, sekce: Zkušenosti |
|
Kódování poradů v analoguAhoj lidi!!!Pro vás všechny trošku vzpomínky,ať to tady trošku ožije a i trošku nostalgie... Zde je Canal+ v levé pulce a kódovací systém Discret11,který používaly italské tv hlavně při živých sportovních přenosech. A v pravé? To snad pozná každý správný sateliťák.. Redakci se předem omlouvám za vloženy odkaz... Díky https://youtu.be/tm_cqp9qyws?is=DOKg34O4CbUxDmSg _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 125 |
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81 | |
|
|
RE: Kódování poradů v analoguTak ano bola to po revoluci nova era spolu s mobilnym nastupom a urcite nas tu bolo a aj este mnoho fanusikov tejto satelitnej techniky. |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 352 |
|
|
@coralJo mobil! Můj první doťák od Eurotelu Dancall 2731.Vydržel den. Měl vysouvací anténu a toto byl ten "lepsi" z těch dvou,co se zde prodávali. Pak měl Paegas doťák Motorolu. Tu měl kámoš a jsem mu říkal lopata. Byl moc velký a měl horší citlivost na signál .. :-) _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
Cable+ filmJak jsem již psal,tak anténa v průměru přes 120cm byla pouze na tento kanál. Podle časopisu satelit a dokumentů z přijímače Amstrad (byl tam nákres oběžné dráhy a tam zapsány pozice satelitů),tak jsem to hledal - vše ručně. Trvalo mi to cca tři měsíce. Předtím jsem totiž nepootáčel konventor mi,což bylo na tuto družici již potřeba . A první film,který tam zrovna večer dávali byl Terminátor 2. a po něm ta česká blbost Akumulátor..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
@jamess96Cable+ film jsem lovil na 85cm.Sice to trochu šumelo ale dalo se. |
Sat2276
Registrace: 12/2025 Příspěvků: 113 |
|
|
@Sat2276Jj.nerikam že to nešlo. Ale na té ruské Gorizont 26 která byla na 11W inklinovala a obraz ani na té 120 nebyla po celou dobu čistý. Třebas na dvě hodinky se objevilo pár rybiček pak opět nic...Jinak jak přešel Cable + film na Koperníkus,obraz byl super furt.... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
@ allDíky všem za zavzpomínani,jak bylo v 90. se satelitním příjmem a prolamování kódovacích systému. Pak se to ale rozjelo ještě více po miléniu. To už byly prdy a nestalo to majland...Chlapi, mějte sa pěkně!!! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|