3dny, sekce: Zkušenosti |
|
Kódování poradů v analoguAhoj lidi!!!Pro vás všechny trošku vzpomínky,ať to tady trošku ožije a i trošku nostalgie... Zde je Canal+ v levé pulce a kódovací systém Discret11,který používaly italské tv hlavně při živých sportovních přenosech. A v pravé? To snad pozná každý správný sateliťák.. Redakci se předem omlouvám za vloženy odkaz... Díky https://youtu.be/tm_cqp9qyws?is=DOKg34O4CbUxDmSg _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 081 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
včera |
|
jamessAsi máš na mysli Pace MSS 1000.Vstavaný pozicionér,2x slot VC1 a koncový HiFi zosik. Ten som montoval iba tým najbohatším osobám. T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 791 |
včera |
|
@P 222Nene,kamaráde.I ten originál pro Multichoice označení si již nepamatuji,ale bude to asi ten co máš,tak ten má equalizer. Je to v menu ... Měl tři a nebo pět pásem... Ale hrál,jako (nevhodné slovo)-nádhera. _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
včera |
|
jamessŽial nemám ovládač, tak sa neviem dostať do menu.Ale matne si spomínam, že tá vymoženosť tam bola.. Tisícka mala equalizér priamo na displeji. T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 791 |
včera |
|
@P 222Ten naultichoice to měla v menu a to sis musel otevřít pochopitelně si to pak viděl na tv. On měl suprový zvuk - WegenerPanda. Tehdá jsem nahrával kazety na double deck Aiwa adwx-808 . Ta měla Dolby NR,B,C a "studiový" DBX.Škoda,že se nemůžeš dostat do menu,ale byli tam toho více nastavení. Tehdá jsem nahrával hlavně z holanďanu Rádio 538 a od dubna 1994 z německého N-Joy Rádio. Ti hráli Eurodance a měl jsem vše z první ruky. Jako první z rádií už nehráli z cd,vinilu ani pásek,ale jako první pouštěli z upravený PC Boxu. Třebas hit od HADAWAY - Rock my heart měli jako první přímo z nahrávacího studia N-Joy a pouštěli to z DAT kazety. To si ještě pamatuju,jak to Tom řikal.... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
včera |
|
RE: Kódování poradů v analoguJen pro zajímavost.Tohle jsem si dovezl z Prahy v dubnu 1990.... Aiwa adwx 808... Byla to top třída,ale pak byla ještě 909 a to už bylo něco šíleného. Avšak po designu už se mi tak nelíbila,tak jsem si nechal tu osmičku.. Vydržela mi do r.2002,než jsem si pořídil Sony Cd double rekordér... Tady je: https://youtu.be/Gv-BfTQ61TA?is=VJM-_bdvZ-kh-5gc _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
včera |
|
mam doma 2xMSS1000zohnal som ako zberatelske kusy 2x PACE MSS1000 radu aj s DO.Myslim ze vrchol bol MSS1061 (pozicioner a VC1 a VC2). Ale co sa mi podarilo zohnat je od Amstrad SRC2001 (alfanumericky displey,Dolby Pro-Logic...).Krasna masina. Zohnat sa mi uz nepodari asi Echostar LT-8700,co bolo TOP v DX v analogu. Z D2-mac si brusim zuby na Nokia-8003CS alebo klasiku od PACE-960. Treba pozerat bazose,ebay,aukro,kde kolko krat je stroho napisane Predam satelit stary |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 928 |
včera |
|
RE: Kódování poradů v analoguMěli jsme Pace psr 914.Sice bez dekodéru ale byla to mašina.Měla i zvuk Wegener Panda. |
Sat2276
Registrace: 12/2025 Příspěvků: 105 |
DNES! |
|
MercedezTen Echostar jsem sháněl svého času. Myslím,že to byla top ve své třídě. Právě že Echostary řady LT byly pro DX příjem,jako vyšité.Zkratka LT znamenala Lowe Treshold ... 😄😄_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|