, sekce: Pořady v televizi |
|
la liga 2026/2027 TV pravavčera komentátor na novasport povedal, že vidíme sa v dalšej sezone, takže nova to bude mať dalej? |
saullerist
Registrace: 9/2019 Příspěvků: 20 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
|
|
@saulleristBol by som rád keby to aj tak ostalo. |
sun26
Registrace: 4/2026 Příspěvků: 133 |
|
|
@saulleristJe to vysoko pravdepodobné. A úprimne by som bol tomu aj rád. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 957 |
|
|
@saulleristmohl něco poplést |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 12 047 |
|
|
@saulleristnebo že by komentátor přešel ke konkurenci |
dawis77
|
|
@dawis77Prestal som veriť, že to pre naše územie bude mať len Disney, sme príliš malý trh. A ak by to tak bolo, tak by som ďalších 10€, či koľko Disney stojí, určite neplatil.Teraz som si priplatil 3€ aby som na HBO Max mohol sledovať Roland Garros. |
Halford89
|
|
@Halford89Tak možno pri LM sa dohodne Disney s Nova Sport uvidíme.9/2027 je ďaleko tak nechám sa prekvapiť. |
sun26
|
|
@sun26No veď uvidíme.Inak ten tenis na HBO Max 👍👍👍 Môžem len odporučiť. |
Halford89
|
|
RE: la liga 2026/2027 TV pravaPsal sem to tady přes třemi měsíci že La Liga zůstává |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 854 |
|
|
@saulleristna 90% áno,ale officiálne sa to zas dozvieme pár týždnov pred štartom ligy...čiže niekedy v auguste/srpen ked bude novasport robiť reklámne uputavky a ked budú mať tlačovu správu,že načo sa môžme tešiť v novej sezóne... |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 400 |
|
|
@Halford89Ďakujem za tip dnes už sezóna končí škoda.Druhá začne až cca v polovici augusta takže do tej doby možno dám to Voyo Maximum HBO MAX som mal keď boli ZOH 2026 tam to bolo ok. |
sun26
|
|
@sun26HBO Max mám k balíku Premium, keď sú grandslamy, tak si priplácam 3€. Majú to ďaleko lepšie poriešené ako Canal+, žiadne eventové stanice, odvysielajú streamov koľko treba nato, aby odvysielali všetko.Sa pozri teraz na Premier League, všetky zápasy súbežne a všetky Canal+/Skylink jednoducho neodvysiela, zato všetko bachli do konferenčného prenosu 🤡🤣 |
Halford89
|
|
@sun26s tim fakt nepočítej že se s něma Disney+ ohledně LM domluví,to ani náhodou! |
dawis77
|
|
@dawis77S tým nerátam ani ja iba žeby to dávali potom ako benefity ako to má teraz Telekom po prípade sekciu Disney + Sports. |
sun26
|
|
@Halford89Nemáš pravdu konferenční přenos je na C+4 na ostatních programech jsou normálně Live celé zápasy.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 163 Galerie: jackino |
|
|
@jackinoAno... ale nie všetkých 10 |
Halford89
|
|
RE: la liga 2026/2027 TV prava10 zapasov v rovnakom case je jedenkrat za sezonu...UPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 888 |
|
|
RE: la liga 2026/2027 TV pravaFrancúzský CANAL+ nemá problém odvysielať 10 zápasov na Live+ 1-18 tak isto aj Polský CANAL+ nemá problém odvysielať 10 zápasov na svojich CANAL + Extra 1-18 ale tu stačí odvysielať 7 Z 10 veď je to raz za rok , áno to je ale ludia ktorí si to platia to chcú všetko naživo aby si mohli vybrať . 3 zápasy zo záznamu až tak im "záleží " na abonentoch . V CZ či v SK majú tie tímy svojích fanúšíkov a nemohli celý zápas vidieť naživo iba pár minút v konferenčáku a zo záznamu o 19:55 . To jak nova skúpí práva ale aby to všetko vysielala sa tvári že sa to nehrá . Dnes v noci NBA a to 4.zápas Finále Západnej Konferencie! majú práva nova na 6tich! programoch nedávavajú NBA až zajtra o 12hod na obed väčšina národa v škole či v práci . Horších vysielatelov a vysielanie športu nemá na Svete nik iba CZ a SK . Áno niekto si povie kašlať na 3 zápasy Premier League ale tu ide o to človek si platí a nevidí a mediálné hyeny ukazujú že sú im platiací diváci UKRADNUTÍ a NEZÁLEŽÍ im na nich jedinné na čom im záleží sú peniaze-predplatné . Kvalita vysielania stojí za 💩 Voyo pixelovanie a rozmazaný obraz ... , nevedia vysielať 60fps či 1080p , nechcú vysielať v 4K a budú sa čudovať že ludia si platia zahraničných providerov 🤡 (DAZN - NHL.TV & NFL Game Pass , NBA LEAGUE PASS, MLB.TV ...). Načo si mám platiť balíček programov keď to dnes nova neodvysiela NBA naživo a to cez OTT si tam môže dať hocikto aj 100 streamov keď má práva a vysielať nech to pustia aj v mardarinčine ale nech to vysielajú . Kupujú práva iba na to aby to konkurent nevysielal , dokonca to nevysielajú aj keď práva na to majú kúpené . Keď kúpia na niečo práva sa s tým vychvalujú a akonáhle majú vysielať FINÁLE ZÁPADNEJ KONFERENCIE NBA nemajú sa k činu príde Finále NBA a honostne sa budú pýšiť tým vysielame NBA , vysielate iba to čo sa Vám hodí . Fanúšík sa zariadí milé hyeny mediálné , kašlať im na ich predplatné inde je to drahšie ale vysielajú všetko nie ako kinder pseudomanažeri v CZ či na SK . |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 927 |
3dny |
|
RE: la liga 2026/2027 TV pravaJanci19 Nova nemôže vysielať finále západnej konferencie lebo práva mimo USA má amazon prime video, celú sezónu tam sledujem NBA, amazon to čo vysiela v usa tak vysiela globalne + v europe a azii maju každý rok exkluzívne jedno finále konferencie a v niektorych krajinách aj finále. |
Drevak
Registrace: 8/2025 Příspěvků: 4 |
3dny |
|
@black13aAle Canal+ to má u nás šalamúnsky odprezenetované. Síce sľúbi odvysielať všetky zápasy ale nie priame prenosy.🤡@Janci má pravdu... tie kluby tu majú svojich fanúšikov a nie sme hádam zákazníci druhej kategórie. Pozri si web Canal+ France... len som čumel ako majú svoju OTT službu nabitú. |
Halford89
3dny |
|
@Drevakna to Amazon Prime to jde komplet včetně US reklam? Nebo je tam při reklamách jen statická obrazovka, jako je na DIsney a sportu tam. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 027 |
3dny |
|
@Halford89A videl si aj mesačné poplatky? Neviem, či by sa uživili u nás s takými cenamiT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 818 |
3dny |
|
@peterskNo veď videl. Keď to zrátam v našej domácnosti, tak Skylink Premium 24.90€, Next karta 4.40€, Play TV balík M 4.99€ (kvôli žene a archívu Markízu Klasik), Youtube Premium rodinný 15.99€. V súčte 50.28€ + internet 17€.Canal+ France všetko vychádza na 59.99€ mesačne (prvých 12 mesiacov), potom 75.99€. Francúzi sú so svojimi príjmami samozrejme niekde inde. |
Halford89
3dny |
|
@peterskEšte v tej cene majú Apple TV, HBO Max, Netflix, Paramount+Šport vyzerá, že tiež všetko. Na takto bohatý obsah je to veľmi dobrá cena. |
Halford89
3dny |
|
DrevakV US to vysielal NBC/Peacock 4.zápas západnej konferencie https://www.youtube.com/watch?v=weK9V70Zy_cTo kúpia globálné práva na NBA na jeden zápas finálé západnej konferencie aby to väčšina ludí nevidela ? O Amazone s právami viem ale že to takto do detailu kto má aký zápas nie a že sú ludia zvyknutí že to ide všetko na nove čo sa týka NBA . Oháňajú sa tu v CZ a SK že len nova má práva na NBA a hla Amazon má jeden zápas , mne je fuk ja som to videl . Len by to chcelo viac informovanosti zo strany držitelov práv , sat webov , tu u Nás nova a v tomto prípade Prime Video . Vyriešili by to ak by streamovacie služby boli súčaťou balíčkov providerov ktorí majú pre naše územie práva aby nebol v tom taký guláš pre väčšinu obyvatelstva , alebo by to stačilo mať spomenuté na webe pred sezonou článok u poskytovatelov tv služieb . V zahraničí je normálka ak majú práva streamovacie služby provideri sa s nimi snažia dohodnúť a ponúknúť svojim abonentom za lepší peniaz alebo súčať balíčka tak ako tu v spomínanej francúzskej ponuke CANAL+ .Polsat Box v Polsku má napríklad ako v CZ Vodafone myslím Max Premium súčasť balíčka/kov a nemusia si abonenti priplácať za 4K/Dolby Atmos , to Skylink SK a Telekom SK ešte nenapadlo keď bolo HBO Go bola tá kvalita 4K/Dolby Atmos súčasťou balíčka jak u Skylinku tak aj v Telekome zmenili to , tak ludia tiež zareagovali na ponuku |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 927 |
3dny |
|
RE: la liga 2026/2027 TV pravaNBA v USA od tejto sezony vysiela NBC/Peacock ABC/ESPN a Prime Video na 11 sezon s tým že Prime Video ma na svoje zapasy globalne prava + v EU a Azii budú 11 rokov vysielat celú jednu sériu z finále konferencii aj ked ich v USA v tom danom roku nevysielaju a v niektorých štátoch aj Finále NBA. Čo sa týka samotnych zapasov na Prime Video tak kvalita a komentar super,aj predzapasove studia a ked je v USA reklama tak tu vidite zaber na palubovku a rozpravaju zatial komentatory z UK feedu. |
Drevak
Registrace: 8/2025 Příspěvků: 4 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|