Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno DNES!, sekce: Kabelová televize

TV NOVA připravuje zákaz přetáčení reklam

Údajně od 16.11.2026 by mělo dojít k zákazu přetáčení reklam. Tímto se pro mě jejich programy stanou nesledovatelnými tak jak je to u Primy.
Pak už nevím, jaká je výhoda možnosti sledování programů ze záznamu. Mám T-Mobil a nevím, jestli nepřejdu k pozemáku.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003
Odpověď v diskusním vlákně DNES!

RE: TV NOVA připravuje zákaz přetáčení reklam

A pripravujú toto obmedzenie po celý čas čo bude daný titul v archíve? U nás Markíza/JOJ platí zákaz pretáčania, resp. dá sa pretočiť po 3 minútach prvé 3 dni, potom bez obmedzenia. Takže ak chcem niečo pozrieť, bez toho aby som musel trpieť 3 minúty reklamy, počkám 3 dni.
Viem, že Prima to má po celý čas, tak hádam sa Nova nezachová rovnako.

Halford89
Registrace: 5/2025

@Jimmy

"Tímto se pro mě jejich programy stanou nesledovatelnými tak jak je to u Primy."

Pre mna su programy TV NOVA a TV Prima nesledovatelne uz hadam aj 10 rokov - kvoli reklamam a kvoli obsahu.
Su aj ine TV kanaly.

Sucasny objem reklam je naozaj strasny a neprijatelny. A ked nie su reklamy, tak uputavky. Plus tie reklamy v obraze pocas programu... Cim dalej, tym menej sledujem linearne TV vysielanie. Neda sa, ak si clovek vazi sam seba.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

Primu a Novu nesleduju, už hodně dlouho , nesledovatelný kanály , hodně jsem začal sledovat čt 2 a dokumenty jinak čt1 si hledám to co mě zajímá

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

@Jean Reno

Nebuď taký prísny, minule som si z archívu TV Dajto pustil Blízke stretnutia tretieho druhu. Bolo to vysielané niekedy pred mesiacom v nedeľu o 21:40, dokonca bol ten film vysielaný bez reklamy.
Minulý týždeň vysielali Mlčanie jahniat či Výkupné. Takže o odpade nemôže byť ani reči.
Každý deň sledujem na ČSFD programovú skladbu našich komerčných staníc a čo sa týka zahraničných titulov, tak vysielajú aj obsah, ktorý je aj v ponuke služieb Netflix, HBO Max, Disney či Skyshowtime.
Samozrejme ich vlastná tvorba je odpad a slovenskú tvorbu, ako takú nesledujem a z princípu sledovať nikdy nebudem, lebo mi je z tých ksichtov našich pseudoumelcov na 🤮
A to z časti týka aj českej tvorby. Vždy si pozorne naštudujem profily účinkujúcich a podľa toho zvážim či sledovať budem alebo nie.

Halford89
Registrace: 5/2025

Reklama platí provoz televize.
Nebude reklama = nebude televize.
A protože celkem zjevně reklama funguje, neboť lidi nejsou většinou moc chytří a lze jim namluvit cokoliv, tak jí přibývá.
Chcete řešení:
Udělejte lidi chytřejší.
Budou se méně rozhodovat při nákupech podle toho, co viděli v nějakém reklamním spotu, výrobci pochopí, že cpát peníze do reklamy je zbytečné, reklamy ubude, televize najdou jiný model financování - třeba jako Spotify.
(Pomůže to i jiným věcem, třeba státnímu rozpočtu, volbám, situaci na cestách.)

TomSenior
Registrace: 3/2025

Na Slovensku to hlavne funguje tak ze pri spusteni zaznamu mas 60 sekundove okno kedy mozes pretacat volne, aj reklamy. Potom pocas sledovania staci pri reklame len stlacit epg a znovu spustit ten program a mas opat 60 sekund volnost cize to obmedzenie tak nejak neexistuje

Simm
Registrace: 12/2019

@Simm

Tebe sa chce s tym babrat? Mne nie.
Dany film si predsa mozem pozriet pohodlne inokedy na inom TV kanali bez reklam, nie?

Jean Reno

@TomSenior

Bude prilis mnoho reklamy - danemu TV kanalu poklesne sledovanost a reklamy sa stanu bezcielnymi.
A mozno som iba prilis velkym optimistom ohladom chytrosti ludi...

Jean Reno

@Halford89

No jo, ale skvele filmy sa predsa daju sledovat aj na TV kanaloch, kde reklama nie je, alebo v omnoho mensom objeme, nie?

Jean Reno

U nelegalniho tv operatora to jde pretocit. Myslim reklamu. Mam vyskoušeno. Ale neprovozuji to.

marianst
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra