten popis vadí, pretože niekoľkými slovami je zhrnutý celý film a to zhrnutie sa niekoľkokrát opakuje...;)

DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@Maneto

Na ČSFD som už registrovaný niekoľko rokov, vždy keď idem niečo sledovať, tak si to tam nájdem, pozriem hodnotenie, je tam aj odkaz na hodnotenie IMDb, prečítam si obsah a recenzie užívateľov, ktorých mám v zozname medzi obľúbenými. Na základe tohto sa rozhodnem, či daný titul budem sledovať alebo nie. Samozrejme, niekedy sa nenechám ovplyvniť.🙄 A potom nadávam🤡

Halford89

Číst tady některé příspěvky je pro mě poslední dobou docela utrpení.
Jednou z klíčových funkcí EPG by mělo být,že poskytuje podrobný popis děje a herecké obsazení.
Nepotřebuji podrobný popis děje. Stačí mi popis ve dvou větách a hlavně žánr o jaký film jde.
Nic z toho teď HBO na satelitu u Skylinku u novějších filmů a seriálů nemá,takže mi to vadí.

Yves
Registrace: 11/2019

EPG vseobecne

Tak ja tiez u EPG ocakavam info : nazov filmu ,herci, strucny opis a rok vydania.
Kukol som EPG na Skylinku a naozaj je to strohe..
Neviem co robili, ale podobne slabe je to aj u UPC kabli na vsetkych staniciach, velakrat len nazov, dlzka, a ktora epizoda. To je vsetko..

U SkyLinku - Celkovo by bolo fajn, keby to EPG aspon vratili do stavu dobreho, ake bolo.. Nie to co je teraz..
Ja ho vlastne vyuzivam aj na nastavenie si nahratia, co ma zaujme...

Mopky
Registrace: 11/2009

Máte někdo přehled, jak je to u jiných providerů?

torny
Registrace: 3/2018

@YVES

R^ R^ R^

Dagy2
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra